miolnir28 Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2010 θελει να κανει και ο αδερφος μου λογαριασμο στην pokerstars. Μενουμε στο ιδιο σπιτι ομως και εχουμε επομενως την ιδια ip.Μπορει να κανει λογαριασμο η δεν επιτρεπεται? Αν μπορει, το μπονους αρχικης καταθεσης το δικαιουται η οχι Παράθεση
tzouv Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2010 Λογαριασμο μπορει να κανει..Απλα δεν θα μπορειτε να παιζετε ταυτοχρονα σε ιδιο τουρ η cash table. Παράθεση
miolnir28 Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2010 Να παιζουμε ταυτοχρονα δεν προκειται.Το bonus αρχικης καταθεσης το δικαιουται κανονικα? Παράθεση
tzouv Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2010 Νομιζω ναι...δεν εχει καμια σχεση ο δικος του λογαριασμος με τον δικο σου.Οτι ισχυει για σενα ισχυει και για τον αλλο λογαριασμο Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2010 Μπορειτε να παιζεται και στα ιδια mtt χωρις κανενα προβλημα. Παράθεση
liondani Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2010 Αν παίξετε με την ίδια ip πολύ σύντομα θα σας κάνουν παρατήρηση*.Η μόνη λύση που βλέπω είναι μια usb σύνδεση του ενός από τους δύο... ύπάρχει και λογισμικό που σου αλλάζει την ip αν δεν κάνω λάθος, για ψάχτω λίγο...*εφόσων παίζετε στα ίδια τραπέζια..*αυτό για τα MTT που λέει ο foustouki δεν το ήξερα Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2010 Επαιζα με φιλο-φιλους απο την ιδια ip για 1+ χρονο δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Βεβαια ποτε δεν ετυχε να κανουμε final table μαζι.Παντως δεν απαγορευεται να παιζεις απο το ιδιο σπιτι mtt.Αντιθετα αν προσπαθησεις να κατσεις σε cash table-sit and go τοτε δεν σ το επιτρεπει η ποκερσταρς.Οποτε για να σε επιτρεπει να μπεις σε mtt χωρις να σ πεταει ειδοποιηση δεν υπαρχει προβλημα. Παράθεση
souramaliki Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2010 den uparxei provlhma gia mtt epivevaiomeno Παράθεση
miolnir28 Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2010 Ok ευχαριστω για τις απαντησεις. Θα στειλω και ενα email στην pokerstars για καλο και για κακο να δω τι θα μου πουν και αυτοι Παράθεση
fridis Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2010 miolnir28 έγραψε:Ok ευχαριστω για τις απαντησεις. Θα στειλω και ενα email στην pokerstars για καλο και για κακο να δω τι θα μου πουν και αυτοιstiltoys kai ligo rakieleos Παράθεση
miolnir28 Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2010 fridis έγραψε:miolnir28 έγραψε:Ok ευχαριστω για τις απαντησεις. Θα στειλω και ενα email στην pokerstars για καλο και για κακο να δω τι θα μου πουν και αυτοιstiltoys kai ligo rakieleos[/quote:3atb7ph8]??? Παράθεση
NonStopGumblAA Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2010 XAXAAXAXAXAXA...fridis 8eos... Παράθεση
Recommended Posts