miolnir28 Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2010 Μεχρι χτες οταν επαιζα τρια τραπεζια π.χ. μαζι οταν χρειαζοταν να κανω κινηση σε καποιο απο τα τραπεζια απλως γινοταν πορτοκαλι το αντιστοιχο τετραγωνο στη γραμμη εργασιων και καταλαβαινα οτι πρεπει να παω εκει.Απο σημερα (μετα το restart που πραγματοποιησε η pokerstars) οποιο τραπεζι χρειαζεται να κανω κινηση πεταγεται αυτοματα μπροστα μου. Με αποτελεσμα να κανω καποια λαθη σημερα (ηθελα να πονταρω στο τραπεζι που ειχα μπροστα μου αλλα ξαφνικα πεταχτηκε το αλλο και πονταρα στο δευτερο).Ειναι καινουργια αναβαθμιση αυτο? Μπορω να το επαναφερω οπως ηταν πριν? Να τονισω βεβαια πως σημερα εκανα και format τον υπολογιστη. Μηπως πρεπει να επιλεξω κατι για να γινει οπως πρωτα? Το εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα κατι. Παράθεση
brambel Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2010 gia phgaine reguests kai rstore pop up notifiacations kati ekei exoun allaxei Παράθεση
miolnir28 Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2010 Το δοκιμασα αλλα τιποτα. Συνεχιζει να μου πεταει τα παραθυρα.Συμβαινει σε ολους αυτο η μονο σε εμενα?Καμια αλλη ιδεα? Παράθεση
OFI-SNAKES Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2010 απο τις επιλογες και μετα προηγμενες επιλογες πολλαπλων τραπεζιων ξεκλικαρεις την 2η επιλογη Παράθεση
miolnir28 Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2010 OFI-SNAKES έγραψε:απο τις επιλογες και μετα προηγμενες επιλογες πολλαπλων τραπεζιων ξεκλικαρεις την 2η επιλογηΕυχαριστω φιλαρακι. Μου ειχε σπασει τα νευρα. Παράθεση
Recommended Posts