Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σας! Έχω μια απορία που ίσως να φανεί πολύ απλή αλλά πραγματικά έχω κολλήσει και δεν ξέρω τι να κάνω.. Έφτιαξα χθες μια πιστωτική pre-paid και προσπαθώ να φτιάξω λογαριασμό στο ταμείο του Pokerstars. (έπαιζα freeroll τόσο καιρό). Πατάω λοιπόν Ταμείο -> Αγόρασε Μάρκες και μου ανοίγει ένα παράθυρο στο οποίο καλούμαι να βάλω τα προσωπικά μου στοιχεία. Τα βάζω όλα αλλά μετά μου βγάζει error ένα παραθυράκι που λέει: "Εισάγεται το τηλεφωνικό σας νούμερο όπως εμφανίζεται στον τηλεφωνικό κατάλογο και συμπεριλάβετε τον κωδικό περιοχής".

Αν και το πεδίο αυτό όπως λέει είναι προαιρετικό (οπότε δεν βρίσκω λόγο για το συγκεκριμένο μήνυμα), βάζω κωδικό χώρας 30 (για ελλάδα) και το τηλέφωνό μου κανονικά αλλά συνεχίζει να μου βγάζει το ίδιο πρόβλημα..

Καμιά ιδέα;;

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!!! :cheer:

Δημοσίευση

οχι δεν είναι αυτό. λέει όχι μηδενικά στην αρχή του κωδικού χώρας και δέχεται μέχρι 3 ψηφία εκεί μάλιστα. είναι 30 σκέτο λογικά αυτό. δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου το δέχεται. :/

Δημοσίευση

ούτε το + δέχεται..σε ευχαριστώ πάντως .. δέχεται μόνο 3 νούμερα.

πάντως λέει "τοπικός αριθμός με τον κωδικό περιοχής από δίπλα" και από κάτω "εσωτερικό, σημειώσεις ή συμπληρωματικό τηλέφωνο"

ίσως εκεί πατάω κάτι λάθος...

Δημοσίευση

Στο πεδιο "Κωδικος Χωρας" βαζεις το "30" και στο "τοπικος αριθμος με τον κωδικο περιοχης" ολο τον 10ψηφιο αριθμο σταθερου σου τηλεφωνου.αν το γραφεις ετσι και σου βγαζει error στειλε mail στο support!