pol gt Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Θα ξεκινήσω το νήμα με ένα ερώτημα που ίσως απασχόλησε πολλούς.Ποιός παράγοντας καθορίζει το ύψος του κόστους συμμετοχής (Buy-In) σε ένα τουρνουά; Για παράδειγμα βλέπω σε μία ιστοσελίδα:06.09.2010, 20.00h $10k Gtd NL Buy-In 109$06.09.2010, 22.00h $10k Gtd NL Buy-In 55$Υπάρχει μια διαφορά διπλάσιου κόστους ανάμεσα στα δύο παιγχνίδια. Τι καθορίζει την διαφορά αυτή; Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 αυτός που το διοργανώνει αποφασίζει το κόστος του buy-in. δεν καταλαβαίνω πού μπερδεύεσαι. Παράθεση
pol gt Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Σαφώς ο διοργανωτής καθορίζει το κόστος συμμετοχής, σίγουρα όμως δεν αποφασίζει αυθαίρετα το ύψος του buy-in, και θα λαμβάνει υπόψιν του κάποιους παράγοντες για τον καθορισμό buy-in. Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα τουρνουά που είναι το ίδιο κάθε μέρα με buy-ins για όλα τα γούστα. το πρόγραμμα αυτό έχει αποφασιστεί αυθαίρετα. Παράθεση
pocket10s Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 ο pol εννοει πως καθοριζεται το buy-in σε σχεση με το guaranteed.αυτο ειναι μετα απο μελετη της κινησης του site.δηλαδη στο πρωτο περιμενει περιπου 100 ατομα συμμετοχη αλλα στο δευτερο περιμενει περιπου 200.αυτο για να συμπληρωνεται στο περιπου το εγγυημενο επαθλο και να μην το βαζει η εταιρεια απο την τσεπη της.δεν βαζει τουρνουα στην τυχη.γινεται πολυ ψαξιμο πρωτα. Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 pocket10s έγραψε:ο pol εννοει πως καθοριζεται το buy-in σε σχεση με το guaranteed.μάλλον για την ακρίβεια, πώς καθορίζεται το guaranteed σε σχέση με το buy-in, γιατί το buy-in προϋπήρχε. Παράθεση
pol gt Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 Παιδια σας παρακαλώ βοηθείστε με. Είμαι σε απελπιστική κατάσταση. Προσπαθώ να καταλάβω μα αδυνατώ. Δεν είναι μια ημέρα ούτε 2 ούτε 3, ούτε μία ή 2 ή 3 εβδομάσες μα συμβαίνει μήνες τώρα και σε καθημερινή βάση. Βασικά χρειάζομαι περισσότερο από κάποιον που γνωρίζει προγραμματισμό ή τον τρόπο λειτουργίας του προγράμματος που μοιράζει τα χαρτια στους παίκτες στις διαδικτυακές αίθουσες ποκερ, να μου περιγράψει τον τρόπο λειτουργίας του προγράμματος, συγκεκριμένα το πως βγαίνουν οι κάρτες στην μοιρασιά. Στην τράπουλα γνωρίζουμε πως μετά το ανακάτεμά της 52 κάρτες μπαίνουν η μία πάνω στην άλλη, και το μοίρασμα είναι πολύ απλά, η διαδοχική με σειρά αφαίρεση της πρώτης κάρτας προς την τελευταία. Στην ηλεκτρονική διαδικτυακή τράπουλα, που δεν είναι βέβαια τράπουλα, τι παίζει; Σας παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει. Προσπαθώ να καταλάβω μα αδυνατώ, τι γίνετε ή πως γίνετε ή γιατί γίνετε, όταν συμετάσχω σε 10 τουρνουά, και στα 10 να μου μοιράζονται κάρτες από το 2 μέχρι το 8, σε ποσοστό 90%, δηλαδή στις 100 μοιρασιές τις 90 να παίρνω στο χέρι κάρτες μεταξύ του 2 και του 8. Παράθεση
OMG Internets Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 Sto online poker kovei panta to sb. An paratiriseis stis megales etaireies, otan eisai sto small blind sou vgazei tin epilogi cut ektos apo ta fold, raise klp. patontas taftoxrona to koumpi cut kai to 1, kaneis to legomeno ntoukou kopsimo diladi xtipas ta fylla apo pano (ousiastika den koveis diladi, endeiknitai otan exoun moirastei AA se proigoumeno hand mpas k tous pareis esi tora).cut+2= anagkazeis ton dealer na kopsei 3 fores. ctrl+alt+F3 otan o dealer sou moirazei: pairneis omoxroma fylla.alt+f4= u gtfo kai glitoneis lefta. Παράθεση
