kostasD Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2010 εχει δοκιμασει κανεις αυτο το site?? φαινεται να εχει παρα πολυ υλικο Παράθεση
mikerodos Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2010 πολυ καλο site στο οποιο μπορεις να βρεις απο γνωστα βιβλια μεχρι και instructional videos απο γνωστους επαγγελματιες.Τα παντα ολα... Παράθεση
kostasD Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2010 μηπως ξερεις και τι ειναι αυτα τα surveys που σου ζηταει να κανεις για να εγγραφεις ως μελος????? Παράθεση
_^ThEo^_ Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2010 Ουτε εγω μπορω να κανω εγγραφη.Πρεπει να δωσεις το κινητο και να σου χρεωνει 10 ευρω την εβδομαδα σε μηνυματα απότι καταλαβα Παράθεση
mikerodos Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2010 δεν ξερω ακριβως γιατι ειμαι μελος εδω και πολυ καιρο.αποτι καταλαβα ομως πρεπει να κανεις αυτη τη δημοσκοπηση απλα για να κανεισ register.Καπως πρεπει να βγαλουν και αυτοι κατι για τους servers.Δεν νομιζω να σε χρεωνουν παντως.Δοκιμαστε απλα να απαντησετε στις ερωτησεις και δειτε.Αν ζηταει donation υποχρεωτικο τοτε δεν αξιζει.Θα δω και γω αν εχω καποιο invite παντως. Παράθεση
Recommended Posts