hassourakis Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 Παιζω ενα τουρνουα και πεφτω πανω σε αυτον το κυριο¨..http://www.officialpokerrankings.com/po ... B.html?t=2Μπορει καποιος πιο εμπειρος να μ εξηγησει τι συμβαινει? Παράθεση
mayrogata Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 lol που το βρηκες? Παράθεση
harima Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 xaxaxax αργησα να καταλαβω τι του συμβαινει :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
hassourakis Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 Επαιζε σε ενα $55 και δεν ειχε παει πασο 40 χερια στη σειρα...ειχε κανει ολο το τραπεζι να τζογαρει..Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι στα 'μεγαλα' τουρ ειναι τα ψαρια..στα 10δολλαρα το 95% των παικτων πλεον εχει επαφη με το παιχνιδι και προσπαθει να φτιαξει κεφαλαιο.. στα μεγαλα υπαρχουν παρα πολλοι που απλα κυνηγανε το ονειρο.. Παράθεση
OFI-SNAKES Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 11$ ειναι το ΑΒΙ του,ψαρια υπαρχουν παντου Παράθεση
noble Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 27/717 ITM.. fainetai re paidia dn ton niazei to kwlo min-casho an8rwpos paei ka8ara g tin proti 8esi ka8e fora! Παράθεση
Brochet Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 Να και το graph του από το sharscope που έχει περισσότερα games Παράθεση
John_Artega Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2011 Υπάρχει… υπάρχει, είχα γνωρίσει έναν ο οποίος μέσα σε 1,5 χρόνια είχε χάσει περίπου 20Κ και δεν του περίσσευαν, Χρώσταγε σε άπειρες κάρτες!!! Τα 20Κ ήταν online (τα είχα δει και στο PTR) σε άλλα είδη τζόγου ούτε θέλω να ξέρω πόσα έχει χάσει. Τελικά αν δεν μπορείς να βάλεις ένα όριο στον εαυτό σου και είσαι και λίγο τζογαδόρος καλύτερα να μην πιάνεις τράπουλα στα χέρια σου Παράθεση
Recommended Posts