Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κανεις, φανταζομαι, δεν αμφισβιτεί τα κίνητρα που δίνετε ως Poker.GR στους Ελληνες παίκτες για να ασχοληθουν με το παιχνιδι (Tαξιδια, πρωταθληματα, Guaranteed τουρνουα κλπ κλπ).

Ειχα να κανω μια προταση,και αντι να την κανω με e-mail σκεφτηκα να την βαλω εδω στο forum σας, ωστε να διορθωθει / συμπληρωθει και απο αλλα μελη.

Εχω παρατηρησει πως η πλατφορμα της ongame που χρησιμοποιειτε εχει και αλλα παιχνιδια εκτος του Holdem: Omaha, Omaha Split, 7-stud και 5-card draw.

Σκεφτηκα οτι θα ηταν καλη η ιδεα δημιουργιας καποιων freerolls ή τουρνουα με μικρο buy-in , τουρνουα ομως με παιχνιδι καποιο απο τα προαναφερθεντα και οχι το Texas Hold'em, ώστε ο κοσμος να αρχισει να ερχεται,εστω και με αυτο τον τροπο, σε επαφη με τα αλλα παιχνιδια. Τα freerolls προφανως θα μπορουσαν να ειναι μονο για αυτους που εχουν πχ 1 Player Point τουλαχιστο ωστε να μην παρατηρηθουν φαινομενα κινητρων...ξένων προς την αγάπη μας για το πόκερ.

Αυτη ειναι η προταση μου, ελπιζω και καποια στιγμη στο μελλον να γινει αποδεκτη. :cheer:

Δημοσίευση

Θέμη καλησπέρα

Πολύ καλά κάνεις και θέτεις την πρόταση σου στο φορουμ όπου είναι πεδίο ανταλλαγής απόψεων και χάρη σε αυτές πολλές φορές (τις περισσότερες ίσως) έχουν προκύψει πολύ καλές ιδέες και φυσικά τις έχουμε υλοποιήσει.

Θα προωθήσω την πρόταση σου στον υπεύθυνο τουρνουά του Poker.gr, γνωστό και ως Φίλιππο, και πολύ σύντομα θα έχεις μια απάντηση.

Μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις την ίδια πρόταση και στο φόρουμ του Poker.gr το οποίο παρακολουθεί συνεχώς ο Φίλιππος και μπορεί να σου δώσει μια πιο άμεση απάντηση.

Γνωρίζω πάντως ότι είναι στα προσεχή σχέδιά μας η οργάνωση τέτοιων τουρνουά. Όπως καταλαβαίνεις όλο αυτό τον καιρό δεν είχαμε κάνει κάτι τέτοιο γιατί η πλειοψηφία των μελών μας έπαιζε και παίζει Texas. Καθώς όμως μέρα με τη μέρα αυξάνονται τα μέλη μας, τέτοιες ενέργειες έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να υλοποιηθούν...και νασαι σίγουρος ότι αφού οι παίκτες μας το ζητούν καλή ώρα, εμείς θα κάνουμε πράξη την επιθυμία σας!

Ελπίζω να σε κάλυψα Θέμη με την απάντηση μου και σύντομα να την ολοκληρώσω και με κάποιο τουρνουά "στα χέρια μου"

Φιλικά

Πάνος