Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα στην ελληνικη κοινοτητα του ποκερ, ειναι πρωτη φορα που ανοιγω θεμα.

το θεμα αφορα τις προσφορες εγγραφης επιστροφης κλπ.

καταρχην δεν με πολυ-ενδιαφερουν αυτα τα bonus γι' αυτο και παιζω μονο σε 2 rooms μονο.. στην εν λογω εταιρια (δεν ξερω αν ειναι σωστο να την ονομασω, αν θελετε το κανω αργοτερα) μου εστειλε ενα Mail επανεργοποιησης του λογαριασμου μου στο ποκερ με 100% μπονους(αποτι θυμαμαι ειχα κανει μεταφορα απο το στοιχημα 20 ευρω στο ποκερ μαλλον γι' αυτο μου στειλανε το Mail αυτο ενω επαιξα μονο μια μερα πριν 12-14 μηνες σε αυτη την εταιρεια ποκερ)

σκεφτηκα να δοκιμασω την τυχη μου κ σε αυτη την εταιρεια, *η εταιρεια αυτη οπως βλεπω για εγγραφη δινει 200% μπονους

ενω ξεκινησα να παιζω 0.12 - 0.25 NL με ανοιχτα πανω απο 5 τραπεζια και επαιζα για 12 μερες 4 ωρες κατα μεσο ορο την ημερα καταφερα να αποδεσμευσω το μυθικο ποσο των 5ΕΥΡΩ :)))

πως γινετε αυτο? αν πχ συμμετεχουν στο ποτ 3 παικτες αν το τελικο ποσο ειναι 14ευρω δεν περνεις ουτε 0.10 ποντο συχνου παικτη

Σε συγκριση με την Pokerstars να πω οτι το 50Ε μπονους της που μου εδωσε κατα την εγγραφη μου τον Ιουνιου το αποδεσμευσα ολο μεσα σε 8 μερες.

ΛΟΙΠΟΝ! NA MHN ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΑ MAIL ΑΥΤΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΓΡΑΦOYN ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ. ΓΙ' ΑΥΤΟ Η ΠΟΚΕΡΣΤΑΡΣ ΕΧΕΙ 250.000 ΜΕΛΗ oN LINE ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ 3.000 ΜΕΛΗ oN LINE

Δημοσίευση

να προσθεσω επισης για να προλαβω τις ειρωνειες οτι απλα ενημερωσα για να γνωριζουν αλλοι παικτες πως εχουν τ πραγματα σε καποιες προσφορες. με εκανε επισης εντυπωση που με ανακαλυψε αυτη η εταιρεια, κατι στοιχηματα επαιζα πριν 1.5 χρονο :PPP

Δημοσίευση

Κάπως έτσι δουλεύουν τα bonus φίλε μου. Αποδεσμεύονται σε δόσεις ανάλογα με το rake που κάνεις. Δεν νομίζω ότι το bonus είναι το κίνητρο για να παίζει κάποιος σε μια εταιρία (εκτός αν είναι bonus whore), αλλά το bonus αποτελεί έξτρα επιστροφή από την εταιρία για το παιχνίδι σου. Αν π.χ. αποδεσμεύονται 5€ για κάθε 25€ rake, είναι 20% "επιστροφή". Αν παίρνεις και rakeback 30%, τότε παίρνεις συνολικά 50% επιστροφή των χρημάτων που πληρώνεις για να παίζεις. Όπως καταλαβαίνεις εξαρτάται εν πολλοίς από τα stakes που παίζεις, αλλά και το πώς υπολογίζει το rake σου η κάθε εταιρία. Μπορεί αν πηγαίνεις πάσο συχνά να μην σου μετράει το ίδιο rake επειδή συμβάλλεις λιγότερο στο Pot (αν υπολογίζεται το rake contributed).