9antreas9 Δημοσίευση 19 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Φεβρουαρίου, 2011 -482$ με ROI -4% σε 14 μήνες και σκέφτεσαι να το παρατήσεις;Το σέβομαι ότι μπορεί να το κόβεις γιατί δεν το αντέχεις ψυχολογικά, ή γιατί βλέπεις ότι σου τρώει πολύ χρόνο που δεν έχεις και θέλεις να επενδύσεις αλλού. Αλλά από τα νούμερα και μόνο δεν θα το έκοβα εγώ προσωπικά.Για να ποστάρεις σημαίνει ότι σε νοιάζει αρκετά. Αυτό από μόνο του αν παίζεις αξιοπρεπώς αρκεί για να κερδίζεις τακτικά στα micro stakes. Μην ξεχνάς ότι από τους 14 μήνες, ένα σημαντικό κομμάτι το πέρασες απλά μαθαίνοντας τα πολύ πολύ βασικά.Αν τα διαιρέσεις, βγαίνει ότι χάνεις 25 ευρώ το μήνα. Δεν ξέρω την οικονομική σου κατάσταση, αλλά δεν μπορείς να πεις ότι χάνεις σοβαρά ποσά που επηρρεάζουν σημαντικά την ζωή σου και πρέπει να το κόψεις για να μην καταστραφείς.Αν είχες και rakeback στο 27% που δίνει η tilt θα είχες ROI -1,3 και θα ήσουν σχεδόν στα λεφτά σου, δηλαδή θα είχες περάσει ευχάριστα το χρόνο σου παίζοντας, θα είχες μάθει μερικά πράγματα, και δεν θα είχες πληρώσει και τίποτα σημαντικό.Με τα πολλά καλή τύχη σε ότι αποφασίσεις να κάνεις αλλά με βάσει τα νούμερα εγώ θα συνέχιζα. Με βάση την προσωπική σου ζωή και το χρόνο σου είναι άλλο θέμα τελείως. Παράθεση
GEOR78 Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2011 δεν εχω προβλημα οικονομικο απλα ψυχολογικη καταπτωση απο τα συνεχη μπαντ μπιτ και την απουσια μιας επιτυχιας μια στο τοσο για τη βελτιωση ολου αυτου του συμπλεγματος... Παράθεση
voukefalas4 Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2011 Υ.Γ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΘΛΙΟ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΥΜ….+100 οσον αφορά το νέο Φόρουμ.......και επειδη προσπαθείτε για το καλύτερο κάντε κατι σύντομα μας βγάζει τα μάτια Παράθεση
lefkaslion Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2011 Υ.Γ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΘΛΙΟ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΥΜ….+100 οσον αφορά το νέο Φόρουμ.......και επειδη προσπαθείτε για το καλύτερο κάντε κατι σύντομα μας βγάζει τα μάτια+ 1000000 Παράθεση
Recommended Posts