jktheriverman Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2011 Από σήμερα το πρωί αντιμετωπίζω πρόβλημα με την σύνδεση στο pokerstars . Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα ?ΥΣ (προς τους διαχειριστές ): Κατα την είσοδο μου στο Pokerland μου εμφανίστηκε μήνυμα (php λογικά) που μου έλεγε ότι ένας πίνακας (users αν δεν κάνω λάθος) δεν υπάρχει στη βάση. Ελέξτε μήπως έχετε κάποιο πρόβλημα στη βάση σας. Το ίδιο μήνυμα έμφανίστηκε και όταν πόσταρα αυτό το μήνυμα συγκεκριμένα για διευκόλυνσή σας λέει Table 'pokerlan_pokerlan.phpbb_users' doesn't exist [1146] , ελπίζω να βοήθησα . Παράθεση
fafanas Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2011 file mou oso afora thn pokerstars,an katalava kala,ginontai kapoia updates kai se merikes wres tha einai koble. Παράθεση
jktheriverman Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2011 Μάλλον έχεις δίκιο φίλε γιατί στο pokerstars.com λέει ότι μόνο 27.000 είναι online (προφανώς μόνο σε κάποιους servers έχει γίνει το update φαντάζομαι και λειτουργούν) Παράθεση
jktheriverman Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2011 Επανήλθε Παράθεση
Recommended Posts