fentagin123 Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2011 Καλησπερα! Ειμαι νεος εγγεγραμενος, αλλα παλιος αναγνωστης O λογος που γραφω το πρωτο αρθρο μου ειναι ειναι το πρωσοπικο blog που αποφασισα να ανοιξω σχετικα με τις "περιπετειες" μου με το poker. Δεν υπαρχει κανενα διαφημηστικο κερδος,απλα το υπογραμιζω για τους κακοβουλους. Εχει να κανει με τη προσπαθεια χτισιματος bankroll ξεκινωντας απο τα micro stakes και πιστευω να εχει απηχηση μιας και νομιζω πως οι πιο πολλοι ιντερνετικοι νεοι παιχτες ειναι πανω κατω σε παροιμοια κατασταση ..ΑυταΓια οποιον θελει να τσεκαρει, να στηριξει να σχολιασει κτλ donkaria.blogspot.com/Eυχαριστω Παράθεση
vanos89 Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2011 apla vlepw cti fwto tou blog cou oti cto NL25 leei br 1,25k-1,5k.. 2 ckalakia panw eicai ap oti lec.. Παράθεση
fentagin123 Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2011 Mακαρι να μουν.. Παράθεση
Recommended Posts