plzd2cu Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2010 Σημερα το βραδυ θα παιξω 5 τουρνουα στην πλατφορμα της pokerstars, για να τα παιξω φυσικα προυποθετεται η συμπληρωση του stake των buy-in τους. Τα τουρνουα θα ειναι τα εξης...20.45 22$ NLHE (6-max,500 Cap, 10K guaranteed)21.00 11$ Daily Forty Grand (40K guaranteed)21.15 22$ NLHE (1R1A, 35K guaranteed)21.45 22$ NLHE (Turbo,Heads Up, 5K guaranteed)22.00 55$ Daily Ninety Grand (90K guaranteed) Το συνολικο ποσο που θα πρεπει να συμπληρωθει ειναι 172 USD. Οποιος ενδιαφερεται πουλαω shares των 2$/1%. Οποιος θελει μπορει να αγορασει και μεσω του chipmeup. Να σημειωσω προς αποφυγη παρεξηγησεων επισης οτι εαν δε συμπληρωθει ΟΛΟ το ποσο τα χρηματα θα επιστραφουν στους stakers. pm me λοιπον εαν καποιος ενδιαφερεται. Παράθεση
plzd2cu Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2010 φυσικα μπορειτε να τσεκαρετε στο www.officialpokerrankings.com τα στατιστικα μου πριν κανετε οποιαδηποτε κινηση καθως και οποιαδηποτε ερωτηση με pm.. Παράθεση
hassourakis Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2010 Ενδιαφερομαι να αγορασω αλλα δεν καταλαβαινω το εξης..Εσυ θα πουλησεις το 100% των τουρνουα σου για 200$τα buy-in ειναι 132$ - 172$ και οτι κερδισεις το επιστρεφεις ολο στους μετοχους σου ετσι? Για ποιο λογο λοιπον να παιξεις ποκερ αφου θα εισαι ηδη κερδισμενος?p.s. Μηπως ξεχασες να αναφερεις οτι πουλας μεχρι ενα συγκεκριμενο % ? Παράθεση
OFI-SNAKES Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2010 86% πουλαει αν καταλαβα καλα Παράθεση
hassourakis Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2010 Ναι εχεις δικιο, δεν το προσεξα..Απλα υπαρχουν ορισμενα λαμογια στο 2+2 οπου ''φτιαχνουν'' ενα πακετακι με ολα τα rebuy τουρνουα και υπολογιζουν απο 7rebuy στο καθενα, πουλανε με markup 30% και αν τα βαλεις κατω και τα υπολογισεις ειναι κερδισμενοι πριν καν αρχισουν να παιζουν και μαλιστα εχουν και ποσοστο επι των κερδων τους...Γι'αυτο πολυ προσοχη συνιστω σε οσους στακαρουν παικτες εγω εχω χασει παρα πολλα στακαροντας πολυ καλα αλογα και αυτοι γελανε μολις τελειωσουν με τα τουρνουα τους..Μαλιστα κατι που με τρελανε τις προαλλες ηταν που ειχα παρει 10% απο ενα κερδοφορο παικτη τις προαλλες και οταν εκανα search για να τον κανω rail ο μαλ...ς ηταν sit out σε ενα τουρνουα που ηταν μεσα στο πακετο και ταυτοχρονα επαιζε καμμια 20αρια $12/180 που ΔΕΝ ηταν στο πακετο.. Παράθεση
plzd2cu Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2010 Πουλαω το 86%. 80% για την ακριβεια γιατι 6% εχω ηδη πουλησει στο chipmeup. Oποιος ενδιαφερεται pm. Η επιβεβαιωση θα γινεται στο αρχικο post. Παράθεση
plzd2cu Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2010 cancelled Παράθεση
Recommended Posts