OFI-SNAKES Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2010 ο καλυτερος μηνας της ελαχιστης καρριερας μου με κερδη σημαντικα(για το μπανκρολ μου παντα) νομιζω βρηκα τα τουρνουα που μου ταιριαζουν για την ωρα,να σημειωσω οτι σε 2 τουρνουα βγηκα στο μπαμπλ http://www.officialpokerrankings.com/pa ... 3.html?t=2θεε μου κανε να ειναι καθε μηνας ετσι :laugh: :laugh: Παράθεση
semibluff Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2010 WOW 679% ROI KAI 4 PRWTIES SE 28 TOURS(oute 6 max sng n paizes)nice run.... Παράθεση
OFI-SNAKES Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2010 μαλλον 5 πρωτιες σε 29 τουρ,μολις πηρα ενα 11$ bounty 47 ατομων :woohoo: :woohoo: τι γινεται ρε παιδιαααααα :laugh: :silly: Παράθεση
mayrogata Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2010 Εντυπωσιακα αποτελεσματα φιλε μου μπραβο σου. Καλα κανεις και ενθουσιαζεσαι γιατι το ποκερ ειναι πανω απ ολα παιχνιδι και οι νικες ειναι κατι σαν οργασμικο συνδρομο και ναρκωτικο μαζι. Ομως μην παρασυρθεις σε τυχον αλλαγη του abi αν το επιχειρησεις. Αν παλι μεινεις εκει που εισαι τοτε σου ευχομαι αυτο που ειπες κι εσυ.''να ναι ολοι οι μηνες ετσι''. Παράθεση
OFI-SNAKES Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2010 μπααα προς το παρον εκει θα μεινω,το χθεσινο 11$ το παιξα γιατι αργησα να σχολασω και δεν προλαβα τα δικα μου,αλλα σε καλο μου βγηκε :silly: ευχαριστω για την ευχη ομως καταλαβαινω οτι δεν γινεται να ειναι καθε μηνας ετσι Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2010 μπράβο φιλαράκι σου εύχομαι να φτιάξεις ένα πολύ καλό bankroll και να φτάσεις να παίζεις το 30+rebuys που είναι και το ποιό value τουρνουά της pary poker στο οποίο παίζουν και οι πλέον κερδοφόροι παίχτες αυτού του ποκερ ρουμ μέχρι τότε καλή συναίχεια Παράθεση
Recommended Posts