TheDarkPassenger Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 OMG Internets έγραψε:Sto online poker kovei panta to sb. An paratiriseis stis megales etaireies, otan eisai sto small blind sou vgazei tin epilogi cut ektos apo ta fold, raise klp. patontas taftoxrona to koumpi cut kai to 1, kaneis to legomeno ntoukou kopsimo diladi xtipas ta fylla apo pano (ousiastika den koveis diladi, endeiknitai otan exoun moirastei AA se proigoumeno hand mpas k tous pareis esi tora).cut+2= anagkazeis ton dealer na kopsei 3 fores. ctrl+alt+F3 otan o dealer sou moirazei: pairneis omoxroma fylla.alt+f4= u gtfo kai glitoneis lefta.Ακριβώς αυτά.Αν το ψάξεις λίγο θα το βρεις.Δεν είναι τίποτα δύσκολο Παράθεση
pol gt Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Πάμε σε άλλο ερώτημα, κι αν κάποιος δώσει απάντηση δια της λογικής οδού, δηλαδή ερμηνεία ορθή, ή της μαθηματικής οδού, δηλαδή να δίνει εξήγηση μαθηματική πράξη, ή άλλης οδού, ας επιλέξει ο καθένας όποιαν οδό θέλει αρκεί να δώσει απάντηση γιατί ο ίδιος μου προσπαθώ και αδυνατώ να διακρίνω τι συμβαίνει, τέλος πάντων όποιος καταφέρει και κάνει να ησυχάσει μέσα μου η οργή, ΧΧΧ - ΟΧΙ ΒΡΙΣΙΕΣ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΧΧΧ θα του δώσω, αν είναι παίκτης και εικονικών χρημάτων, 5.000.000 playmoney στην αίθουσα της PKR ή της Pokerstar.Το ερώτημα:Πως γίνετε να παίρνεις μέρος σε 2 τουρνουά, και όταν είσαι σε θέση ΒΒ, στις 10 φορές τις 8 να σου μοιράζουν 2άρι, και στα δύο τουρνουά;;; Επίσης, πως γίνετε σε έξι συνεχόμενα-διαδοχικά χέρια, να σου μοιράζουν 2άρι;;; Θέλω να ξέρω επίσης, έτυχε σε άλλον ποτέ κάτι τέτοιο;;; Παράθεση
John_Artega Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 ALT+F4 και αν για κάποιο λόγο δεν λειτούργει CTRL+ALT+DELETE, αν έχεις Windows Vista ή 7 πάτα start task manager διάλεξε τον client και πάτα end task, αν πάλι έχεις παλαιότερη έκδοση των windows θα σε βγάλει κατευθείαν στον task manager και εκεί ακολουθείς την ίδια διαδικασία. Για MAC δεν ξέρω, αν γνωρίζει κάποιος άλλος… Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 MACCMD+ALT+ESCorCMD+ALT+CTRL+EJECT Παράθεση
Gamer0044 Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 :laugh: :laugh: :laugh: Eleos. Παράθεση
voukefalas4 Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 pol gt έγραψε:Πάμε σε άλλο ερώτημα, κι αν κάποιος δώσει απάντηση δια της λογικής οδού, δηλαδή ερμηνεία ορθή, ή της μαθηματικής οδού, δηλαδή να δίνει εξήγηση μαθηματική πράξη, ή άλλης οδού, ας επιλέξει ο καθένας όποιαν οδό θέλει αρκεί να δώσει απάντηση γιατί ο ίδιος μου προσπαθώ και αδυνατώ να διακρίνω τι συμβαίνει, τέλος πάντων όποιος καταφέρει και κάνει να ησυχάσει μέσα μου η οργή, γιατί τώρα καταριέμαι τον Θεό και την Παναγία Θεοτόκο, θα του δώσω, αν είναι παίκτης και εικονικών χρημάτων, 5.000.000 playmoney στην αίθουσα της PKR ή της Pokerstar.Το ερώτημα:Πως γίνετε να παίρνεις μέρος σε 2 τουρνουά, και όταν είσαι σε θέση ΒΒ, στις 10 φορές τις 8 να σου μοιράζουν 2άρι, και στα δύο τουρνουά;;; Επίσης, πως γίνετε σε έξι συνεχόμενα-διαδοχικά χέρια, να σου μοιράζουν 2άρι;;; Θέλω να ξέρω επίσης, έτυχε σε άλλον ποτέ κάτι τέτοιο;;;Αδερφέ για να παίρνεις καλά φύλλα όταν είσαι στο Button να κάνεις ότι έκανα και γώ :α) Κάθε υριακή να πηγαίνεις στην Εκκλησία από το πρωϊ. β) Screensaver στο Η/Υ το κ.Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και να δείς που ολα θα πάνε καλά. Παράθεση
