Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

προσφατα εκανα account στο moneybookers και ζητησα αναληψη..αλλα εκτος της χρεωσης της moneybookers η τραπεζα μ κρατησε προμηθεια εμβασματος αλλα 3 ευρο.αφου συμβαινει αυτο δεν ειναι καλυτερα να ζητησω direct bank transfer(ειναι το ιδιο ποσο προμηθειας?) or check?ποια ειναι η καλυτερη λυση τελικα.

Υ.Γ.γνωριζει κανενας τι θα συμβει μ την τιμη του $?ειναι καλυτερα να περιμενω να πεσει λιγο?..γιατι βλεπω οτι τελευταια αρχισε ν ανεβαινει παλι.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

μιας κ κανενας δεν ενδιαφερθηκε ν απαντησει ειπα ν τ ξανανεβασω.εψαξα για παλιοτερα αρθρα αλλα απαντηση δε βρηκα.8α ηθελα να μου πει καποιος αν ειναι καλυτερα να ζητησω αναληψη μεσω μανευμπουκερς η΄ κατευθειαν μεσω τραπεζης.υπαρχουν μεγαλες διαφορες σε προμηθεια η' κατα την μετατροπη των χρηματων απο δολαρια σε ευρο?

Δημοσίευση

φιλε νικολαου το ποσο ειναι 4ψηφιο οποτε ειμαι οκ.καταθεσεις εχω να κανω πανω απο χρονο κ παντα μεσω πιστωτικης.αυτο τ αναφερω γιατι αν περασει 6μηνο κ δεν εχεις συνναλαγες μεσω της πιστωτικης θεωρειται ανενεργη.ασε που εχει ληξει κιολας.απο αυτα που μου λετε giorgio k nnikolaou33 στην ουσια direct bank k moneybookers δεν εχει διαφορες.μηπως εχει να κανει μ το τροπο εμφανισης των χρηματων στο λογαριασμο?δηλαδη με direct να φαινεται οτι ειναι απο pokerstars.επειδη ακουγα πολλους εδω μεσα που ηταν υπερ του moneybookers αλλα δεν ξερω το γιατι γι αυτο ρωτησα.

για την ιστορια εκανα δοκιμαστικη αναληψη απο mnbookers αλλα χρειαζονται επιπλεον πιστοποιησεις για να μπορεσω να τραβηξω ολο το ποσο κ για να μ αυξησουν το οριο συνναλαγων.