venily Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2007 Εγω παντος δεν το καταλαβαίνω αυτό το πραμα. Δηλαδη γιατι να αφαιρεσουν την νικη από το παιδι??? Με την αξια του την πηρε. Ουτε εκλεψε ουτε συνεννοήθηκε με καποιον παιχτη στα τραπεζια που έπαιζε. Και το άλλο που λενε ότι το καταλαβαν από το ότι δεν εχει κανει καποια μεγαλη νικη στο συγκεκριμενο site μου φαινετε εντελως παραλογο. Αποκλείετε δλδ να είναι γραμμενος στο Pokerstars μονο και μονο για να παιζει στο WCOOP κάθε χρονο? Αυτό που λενε ότι χρησιμοποίησε τον λογαριασμο της αδελφης του είναι και αυτό παραλογο. Μπορει οντως να το κερδισε η αδελφη του το τουρνουα….. Πραγματικα το βρισκω εντελως αντικανονικο να του αφαιρέσουν την νικη του παιδιου και μαλον κατι άλλο παιζει με αυτό το θεμα. Σιγουρα δεν το εκαναν για κανεναν από τους παραπανω λογους. Όλα είναι προφασεις. Το θεμα είναι ποιος είναι ο κυριος λογος που το εκαναν αυτό και ποιοι είναι αυτοι που δεν ηθελαν να βγει πρωτος ο συγκεκριμενος παιχτης. Όλα είναι λιγο παρατραβηγμένα αλλα εμενα κατι μου βρωμάει εδώ…:pinch: Παράθεση
=Thunder= Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2007 Ο τύπος μου φαίνεται ότι πήγαινε γυρεύοντας...Αφού διάλεξε nickname "TheV0id" (άκυρο) τί περίμενε δηλαδή...:woohoo: Παράθεση
Themis Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2007 Ισως να επαιζε απο τον δικο του υπολογιστη. Δηλαδη να επαιζε απο το σπιτι του κανονικα, και οταν αποκλειστηκε να ειπε στην αδερφη του "Ξεκουμπισου να αναλαβω!" και να μπηκε απο το ιδιο PC με διαφορετικο account...και ισως γιαυτο τον κοψανε.Καταλαβαινετε χαρα ο δευτερος που ξυπνησε το πρωι και βρηκε στην καβα του, 300.000$ extra... Παράθεση
=Thunder= Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2007 Είναι πράγματι κρίμα να του αφαιρέσουν την νίκη (και το βραβείο φυσικά). Το θέμα είναι ότι κάπου εκεί στα ψιλά γράμματα (terms & conditions) απαγορεύει ρητά την τήρηση διπλών λογαριασμών. Σίγουρα τώρα το Pokerstars θα έχει συμβουλευτεί τους νομικούς του συμβουλους για το θέμα για να καταλήξη στην συγκεκριμένη απόφαση. Τώρα ποιά συμφέροντα εμπλέκονται δεν ξέρω. Πάντως είναι κρίμα... Παράθεση
Silencio Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2007 Εγώ πάλι βρίσκω εξαιρετικά αξιόπιστη για άλλη μια φορά τη κίνηση του Pokerstars, να μη διστάζει να παραδεχτεί "τρύπες" στο σύστημα διαφάνειας διεξαγωγής τουρνουά τέτοιου μεγέθους και την αντίστοιχη τιμωρία των "πονηρών"..Δηλαδή αν ο συγκεκριμένος παίκτης είχε 2 φορές τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο τουρνουα, ένα στατιστικά και μόνο πλεονέκτημα απέναντι σε άλλους, πρέπει να επιβραβευθεί η διάθεση εξαπάτησης του? Προσωπικά νοιώθω ικανοποίηση σαν παίκτης που εξασφαλίζεται έστω και εκ των υστέρων, η αξιοπιστία του τουρνουά..Και για να προβεί ολόκληρο Pokerstars σε ανάλογη δράση - ξέροντας ότι πιθανόν θα εμπλακεί σε νομικές διαδικασίες - , είναι σίγουρη και αυταπόδεικτη η απάτη.. Άλλωστε δεν πρόκειται να κερδίσει κάτι - εκτός από το κύρος του -, αφού απλά θα ανακατανείμει τίμια τα κέρδη... Παράθεση
dimagrec Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2007 :7s den nomizo oti eginan etsi ta pragmara kati tetoio einai diskolo na apodixtei opoiosdipote mporei na paixei me allo logariasmo kai to na min exeis kani niki den simainei tipota.kati allo eginekamia idea kaneis Παράθεση
dimagrec Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2007 episis o3 kai tora 2os paixteis pou pire ta 300000 einai i koliti mou team pokerstars vanessa rouso lady maverick Παράθεση
Recommended Posts