Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εχει ενας φιλος μου λογαριασμο στην pokerstars αλλα εκανε καταθεση με paysafecard. Τωρα θελει να βγαλει καποια λεφτα που κερδισε.

Για να αποφυγει να βγαζει καρτες κλπ. θελει να τα στειλει σε μενα και να τα κανω εγω αναληψη.

Πως γινεται αυτο γιατι δεν το εχω ξανακανει? Ετσι γινεται?

Requests---Trunsfer Funds και βαζει το username μου και το ποσο?

Επισης (μιας και οι καταθεσεις του ειναι με paysafecard οπως ειπα) παιζει να του ζητησουν καμια ταυτοτητα η κατι τετοιο για να γινει η μεταφορα?

Δημοσίευση

μπορεί να τα κάνει ανάλυψη σε τράπεζα....

αν τα στείλει σε κάποιον αυτό δεν μπορεί να τα βγάλει αλλα θα πρέπει να παίξει ένα μέρος τον χρημμάτων πρίν τα κάνει "τραβήξει"

και λογικά θα έχει και όριο στο ποσό που μπορεί να στείλει νομίζω είναι 200$ την ευδομάδα και 500$ τον μήνα....

Δημοσίευση

Δηλαδη αν μου στειλει τα λεφτα ΔΕΝ μπορω να τα κανω αναληψη αμεσως αλλα πρεπει να τα παιξω? Πρεπει να τα παιξω ολα η ενα ποσοστο αυτων για να μπορεσω να κανω αναληψη?

Στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειναι προβλημα αυτο βεβαια γιατι θελει να μου στειλει καμια 200αρια ευρω μονο τα οποια θα τα παιξω σε λιγοτερο απο 2 ωρες :P:P .

Δηλ. μου στελνει τα 200 και μολις κανω τζιρο 200 ευρω μπορω να τα κανω αναληψη κανονικα?