Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Neo bankroll , Rake - rakeback

Recommended Posts

Δημοσίευση

Παίζω εδω και καιρό στο titan poker, NLH heads up. Στην αρχή δεν έδεινα σημασία στο rake γιατί έβγαινα κατα πολλύ κερδισμένος, αλλά τώρα που τα πράγματα έχουν δυσκολέψει, και είμαι αναγκασμένος να παίζω σε μικρά stakes (φτιάχνω απο την αρχή bankroll) το rake πλέον παίζει σημαντικότατο ρόλο.

Με πρόχειρους υπολογισμούς το rakeback που παίρνω από το titan είναι περίπου 4-5% .Δηλαδή ξεφτίλα!Το site βγαίνει πολλύ πιο κερδισμένο απο εμένα..και το bankroll δεν λέει να ανέβει..

Έχω ψάξει κάποια άλλα site όπως το full tilt το οποίο όμως έχει απο NL50 και πάνω για heads up και με το bankroll μου δεν μπορώ να παίξω ακόμα σε αυτά τα stakes.Κάτι άλλα όπως το pokerstars μου φαίνονται πάλι διαφημιστηκα trick αυτά με το rakeback και στην τελική πάλι τρίχες θα παίρνω..

Έλεος! αν έχει βρεθεί κανείς στην ίδια κατάσταση ή έχει να προτείνει κάτι κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη!

Δημοσίευση

Ulimate Bet. mi to skeftesai kan. Exei HU apo .05/0.10, 30% rakeback apo affiliate sites, pairneis pontous tous opoioius xrisimopoieis analogos kai exei xamilo epipedo paixton se HU. Kammia sxesi me tous karxaries tis stars. 4 trapezia tautoxrona ta stirizei aneta

PS. otan sou katatithetai to rakeback katalabeineis pragmatika gia ti posa milame.Sta microstakes einai auto pou kathorizei to bankroll sou. de kano plaka. tha deis na sou erxontai me rakeback 10-20 buy-ins mazemena. einai para polla otan ftiaxneis bankroll

Δημοσίευση
safesteps i profit exei sign up bonus?rake exei?erixa mia matia k eida oti ine arketa loose t games ekei

Πιο loose δεν γίνεται! Όσο για το bonus θα πρέπει να επιλέξεις μεταξύ signup και rakeback. Θεωρώ δεδομένο ότι συμφέρει το δεύτερο. Η προσφορά μου ως agent του profit είναι 30% rakeback από το πρώτο ευρώ rake. Αν σε ενδιαφέρει θα σου στείλω περισσότερες πληροφορίες.

Δημοσίευση

lalimenos ευχαριστώ φίλε να σαι καλά θα το τσεκάρω.Έχω απο παλιά ένα λογαριασμό στη UB (τον έφταιξα χωρίς να κάνω deposit) ελπίζω να μην υπάρχει με το να γραφτώ για rakeback με αυτόν τον λογαριασμό.

safesteps αν μπορείς στείλε πληροφορίες