pol gt Δημοσίευση 4 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Φεβρουαρίου, 2011 Η Δική μου Ιδιωτική Λέσχη Πόκερ.Μόλις δημιούργησα μία ιδιωτική λέσχη πόκερ για να παίζω προγραμματισμένα παιχνίδια στο διαδίκτυο με φίλους χρησιμοποιώντας τα Home Games του PokerStars. Ενημέρωσέ με αν θέλεις να γίνεις μέλος της λέσχης μου!Και αν θελήσεις να γίνης μέλος της λέσχης χρησιμοποίησε:για ID: 223399 για κωδικό εισόδου: pokAAs-pokAAsΗ λέσχη απευθύνετε, κυρίως, σε ανθρώπους που παίζουν με πολύ μικρά χρηματικά ποσά.Αυτό σημαίνει σε τραπέζια: $0.01 / $0.02$0.02 / $0.04$0.05 / $0.10και ίσως$0.10 / $0.20$0.25 / $0.50Επίσης θέλω να πω, πως θα ήταν υγιές εάν τα μέλη της λέσχης, εάν φυσικά προχωρήσει και δεν μείνω ο μοναδικός εγεγραμμένος, να είναι φιλικά προδιατεθημένα μεταξύ τους, και οι σχέσεις να μην χαρακτηρίζονται αποκλειστικά από στεγνό ανταγωνισμό, κάτι που ισχύει όταν παίζουμε με αγνώστους.Στην πράξη, για να γίνω κατανοητός δίνω ένα παράδειγμα, η αίσθηση της φιλίας μεταξύ των μελών, θα πρέπει να αναπτυχθεί σε επίπεδο τέτοιο, ώστε οι δυνατότεροι οικονομικά, εάν παρουσιαστεί κάποια ανάγκη, αν δηλαδή κάποιο μέλος ξεμείνει από χρήματα, να είναι πρόθυμοι να του δανείσουν, εάν βέβαια το θελήσει κάποιος που ξέμεινε και ζητήσει ένα μικρό δάνειο.Τα ποσά, κατ' αρχήν, που θα παίζονται στην λέσχη είναι αστεία, κι αν κάποιος ξεμείνει και χρειαστεί χρήματα, αυτά δεν θα ξεπερνούν το ύψος των 20$ και 50$ άντε μέχρι το πολύ-πολύ 100$.Και μην θεωρήσει κανείς πως είμαι ουτοπικός, μοιραζόμαστε όλοι το ίδιο πάθος και μάλιστα με την ίδια ένταση.ΥΓ. Ρίξτε ιδέες. Τι νομίζτε πως χρειάζετε για να προχωρήσει η λέσχη και να συγκεντρώσει όσο το δυνατό περισσότερα μέλη ;;;Εάν νοιώθετε κάποια έλλειψη μέσα στις διάφορες διαδικτυακές εταιρείες με αίθουσες για πόκερ όπου παίζετε και νομίζετε πως είναι δυνατόν να προσθεθεί, ας το επιχειρήσουμε εμείς στη λέσχη.Οποιαδήποτε ιδέα τυχαινει να έχετε και βελτιώνει τις συμβατές συνθήκες αναφέρετέ την. Παράθεση
pol gt Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2011 Παιδιά, όποιος γράφετε στη λέσχη θα του δίνω, υπάρχει η δυνατότητα, την διαχείρηση έτσι ώστε να δημιουργεί ο καθένας την μορφή του τραπεζιού που θέλει. Παράθεση
lewnidas99 Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2011 Σου εστειλα μαν αιτηση...katoikidio21 eimai.. Παράθεση
pol gt Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2011 Μέσα είσαι... Ποτό όμως δεν έχω να κεράσω... Παράθεση
Recommended Posts