Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Παιδια καλησπερα

Με αφορμη το τελος του team masters θα ηθελα να συγχαρω τοσο το site για την διοργανωση οσο και τους Νικητες (imagine).:)

Ενα μεγαλο ευχαριστω στους συμπαικτες μου παρα την σχεδον μηδαμινη πειρα (matsas,paskiz) σε online τουρνουα τα καταφερανε περιφημα και μαζι με τον Alex μας φερανε την 5 θεση...

Οσο για μενα μαλλον βιαστικα σε καποιες αγωνιστηκες να διπλασιασω και δεν υπολογισα σωστα την μια πεφτοντας πανω στον vladan με :Ah :Qc επεσα πανω στο :Ad :9s με flop ::As :9h :4s (αν θυμαμαι καλα) και χθες επεσα στον poliscas με :As :Ac και εγω :Ad :Jd pre flop .Τι να κανεις ετσι ειναι το παιχνιδι.

Σιγουρα για την 5 θεση πρεπει να ευγνομωνουμε και τον ntsikal που μετα το river :Ks εκανε ζευγαρι απενατι στο :Js :Jh του PTINO tων fish & tilt(τον αφησε απο 5.000 και κατι chips στις 200 (sorry PTINO-το βλεπαμε μαζι με τους 3 διοτι ο matsas εκανε την δικια του "δουλεια" που μας απεφερε την 2η θεση στο heat και την 5η γενικη .

Sorry για την φλιαρια μου ευχομαι καλη επιτυχια στουν νικητες και στο site εισ΄ανωτερα!