iJustRiveredYou Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2011 Επειδη ειμαι break even παιχτης στο B-C game μου και δεν μπορω να παιζω πολυ ωρα το A-game μου ετσι ωστε να προσπαθησω να γινω winning player(ισως δεν μπορω να γινω καν..) σκέφτομαι ολη αυbτη την ιστορια με τους rakeback pros. Προφανως δε θελω να γίνω "pro" αλλά από εκει που παιζω 4/6 τραπεζια και προσπαθω να παιξω καλα και να συγκεντρωθω λεω να αρχισω να παιζω 8-12 tables με ABC poker που ξερω να παιζω (αλλα βαριεμαι αμέσως..) μήπως και δω καποια κερδη σιγα σιγα. Τωρα δεν εχω πολυ χρονο λογο στρατού να grindarw με τις ωρες αλλα οταν τελειωσω σκεφτομαι να ξεκινησω ενα τετοιο εγχειρημα. Φυσικα δεν περιμενω να βγαλω αξιολογα χρηματα απλα αργα αλλα σταθερα κερδη και συνηθεια στο να παιζω πολλα hands.Το θεμα μου ειναι ποιο ειναι το καλυτερο site να το κανω αυτο? με τη λογικη οτι πχ μπορει να μην μπορεσω να παιξω πολυ για ενα μηνα οποτε το pokerstars δεν με συμφερει και τοσο σωστα??(ασχετα που runnarw χειροτερα απο ολους εκει.. ) Οπως βλεπετε δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα το θεμα rakeback.. Δεν ξερω πχ τι ειναι contributed και κατι αλλα παρομοια που εβλεπα τωρα. Εχω 27% στο full tilt οπου παιζω τωρα και το ανωτερο που εχω δει σε καποια EU sites ειναι 35% νομίζω αλλα δεν ξερω αν εχουν καλο traffic για να αξιζει τον κοπο.Οποτε θα ηθελα αποψεις σχετικα με το καλυτερο site κατα τη γνωμη σας για να grindarw rakeback και αν πιστευετε οτι ειναι καλη προσεγγιση για καποιον "lazy to improve" break-even player.PS: Παιζω 25/50NL αυτη τη στιγμη αλλα καθολου συχνα οπως ειπα λογο υποχρεωσεων. Δηλαδη εχω περιπου 10Κ hands τους τελευταιους 3 μηνες αλλα θα αλλαξει συντομα αυτο. Παράθεση
Gouster Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2011 Παίζουνε deals ως και 60% σε κάποια skins γνωστού ευρωπαικού network. Η καλύτερη επιλογή imo. Θα διπλασιάσεις το rb με τον ίδιο αριθμό τραπεζιών. Παράθεση
9antreas9 Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2011 Και πες βρίσκεις EU site με 35%.Software της προκοπής να κάνεις 12tabling και να μη σου σπάει τα καμπανέλια θα βρείς;Το 27% της tilt εμένα δεν με χαλάει. Στην stars πρέπει να σου φύγει ο πάτος μπας και φτάσεις σε ικανοποιητικά επίπεδα τα οποία και πάλι δεν φτάνουν το 27%.Εκτός αν πας για SNE οπότε πάσο. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2011 iJustRiveredYou αυριο αν εχεις λιγο χρονο και εισαι online θελω να σου πω καποια πραγματα γενικα για το θεμα που αναφερεις.Απλα τωρα δεν εχω χρονο να σ γραψω καποια πραγματα που θελω να σ πω.Αυριο οποιαδηποτε στιγμη εισαι οnline pm me. Παράθεση
w0undy Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2011 Kata kanona oso ayjanontai ta trapezia tha meiwnetai to wr soy. Einai diaforetika ta oria toy kathenos alla se kathe periptwsh de nomizw pws mporeis na paijeis 3plasia trapezia to idio game. Mikrotero wr, megalytero variance, poly xamhla oria gia na grapseis arketo rake enw taytoxrona to rake einai poly megalo posostiaia. To pio shmantiko omws einai pws de tha beltiwtheis pote sto paixnidi paizontas polla trapezia kai taytoxrona einai poly psyxofthoro xwris na mporeis na eggyitheis kerdos sthn telikh. Gia na katalabeis me ena poly aplo paradeigma, egw fetos prospathw na ginw sne paizontas 200nl 6max. An sto telos toy xronoy xanw 1ptbb/100, tha xreiastei olo to "paketo" toy sne gia na me bgalei breakeven meta apo ~1350 wres doyleias. Παράθεση
Recommended Posts