bosio Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2006 ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΕΙΚΟΝΕΣ?ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΝΟΟΩ. Παράθεση
djroof Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2006 ΜΠΡΑΒΟ !!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ !!!!!!!!ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣ :As :Ks Παράθεση
bosio Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2006 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2006 ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΛΕΟΝ 1/20 ΝΑ ΠΑΩ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 250 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΕΡΙ ΕΙΧΑ :As :7h ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ :7s :7d ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΠΙ ΕΒΓΑΛΕ:Kd :Kh :Qc :Qc :4c Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ... Παράθεση
djroof Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2006 ΜΙΛΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ.....:whistle: :whistle: :whistle: Παράθεση
TheGamester Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2006 Σου εύχομαι πραγματικά να τα καταφέρεις γιατί πιστεψέ με, θα είναι μια εμπειρία που θα θυμάσαι σε όλη σου τη ζωή... Τουλάχιστον η δική μου ήταν αξέχαστη... Καλή σου επιτυχία φίλε μου...TheGamester Παράθεση
bosio Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2006 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2006 Τελικα δεν εγινε το θαυμα. Το ασχημο ειναι οτι δεν πηγε Ελληνας αλλα Τουρκος τελικα.... Παράθεση
goingup Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2006 Δε πειράζει bosio, θα γίνει και το θαύμα. Απλά πήρε χρονική μετάθεση. Παράθεση
Guest Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2006 Bosio min to skeftese katholou kai pano ap' ola min stenaxoriese. Na eisai sigouros oti kapoia stigmi tha erthei kai i seira sou. Παράθεση
Recommended Posts