poiz_ubc Δημοσίευση 7 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 7 Μαρτίου, 2011 είχα γράψει ότι μου είχαν μπλοκάρει το λογαριασμό μου στη full tilt poker σε προηγούμενο άρθρο http://pokerland.gr/forums/online-poker/7535 και επιτελού μετά από 2 μήνες περίπου μου το ξεμπλοκαρανε.το θέμα είναι όμως πως όταν μου μπλόκαραν το λογαριασμό είχα μέσα περίπου 1700$ ενώ σήμερα που μου το ξεμπλοκαραν μπήκα στο cashier και αντί για 1700 είδα 13.60$..φυσικά τους έστειλα mail και τους σκυλοβρισα και περιμένω την απάντηση τους!είναι ντροπη για ένα site που θεωρείται από τα καλύτερα να κάνει τέτοια πράγματα!απ'ότι είδα το pokerland δεν έχει άμεση συνομιλία με υπεύθυνο της tilt οπότε είπα να το δημοσιεσω και να ακούσω αν μπορώ να κάνω άλλο.έγραψα και στα 2+2 ανάλογο άρθρο και από δω και πέρα το μόνο που θα λέω είναι πως η tilt είναι ΌΤΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ έξω συναντήσει ποτέ. Παράθεση
maikol Δημοσίευση 8 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαρτίου, 2011 φίλε μου το έχω πάθει και εγώ το ίδιο.μου το μπλουκαρανε για 4-5 μήνες και είχα μέσα 34κ .τώρα μου το ανοίξανε και έχω 50 δολάρια. εγώ δεν τα πήρα πίσω ποτέ.μακάρι να βρεις την άκρη. Παράθεση
poiz_ubc Δημοσίευση 8 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαρτίου, 2011 πάλι καλά μου τα έβαλαν πίσω στο λογαριασμό μου σήμερα μετά από άπειρα mail .αν και δε μου είπαν ποτέ το λόγο που έγινε αυτό ούτε μπήκαν στο κόπο να ζητήσουν μια συγγνώμη.τέλος πάντων,απλά δε πρόκειται να ασχοληθώ ποτέ ξανά με αυτό το site γιατί είναι απαρεδεκτοι Παράθεση
poiz_ubc Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2011 και ναι,αφού μου έβαλαν όλα τα λεφτά πίσω στο λογαριασμό μου το ξανά μπλόκαραν λέγοντας μου The matter of having provided documentation for other accounts is immaterial.και πως εξακολουθούν να πιστεύουν ότι είναι δικοί μου!δηλαδή τη άλλο μπορώ να κάνω?θα πρέπει να ντρέπονται που παίζουν έτσι με τα λεφτά του κόσμου.όταν γράφεσαι σε ένα site εμπιστεύεσαι τα λεφτά σου και αυτή είναι η απάντηση της tilt .μου λένε να παραδεχτώ ότι είναι δικά μου τα account θέλοντας να ακούσουν αυτό που τους εξυπηρετεί και όχι την αλήθεια.συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά για το πόσο ελεεινοί και γελοίοι είναι! Παράθεση
Recommended Posts