peris31 Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2010 προσφατα εκανα account στο moneybookers και ζητησα αναληψη..αλλα εκτος της χρεωσης της moneybookers η τραπεζα μ κρατησε προμηθεια εμβασματος αλλα 3 ευρο.αφου συμβαινει αυτο δεν ειναι καλυτερα να ζητησω direct bank transfer(ειναι το ιδιο ποσο προμηθειας?) or check?ποια ειναι η καλυτερη λυση τελικα.Υ.Γ.γνωριζει κανενας τι θα συμβει μ την τιμη του $?ειναι καλυτερα να περιμενω να πεσει λιγο?..γιατι βλεπω οτι τελευταια αρχισε ν ανεβαινει παλι. Παράθεση
peris31 Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2010 μιας κ κανενας δεν ενδιαφερθηκε ν απαντησει ειπα ν τ ξανανεβασω.εψαξα για παλιοτερα αρθρα αλλα απαντηση δε βρηκα.8α ηθελα να μου πει καποιος αν ειναι καλυτερα να ζητησω αναληψη μεσω μανευμπουκερς η΄ κατευθειαν μεσω τραπεζης.υπαρχουν μεγαλες διαφορες σε προμηθεια η' κατα την μετατροπη των χρηματων απο δολαρια σε ευρο? Παράθεση
giorgio Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2010 Το Stars είναι το μόνο που έχει μηδενική προμήθεια μετατροπής. Οπότε αν ο λογαριασμός σου στο moneybbookers είναι σε ευρώ μεταφορά εκεί και μετά έμβασμα. 5 ευρώ και ξεμπέρδεψες. Παράθεση
nnikolaou33 Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2010 file mou gia na kaneis anaipsi apo pokrstars prepei na exeis pano apo 30 eyroston logariasmo sou,prepei na exou perasei dyo ergasimes apo tin stigmi pou exeis valei paysafe(an xreisimopoieis ayti) analipsei apo to pokerstars den se xreionei kati i trapeza sou apla sou pernei 4 eyro gia tin metafora oso kai an einai to poso.ok? Παράθεση
peris31 Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2010 φιλε νικολαου το ποσο ειναι 4ψηφιο οποτε ειμαι οκ.καταθεσεις εχω να κανω πανω απο χρονο κ παντα μεσω πιστωτικης.αυτο τ αναφερω γιατι αν περασει 6μηνο κ δεν εχεις συνναλαγες μεσω της πιστωτικης θεωρειται ανενεργη.ασε που εχει ληξει κιολας.απο αυτα που μου λετε giorgio k nnikolaou33 στην ουσια direct bank k moneybookers δεν εχει διαφορες.μηπως εχει να κανει μ το τροπο εμφανισης των χρηματων στο λογαριασμο?δηλαδη με direct να φαινεται οτι ειναι απο pokerstars.επειδη ακουγα πολλους εδω μεσα που ηταν υπερ του moneybookers αλλα δεν ξερω το γιατι γι αυτο ρωτησα.για την ιστορια εκανα δοκιμαστικη αναληψη απο mnbookers αλλα χρειαζονται επιπλεον πιστοποιησεις για να μπορεσω να τραβηξω ολο το ποσο κ για να μ αυξησουν το οριο συνναλαγων. Παράθεση
plzd2cu Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2010 direct bank transfer 100%... min skeftesai tipota allo. ftiaxe ena logariasmo se mia trapeza mono gia direct bank transfer analipseis kai tipota allo. Παράθεση
peris31 Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2010 plzd2cu έγραψε:direct bank transfer 100%... min skeftesai tipota allo. ftiaxe ena logariasmo se mia trapeza mono gia direct bank transfer analipseis kai tipota allo.θα γλυτωσω κατι φτιαχνοντας μονο γι αυτο που λες? Παράθεση
Recommended Posts