Johny_mac32 Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2010 ρε σεις πηγα να κανω καταθεσηκαι με ειπε δεν μπορω λογω της σχεσης μου με εναν παικτη με τον οποιον εχουν εκρεμμεις υποθεσεις...ειναι ενα παιδι που ισα τον γνωριζω(ασχετο αυτο βεβαια)και με ειχε στειλει 1$ ολο και ολο για να μπω καπου που ηθελα..δηλαδη τωρα πρεπει να στελνω ταυτοτητες και μλκιες στην ποκερσταρς?ελεος..δηλαδη εγω σε τι φταιω αν ο αλλος εκανε ,δεν ξερω και γω τιεκανε...τεσπα...δηλαδη σημερα πάπαλα που ειχα και ορεξη..αει στο καλο.. Παράθεση
Johny_mac32 Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2010 εστειλα φωτο της ταυτοτητας και μου τον ανοιξαν...μλκ1α που εστειλα φωτο ταυτοτηταςή το χουν κανει και αλλοι?? Παράθεση
thimios8663 Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2010 Φιλε μου γενικα απαιτειται πολλες φορες η αποστολη αρχειων η φωτογραφιων σε τετοιου ειδους εταιριες..Δεν νομιζω να εχεις καποιο θεμα επειδη εστειλες μια φωτο εστω και ταυτοτητας..Υποτιθεται παιζουμε σε ασφαλης εταιριες που και εξασφαλιζουν και τα περι χρηματων για εμας αλλα και την ασφαλεια λογαριασμων διευθυνσεων κλπ..Οποτε κοιμησου ησυχος..! Παράθεση
Recommended Posts