grigoris16 Δημοσίευση 4 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Αυγούστου, 2010 Εγινε και αυτο λες και δεν μας φτανανε τα αλλα (bad bid κτλπ)τωρα μαςτα περνουν και στεγνα. Και για να καταλαβετε τι συνεβη διαβαστε παρακατω το ποσο εινε 23 ευρωε κατι εγινε θα πειτε αν ομως ηταν πολυ παραπανω τι θα εκανα και που θα εβρισκα το δικιο μου(τα χρηματα μου)Γeια σας πριν μερικες μερες καταθεσα 15 ευρω στην εταιρια σας και τα μετεφερα στο λογαριασμο ποκερ μετα απο καποια τουρνουα και sit & go τα ειχα κανει 23 ευρωΕχθες που συνδεθηκα διαπιστοσα οτι τα χρηματα απο τον λογαριασμο μου ειχαν εξαφανιστηΤο nikcname μου εινε glarosΤο θεμα δεν εινε τα 23 ευρω το θεμα εινε ποιως και με τι τροπο ειχε προσβαση στο λογαριασμο μου και αφειρεσε τα χρηματα.Για μενα εινε δυσκολο να το ερευνησω για σας ομως νομιζω οτι εινε πιο ευκολο να βρητεπου πηγαν τα χρηματα και πως ????????????Περιμενω συντομα την απαντηση σας Αγαπητέ κύριε ................Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.Πράγματι χθές είχατε στον λογαριασμό σας 23 ευρώ τα οποία παίχτηκαν όλα τότε. Συγκεκριμένα σε τραπέζια 0,10/0,20 και 0,20/0,40.Επειδή δεν φαίνεται ως κλοπή από το δικό μας σύστημα, εννοώντας ότι η διευθύνσης των υπολογιστών δεν δείχνουν κάτι παράξενο, θα σας προτείναμε να διατηρείτε πάντα τον κωδικό σας κρυφό και προσωπικό.Παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.Με εκτίμηση,ΓιώργοςΕξυπηρέτηση πελατών UnibetΥπεύθυνο παιχνίδιeGaming's 2008 European Sportsbetting Operator of the yearΣας ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση Εγω δεν παζω cash came οποτε αν βρητε ποιος κερδισε τα χρηματα στα τραπεζια αυτοςλοιπον εινε ο κλεφτης φτηνο κολπο για αυτον που καταφερε να εχει προσβαση στονλογαριασμο μουΕυχαριστω και φυσικα περιμενω τα χρηματα μου πισω Παράθεση
grigoris16 Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2010 Τι εγινε ρε παιδια κανενα σχολιο τοσο ασημαντο εινε το θεμα(ολο το φορουμ εινε απασχολημενο να βριζη τον Ταραμα ελεος) Παράθεση
John_Artega Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2010 ousiastika sou leei oti ta paixnidia paixthkan apo to pc soou. ti sxolio thes na kanoume??na ksereis oti otan o kosmos upnovatei paei sto psigeio kai trwei oti vriskei, DEN PAIZEI POKER!!! :laugh: :laugh: Παράθεση
grigoris16 Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2010 που το ιδες φιλε μου να μου λενε οτι παιχτηκαν απο το pc μου Αυτο που λενε εινε να προσεχω τον κωδικο μου λες και αυτους περιμενα να μουτο πουν. Μια σοβαρη εταιρια που σεβετε τους πελατες της σε πολυ λιγο χρονο θα ειχε λυσει το προβλημα θα ειχε κλειδοση τον λογαριασμο αυτου που κερδισε τα χρηματα θα μου τα επεστρεφε και θα μου ζητουσε και συγνωμη για την αναστατωση πχ η pokerstars,fultilt Παράθεση
John_Artega Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2010 εννοώντας ότι η διευθύνσης των υπολογιστών δεν δείχνουν κάτι παράξενοan den shmainei auto oti paixthkan apo to diko sou pc, tote ti shmainei?? Παράθεση
grigoris16 Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2010 Πλακα μας κανης ρε φιλε λες δηλαδι να τα επεξα εγω γιατι μονο εγω εχω προσβαση στο pc μου και να βγαινω στα φορουμ να γκρινιαζω Θα σου πω τι εγινε με το λιγο μυαλο που εχω καποιος εσπασε τον κωδικο μου ανοιξε 2-3 τραπεζια cash και μεταφερε τα λεφτα απλα και ωραια σε καποιον αλλον παιχτη η στον εαυτο του Παράθεση
John_Artega Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2010 Πλακα μας κανης ρε φιλεxalarwse ligo...de me ksereis apo xthes Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2010 Καλησπέρα, βρήκα λίγο χρόνο ανάμεσα στα updates και ρώτησα εδώ τον υπεύθυνο τι παίχτηκε με τον λογαριασμό σου να μου πει περιληπτικά.Τους ρώτησα αν στις παρτίδες που παίχτηκαν υπάρχει δείγμα συμπαιγνίας ή chip-dumping ώστε να δουν αν κάποιος που βρήκε τον κωδικό σου έκανε αυτό το πράγμα για να μεταφερθούν τα χρήματα σε άλλο λογαριασμό. Όταν βρω περισσότερο χρόνο θα ρωτήσω αν μπορεί να γίνει κάτι, αλλά προς το παρών τα δείγματα είναι δυστυχώς ότι κάπου/κάποιος βρήκε τον κωδικό σου, μπήκε και έπαιξε και έχασε απλά τα χρήματα - χωρίς να προσπαθήσει να τα μεταφέρει, ή το έκανε με τέτοιον τρόπο ώστε να μην είναι ξεκάθαρο chip-dumping. Παράθεση
grigoris16 Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2010 xalarwse ligo...de me ksereis apo xthes Συγνωμη για το ρε δεν ειχα σκοπο να σε προσβαλω Εμενα με ξερεις και απο χθες και μου λες πως υπνοβατωντας επαιζαποκερ Να προσεχεις τι λες για να σου μιλανε αναλογα Παράθεση
grigoris16 Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2010 Και εδω θελω ξεκαθαρισω οτι δεν εχω τιποτα με την Unipet ουτε με τοελληνικο suport στο κατω κατω το ποσον εινε μικρο και δεν θα ασχοληθωπαραπανω απλα δεν γινοταν να δω τον λωγαριασμο μου αδειο και να μην πω και τιποτα Ολα καλα,Καλο καλοκαιρι Παράθεση
Recommended Posts