hassourakis Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Ανοιξα πριν λιγο το pokerstars και με το που πατησα log in εμφανιστηκε ενα μηνυμα που ελεγε οτι ο λογαριασμος μου ειναι μπλοκαρισμενος γιατι συνδεεται καπως με το λογαριασμο καποιου "pancatsi" και να επικοινωνησω αμεσα με το τμημα ασφαλειας εξηγωντας τους τη σχεση μου με αυτο το ατομο και να τους στειλω σκαναρισμενα ταυτοτητα η διπλωμα κλπ..Αλλο παλι κι'αυτο... Εχει συμβει σε κανεναν αλλο αυτο ποτε? Παράθεση
hassourakis Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2010 Ευτυχως λυθηκε το προβλημα ταχιστα..Επαιζε και αυτος απο cosmote internet on the go..Α ρε Cosmote ολη η Ελλαδα μ'ενα ip.... Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2010 Χαχα, μου έχει τύχει πριν 2 χρόνια περίπου με Vodafone 3G και cash table στην ongame! Πιθανολογώ ότι όταν βγαίνουν από την ίδια κυψέλη συμβαίνει αυτό... Παράθεση
Recommended Posts