miolnir28 Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2010 Η χρεωστικη της Πειραιως που χρησιμοποιω στην pokerstars εληξε. Εχω ενεργοποιησει ηδη την καινουργια που μου ηρθε. Η καινουργια καρτα εχει εννοειται διαφορετικo expires end απο τη πρωτη καθως και διαφορετικο τριψηφιο ασφαλειας (ο τριψηφιος αριθμος ασφαλειας που ειναι στο πισω μερος της καρτας μετα τον αριθμο της καρτας).Για να κανω αναληψη πρεπει να ενημερωσω την pokerstars για τις αλλαγες αυτες η δεν θα υπαρχει προβλημα? Παράθεση
plzd2cu Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2010 skanare tin kai steiltin sto verification@pokerstars.com mazi me taftotita kai apodeiktiko logariasmo dei i ote kai einai verified kateftheian to account sou... Παράθεση
miolnir28 Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2010 Πηγα να προχωρησω λιγο την διαδικασια της αναληψης μηπως με βοηθησει κατι και σε ενα σημειο λεει:Λεω να τους στειλω email να μου πουν ακριβως τι θελουν. Εχει ελληνικη υποστηριξη ή μονο αγγλικα? Παράθεση
Recommended Posts