pol gt Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Εγώ παιδιά μία μόνο πιθανή λογική ερμηνεία μπορώ να προσεγγίσω. Και είναι η εξής, η οποία τυγχάνει και επιβεβαιωμένη από τον Μέγα Φωστήρα και Πάνσοφο Άγιο Βασίλειο επίσκοπο Καπαδοκίας ο οποίος λέγει: <<Όσα συμβαίνουν πάνω στη γη, θέλει ο Θεός και συμβαίνουν, και τίποτε δεν γίνετε εάν δεν το θέλει ο Θεός, ακόμη κι ένα σπουργίτι που γέρνει και ξεψυχά, θέλει ο θεός και γίνετε, έτσι όπως γίνετε.>>Άρα τι έχουμε; Θέλει ο Θεός και παίρνω τις κάρτες που παίρνω και μετά από 4 ώρες τουρνουά να πιάνω μόνο 3 ή 4 $. OXI ΒΡΙΣΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ !Αυτά... Παράθεση
SOUSAM Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2010 John_Artega έγραψε:ALT+F4 και αν για κάποιο λόγο δεν λειτούργει CTRL+ALT+DELETE, αν έχεις Windows Vista ή 7 πάτα start task manager διάλεξε τον client και πάτα end task, αν πάλι έχεις παλαιότερη έκδοση των windows θα σε βγάλει κατευθείαν στον task manager και εκεί ακολουθείς την ίδια διαδικασία. Για MAC δεν ξέρω, αν γνωρίζει κάποιος άλλος…KLEWWWWWWWWWWWWWWWWWW :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Παράθεση
SOUSAM Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2010 OMG Internets έγραψε:Sto online poker kovei panta to sb. An paratiriseis stis megales etaireies, otan eisai sto small blind sou vgazei tin epilogi cut ektos apo ta fold, raise klp. patontas taftoxrona to koumpi cut kai to 1, kaneis to legomeno ntoukou kopsimo diladi xtipas ta fylla apo pano (ousiastika den koveis diladi, endeiknitai otan exoun moirastei AA se proigoumeno hand mpas k tous pareis esi tora).cut+2= anagkazeis ton dealer na kopsei 3 fores. ctrl+alt+F3 otan o dealer sou moirazei: pairneis omoxroma fylla.alt+f4= u gtfo kai glitoneis lefta. :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Παράθεση
SOUSAM Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2010 LOUKAS34 έγραψε:MACCMD+ALT+ESCorCMD+ALT+CTRL+EJECT :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
SOUSAM Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2010 pol gt έγραψε:Εγώ παιδιά μία μόνο πιθανή λογική ερμηνεία μπορώ να προσεγγίσω. Και είναι η εξής, η οποία τυγχάνει και επιβεβαιωμένη από τον Μέγα Φωστήρα και Πάνσοφο Άγιο Βασίλειο επίσκοπο Καπαδοκίας ο οποίος λέγει: <<Όσα συμβαίνουν πάνω στη γη, θέλει ο Θεός και συμβαίνουν, και τίποτε δεν γίνετε εάν δεν το θέλει ο Θεός, ακόμη κι ένα σπουργίτι που γέρνει και ξεψυχά, θέλει ο θεός και γίνετε, έτσι όπως γίνετε.>>Άρα τι έχουμε; Θέλει ο Θεός και παίρνω τις κάρτες που παίρνω και μετά από 4 ώρες τουρνουά να πιάνω μόνο 3 ή 4 $. OXI ΒΡΙΣΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ !Αυτά...Na sai kala file mou!!! Παράθεση
trollzzoreal Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2010 file mou ithela na rotiso, to oxi vrisies isxiei ke gia tous agious pou proaneferes? emas vrikes re filarako? Παράθεση
ayuken Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2010 pol gt έγραψε:OXI ΒΡΙΣΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ !Αυτά...πηγα να σε βρισω, παταω τα κουμπια και δεν γραφεται τιποτα...μαλλον ουτε αυτο το θελει ο θεος Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου, 2010 και εγω που πιστευα οτι ειμαι ο πιο Τ Ρ Ε Λ Ο Σ εδω μεσα.... :laugh: :laugh: Παράθεση
Recommended Posts