giorgio Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2010 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω τι έγινε τελικά με το νομοσχέδιο για το online poker στην Κύπρο. Για την ακρίβεια θα ήθελα να κάνω μια ανάληψη σε κυπριακή τράπεζα (λογαριαμός Λάρνακας) είτε από το Stars κατευθείαν είτε από Moneybookers. Κατά προτίμηση το πρώτο. Θα έχω πρόβλημα; Όποιος δεν θέλει να απαντήσει εδώ δέχομαι και ΡΜ. Ευχαριστώ. Παράθεση
ImbecIle Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2010 Από όσο ξέρω το νομοσχέδιο έχει σταλεί στην ΕΕ για έγκριση πριν από μερικούς μήνες. Από τότε, δεν έχω ακούσει κάποιο νέο, άρα (εκτός αν μου έχει ξεφύγει) προς το παρόν δεν ισχύει. Λογικά θα πάρει καιρό μέχρι να τεθεί σε εφαρμογή, άρα δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα. Γενικά, δεν άκουσα να υπάρχει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής με τις αναλήψεις. Παράθεση
O DASKALOS Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2010 katarxhn polla sygxarhthria gia th megalh sou nikh pses, sou a3ize eisai tromeros paikths!mhn agxwnesai ola einai ok, einai ypo syzhthsh to 8ema akoma... Παράθεση
giorgio Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2010 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Και για τις άμεσες απαντήσεις σας και για τα καλά σας λόγια. Παράθεση
pokerforlive Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2010 DEN EXEI PROVLIMA AKOMA KAI NA APAGOREFTI , IPARXOUN POLY TROPI CASHOUT KAI DEPOSIT1) DIMIOURGIA LOGARIASMOY ME ( PROXY ) GIA DEPOSIT2) CASHOUT MESO MONEYBOOKERS GIA OLA YPARXOUN LISIS Παράθεση
Recommended Posts