Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Mhpws telika to online poker allazei rizika?

Recommended Posts

Δημοσίευση

Einai kana xrono twra pou parallhla me to paixnidi mou parakolouthw kai kapoioys paixtes (2-3 ellines kai kammia 10ria xenous) pou thewrw koryfaious sto online poker gia na syllexw kapoia stoixeia pou isws me voithisoune kai sto diko mou paixnidi.

Kai to ti karfwma exw dei re mages oute sto poio trello mou oneiro.

Apo 100ria rebuy mexri 500ria freezeout vlepw kai konteyw na xasw ta logika mou.

Ti 55ria me 99ria 60bb karfwma ti A6 me 44 btn vs bb karfwma 80bb vlepw, ti jj vs tt 3o hand se 300ri freezout eida proxtes kai to koryfaio olwn xtes to brady (gia ayto kai to post-provlhmatismos shmera) 30k stack xtypithike me 22k me blinds 100/200 se 500ri freeze out cutoff vs sb me JTs o enas kai QToff o allos.

Kai h erwthsh mou einai h exhs....

Sigoyra na thewrisoume pws fovountai h dn xeroun na paixoun post flop einai ekdoxh pou den yparxei.

Ara pame sto skeptiko "Ta karfwnw kai mpainei mono me ta 4 koryfaia zeygh AK kai isws AQs"

Mhpws omws ayto teinei na allaxei giati apodedeigmena pleon mpainei kai karfwnei opoios na nai me opoiadhpote ypopsia fyllou?

Ena skeptiko apla parathetw sto board pou me provlhmatizei kamposo kairo twra.

:unsure: :unsure: