Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Η χειρότερη ιστοσελίδα πόκερ του διαδικτύου. Συμβουλεύω άπαντες να μείνουν μακρυά από το PKR όσοναφορά παιγχνίδι με αληθινά χρήματα. Το σύστημα που μοιράζει χαρτιά είναι ότι χειρότερο υπάρχει σε λογισμικό μέσα στο χώρο του διαδικτύου.

Κρατηθείτε μακρυά αν θέλετε να μην πετάτε τα χρήματα σας. Το λογισμικό του PKR είναι αναξιόπιστο. ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Δημοσίευση

Όχι παιδιά δεν είναι όλες οι "διαδικτυακές αίθουσες" το ίδιο. Επειδή έχω εμπειρία στην χάρτινη-πλαστική τράπουλα και το αληθινό τραπέζι, διακρίνω τι συμβαίνει. Τα τελευταία 3-4 χρόνια παίζω καθημερινά σε 4 διαφορετικές αίθουσες τουρνουά και σε μετρητά.

Επίσης 2 φορές την εβδομάδα σε ζωντανό παιγχνίδι.

Οι διαδικτυακές αίθουσες είναι:

1. PKR

2. Partypoker

3. Pokerstars

4. Foull Tilt

Εχτές το ποτήρι ξεχύλεισε και απεγκατέστησα από τον υπολογιστή μου το λογισμικό του PKR και του Partypoker. Οι άλλες δύο αίθουσες εγγυημένα είναι αξιόπιστες παιδιά. Εμένα μέχρι σήμερα μου αφήνουν την αίσθηση πως τα φύλλα της τράπουλας μοιράζονται όπως σε ζωντανό παιγχνίδι.

Δημοσίευση

και εγω κερδισμενος ειμαι απο το ΠΚΡ οπως και απο το παρτυ ποκερ,αυτο δεν σημαινει τιποτα ομως....ολα τα ιδια ειναι

και σε αυτα που ακουω οτι δεν εχουν λογο να "κλεβουν" γιατι βγαζουν τρελα λεφτα ηδη και δε τους συμφερει, ας μου πει καποιος αν ξερει ενα πλουσιο που δεν θελει να βγαλει περισσοτερα,η μηπως οι μεγαλυτερες κλεψιες γινονται απο φτωχους και δεν τη ηξερα :blink:

και οταν λεω "κλεβουν" φυσικα δεν ενωω οτι βαζουν μεσα δικους τους παιχτες για να μου παρουν τις μαρκες οταν εχω ΑΑ!