pol gt Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2010 Η χειρότερη ιστοσελίδα πόκερ του διαδικτύου. Συμβουλεύω άπαντες να μείνουν μακρυά από το PKR όσοναφορά παιγχνίδι με αληθινά χρήματα. Το σύστημα που μοιράζει χαρτιά είναι ότι χειρότερο υπάρχει σε λογισμικό μέσα στο χώρο του διαδικτύου.Κρατηθείτε μακρυά αν θέλετε να μην πετάτε τα χρήματα σας. Το λογισμικό του PKR είναι αναξιόπιστο. ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Παράθεση
OFI-SNAKES Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2010 το ιδιο με τα αλλα ειναι Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2010 ta idia xalia einai ola tous Παράθεση
pitsikos Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2010 louka pou to stirizeis auto pou les diladi Παράθεση
pol gt Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2010 Όχι παιδιά δεν είναι όλες οι "διαδικτυακές αίθουσες" το ίδιο. Επειδή έχω εμπειρία στην χάρτινη-πλαστική τράπουλα και το αληθινό τραπέζι, διακρίνω τι συμβαίνει. Τα τελευταία 3-4 χρόνια παίζω καθημερινά σε 4 διαφορετικές αίθουσες τουρνουά και σε μετρητά.Επίσης 2 φορές την εβδομάδα σε ζωντανό παιγχνίδι.Οι διαδικτυακές αίθουσες είναι: 1. PKR2. Partypoker3. Pokerstars4. Foull TiltΕχτές το ποτήρι ξεχύλεισε και απεγκατέστησα από τον υπολογιστή μου το λογισμικό του PKR και του Partypoker. Οι άλλες δύο αίθουσες εγγυημένα είναι αξιόπιστες παιδιά. Εμένα μέχρι σήμερα μου αφήνουν την αίσθηση πως τα φύλλα της τράπουλας μοιράζονται όπως σε ζωντανό παιγχνίδι. Παράθεση
betonme Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2010 sovara twra pou to stirizeis auto p les gt egw paizw edw k 1 xrono PKR k eimai arketa kerdismenos xwris n vlepw stimena pragmata klp..an ksereis kati pes t me apodeikseis alliws pes tn gwnmi s apla xwris n parasureis tous allous.. Παράθεση
betonme Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2010 poio einai to nickname sou st PKR ?? Παράθεση
John_Artega Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2010 Αν και δεν ασχολούμαι με το PKR (ούτε account δεν έχω) καλό θα ήταν αν έχεις κάποια στοιχεία να τα δώσεις. Όλα τα υπόλοιπα και οι αερολογίες είναι…. Παράθεση
OFI-SNAKES Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2010 και εγω κερδισμενος ειμαι απο το ΠΚΡ οπως και απο το παρτυ ποκερ,αυτο δεν σημαινει τιποτα ομως....ολα τα ιδια ειναικαι σε αυτα που ακουω οτι δεν εχουν λογο να "κλεβουν" γιατι βγαζουν τρελα λεφτα ηδη και δε τους συμφερει, ας μου πει καποιος αν ξερει ενα πλουσιο που δεν θελει να βγαλει περισσοτερα,η μηπως οι μεγαλυτερες κλεψιες γινονται απο φτωχους και δεν τη ηξερα και οταν λεω "κλεβουν" φυσικα δεν ενωω οτι βαζουν μεσα δικους τους παιχτες για να μου παρουν τις μαρκες οταν εχω ΑΑ! Παράθεση
pocket10s Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 lol,προτιμας pokerstars απο pkr,τι να πω..οπως και να χει,δε νομιζω να βγαινει τυχαια δυο χρονια τωρα operator of the year το pkr... Παράθεση
Recommended Posts