Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 8 Μ.Μ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ BAD BEAT ΧΑΝΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΦΡΑΓΚΑΚΙΑ.ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΒΕΡΓΙΤΣΗΣ(ΓΟΥΡΛΗΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ)ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΗΕΛΛΕΝΙΚ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ FREEROLL ΜΕ 25PTS.EIXA AKΡΙΒΩΣ 27 ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ G.O.P.C. POY EIXA ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ.ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΕΥΝΟΙΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ 125 EURO.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 10$ REBUY ME 360 ATOMA K ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΜΑΙ 10ος(QQ ΕΓΩ VSJJ,EXASA AΠΟ ΧΡΩΜΑ)ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΣ 150e.ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 25000GRD ΜΕ 260 ΑΤΟΜΑ BΓΑΙΝΩ 6ος ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΩ 1200Ε.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΙΖΩ CASH 2-4 1OARI,MΠΑΙΝΩ ΜΕ 150 Κ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΜΕ 850Ε!!!:woohoo: :woohoo: (ΑΚΟΜΑ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΑΙΖΩ,ΜΠΗΚΑ ΜΕ 180 Κ ΕΙΜΑΙ 730)ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ,ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΟ 25ΠΟΝΤΑΚΙΑ ΕΒΓΆΛΑ ΚΟΝΤΑ 2500Ε,ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ Η Π.....Α Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ...

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ Κ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ 150 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΑΡΧΙΚΑ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΟΥ ΕΙΠΑ Κ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΤΗΛ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ,ΑnYWAY EYXARISTV GIA THN ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ,ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΤΟ ΛΕΣ.;)

Δημοσίευση

Ολη η ομάδα (πλήν του Νίκου λόγω απουσίας)εμψύχωνε και παροτρυνε τον Στέφανο στο τουρνουά που πήρε την 6η θέση.

Δυστυχώς η προσωρινή απώλεια σύνδεσης που ειχε τον αγχωσε και οταν επανήλθε στο πρώτο χέρι που έπιασε :Ac :Tc πήγε all-in βρίσκοντας απεναντι του δύο Α-Α

ΤΟ flop ηταν τέλειο (7-8-J) αλλα δυστυχώς το turn χτύπησε δοκάρι και ηρθε 10 και στο river ελπίζαμε ή σε αλλο ενα 10 ή split pot.

Επίσης ολη η ομάδα παρακολούθησε και εμψύχωνε το Νίκο στο τελικό H-U που επιαζε εχτες και του δίνουμε τα συγχαρητηρια μας για την επιτυχία αυτή. Δυστυχώς πάλι δεύτεροι.:( :(

Για τα stakes Stef νομίζω οτι στα είπα και εγώ τηλεφωνικώς.;)

Ελπίζω στο μέλλον η ομάδα, στην οποία εχουν προστεθεί αλλα δύο άτομα(να δούμε ποιος θα μείνει απεξω στο τουρνουά) και θέλουν και άλλοι να μπούν (δεν χωράμε ολοι ρε παιδιά) να πανηγυρίσει και άλλες επιτυχιες.