miolnir28 Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2010 Αν ειναι αντιθετο στους κανονες που αναφερω το εν λογω site σβηστε το.Βρηκα προσφατα αυτο το site. Εχει αρκετα καλα στατιστικα. Μια ερωτηση εχω. Οταν πας στα πεδια MTT Ranking ή SNG Rank στο Total Profit αναφερεται το καθαρο κερδος? Οσον αφορα εμενα παντως μου βγαζει παραπανω απο οτι εχω καθαρο κερδος. Μηπως βγαζει απλως μονο τα κερδη χωρις να αφαιρει την χασουρα? Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2010 Φυσικά βγάζει το καθαρό.Ως μεγάλο μείον του συγκεκριμένου "ρουφιάνου" είναι η απώλεια πολλών τουρνουά, ενδεικτικά σου αναφέρω ότι το sharkscope σε ένα account που έχω μου βγάζει 664 τουρνουά, έναντι των 554 που έχει καταχωρήσει το pokerprolabs. Για Sit'n'Gos μικρών πεδίων όμως και για μεγάλα δείγματα παίρνεις μια καλή εικόνα για τον αντίπαλο. Επίσης το average ROI του pokerprolabs είναι το σωστό, σε αντίθεση με το sharkscope, όπου σου βγάζει τον αριθμητικό μέσο όρο όλων των ROI για όλα τα stakes που παίζεις (λάθος). Το ROI κανονικά είναι ο λόγος των καθαρών σου κερδών προς το σύνολο των buy-ins που έχεις πληρώσει. Το sharkscope θα σου βγάλει ROI 0% αν έχεις +2% στα τουρνουά των $22 και -2% σε αυτά των $11 κι ας έχεις $5000 καθαρά κέρδη από τα $22 και $1000 καθαρές απώλειες στα $11!Ένα άλλο καλό του pokerprolabs είναι ότι έχει καλά φίλτρα για turbo-normal tournament speed, καθώς και για αριθμό συμμετοχών (και για ΜΤΤ και για SnG). Παράθεση
antonios1984 Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2010 μπορεί κάποιος να εξηγήσει την διαφορά? σε τί οφείλεται?http://www.mediafire.com/i/?4nm4vo0the7rxk7http://www.mediafire.com/i/?47vlpocz1h6g61zη αλήθεια είναι ότι παίζω αποκλειστικά, τον τελευταίο καιρό SNG KNOCKOUT των 4.10. καταλαβαίνω ότι οι "ρουφιάνοι δεν υπολογίζουν τα bounties αλλά μου φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά!! σύμφωνα με το pokertracker που έχω, καθώς επίσης με τα λεφτά που έχω στο account μου,το γράφημα του sharkscope είναι το σωστό Παράθεση
miolnir28 Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2010 Εμενα το pokerprolabs αυτη την στιγμη μου δειχνει τα εξης Total profit:ΜΤΤ: 1453,21SNG: 1722,4Heads up: -143,04Αρα καθαρο κερδος 3032,57Τοσο μεγαλο καθαρο κερδος δεν εχω με τιποτα. Εχω κανει αναληψη μονο μια φορα περιπου 600 δολλαρια. Αυτη τη στιγμη εχω μεσα στον λογαριασμο μου περιπου 1450. Αν βαλεις και τα 500 που εχω καταθεσει περιπου το καθαρο κερδος ειναι 1550 περιπου. Τωρα γιατι μου βγαζει 3000 κερδος δεν ξερω. Μηπως υπαρχει κατι που δεν υπολογιζει? Π.χ. τα rebuy τα αφαιρει ή λαμβανει υποψη μονο το αρχικο buy in? Παράθεση
Recommended Posts