Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα.

Ενδιαφερομαι να ξεκινησω στην ongame.Ξερω οτι υπαρχουν διαφορες σελιδες που αν κανεις εγγραφη απο εκει μπορεις να εχεις καποια πλεονεκτηματα , οπως rakeback,το holdem manager νομιζω κτλ.Θα ηθελα να με ενημερωσετε σχετικα με τετοια site μεταξυ των οποιων εχω να διαλεξω.

Επισης πχ αν παρω το holdem manager θα εχω rakeback?Πρωτη καταθεση θα κανω με ανταλλαγη χρηματων απο αλλο ποκερ ροομ.Το μπονους πρωτης καταθεσης θα ενεργοποιηθει?Η πρεπει η καταθεση να γινει απο τραπεζα.

Ευχαριστω πολυ

Δημοσίευση

Marcelo7 καλημέρα και καλή εβδομάδα

Κανένα site δεν προσφέρει rake back στην ongame και στο poker.gr κατ'επέκταση.

Το Loyalty Shop του Poker.gr προσφέρει στην κατηγορία VIP1 μέχρι και 40% valueback σε μετρητά, εισιτήρια τουρνουά και προϊόντα πόκερ (ρούχα, σετ μάρκες, πακέτα live event κλπ.)

Το bonus 1ης κατάθεσης είναι αυτό που λέει η λέξη: πρώτη κατάθεση και μπορεί να γίνει MONO μέσω paysafe, visa, moneybookers, bank transfer!

Ελπίζω σε κάλυψα

φιλικά

Πάνος

Δημοσίευση

Σε ευχαριστω πολυ.Στα περισσοτερα καλυφθηκα.

Απλα θα ηθελα αν μπορει καποιος να αναλυσει και το αλλο σκελος τις ερωτησης δηλαδη να μου πει site μεσω των οποιων μπορω να κανω την εγγραφη και να εποφεληθω