Tsaflas Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2010 Βρισκομαστε 4 αποκλεισμους πριν το bubble σε online tour της pokerstars.(regular, non turbo tour) Ta blinds στα 300-600. H στακα μου γυρω στς 11000. Α-10 καρα στο hijack με ολους τουσ προηγουμενους fold. Ανεβαζω στς 1850 ( ειχα να πιασω φυλλο πανω απο J εδω κ 2 γυρους και δεν ειχα παιξει πολυ στς τελευταιεσ παρτιδες) . Το button με καλει(stack 1.5x to diko mou περιπου 19000) κ οι αλλοι 2 πασσαρουν. το flop ειναι Α-7-9 rainbow. Πονταρω το μισο ποτ κ call. Turn 4. Κανω check k to button φευγει ρεστα.. Η γνωμη σας??? Παράθεση
geoponos Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2010 eisai etsi kai alliws pot commited opote eukolo call.sto turn esu allin ektos kai tsekareis gia na bloffarei. Παράθεση
NotSure90 Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2010 Εγώ αν βρίσκομαι λίγο πριν σκάσει το bubble δεν ανεβάζω καθόλου εκτός και αν έχω πολύ καλό χέρι.Δηλαδή με ΑΤ θα έκανα απλό call preflop και αν έβλεπα οτι κάποιος ανοίγει πολύ το παιχίδι θα το πάσαρα.Είναι κρίμα να χαιρετάς λίγο πριν τα έπαθλα.Άποψή μου. Παράθεση
psfsin Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2010 krata ti gia sena kai min tin postareis auti tin apopsi... uparxoun polla meli pou tha to doun kai tha poun gia na to leei kati tha kserei... Παράθεση
John_Artega Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2010 NotSure90 έγραψε:Εγώ αν βρίσκομαι λίγο πριν σκάσει το bubble δεν ανεβάζω καθόλου εκτός και αν έχω πολύ καλό χέρι.Δηλαδή με ΑΤ θα έκανα απλό call preflop και αν έβλεπα οτι κάποιος ανοίγει πολύ το παιχίδι θα το πάσαρα.Είναι κρίμα να χαιρετάς λίγο πριν τα έπαθλα.Άποψή μου. nai ok.... tha tou pw kai ama thelei.....O kathenas exei thn apopsi tou alla mhn ta les paraeksw auta giati tha se piasoun sto doulema!!filika sto lew Παράθεση
geoponos Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2010 NotSure90 έγραψε:Εγώ αν βρίσκομαι λίγο πριν σκάσει το bubble δεν ανεβάζω καθόλου εκτός και αν έχω πολύ καλό χέρι.Δηλαδή με ΑΤ θα έκανα απλό call preflop και αν έβλεπα οτι κάποιος ανοίγει πολύ το παιχίδι θα το πάσαρα.Είναι κρίμα να χαιρετάς λίγο πριν τα έπαθλα.Άποψή μου. to xeirotero pou mporeis na kaneis einai.exeis polu kalo fullo prepei nakaneis raise.to bubble einai filos sou :laugh: Παράθεση
NotSure90 Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2010 Ρε έχω βρεθεί εκτός αρκετές φορές 2, 3 θέσεις πριν το bubble επειδή αποφάσισα να παίξω κάποιο δυνατό φύλο και μου έχουν δημιουργηθεί ψυχολογικά. :laugh: Χωρίς πλάκα!Τώρα για το αν θα με δουλέψει κάποιος εξυπνάκιας απλά το αφήνω ασχολίαστο.Μισό χρόνο παίζω σε τακτική βάση(δηλαδή σχεδόν καθόλου) και δεν πρόκειται να κάτσω να σκαλώνω με τον κάθε κομπλεξικό που επειδή ίσως είναι πιο έμπειρος και δεν επιβεβαιώνεται στην ζωή του δουλεύει τους άλλους. Απόψεις ανταλλάζουμε και αν οι πιο έμπειροι σε μία κοινότητα δεν βοηθάνε φιλικά τους νέους παίκτες τότε η κοινότητα πάσχει. Παράθεση
Tsaflas Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2010 Σωστος ο notsure..Οι πιο εμπειροι παικτες σε αυτο το forum θα επρεπε ( δεν μ αρεσει να λεω 'οφειλουν')να δινουν σωστες συμβουλες κ οχι να κοροιδευουν καποιον νεο παικτη η ισως ενα κακο play..Για το hand τωρα.. Τo θεμα ειναι οτι επειδη οπως ειπα κ στο post ειχα να παιξω αρκετες παρτιδες με αποτελεσμα να εχει ελαττωθει η στακα μου λογω blind αποφασισα να γινω λιγο πιο επιθετικος στο bubble οταν κανεις απο τους συντηρητικους παικτες δε θελει να ρισκαρει..Το ΑΤ ειναι βεβαια οριακο φυλλο για ενα allin-call αλλα εχοντας βαλει μεσα στο pot το μισο μου stack μπορω να πασσαρω και να συνεχισω μετα μενοντας μονο με 7-8 bb? Πιστευετε οτι το check μου στο turn ειναι λαθος? Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2010 ti paei na pei tha eprepe?o kathenas me tin kali tou tin kardia dinei tis sumvoules k an thelei kiolas. Παράθεση
NotSure90 Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2010 LUADARKO έγραψε:ti paei na pei tha eprepe?o kathenas me tin kali tou tin kardia dinei tis sumvoules k an thelei kiolas.Εννοείται οτι ο καθένας με την καλή του την καρδιά βοηθάει.Το πρόβλημα είναι όταν μπαίνει η κακή καρδιά του καθένα στη μέση.Τέλος πάντων..δεν χρειάζεται να το κουράζουμε τόσο το θέμα. Παράθεση
Tsaflas Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2010 Δεν ειπα οτι ειναι υποχρεωμενος ο καθενας να δινει συμβουλες στους υπολοιπους..Παρεξηγησες τα λογια μου..Απλα εξυπνακιδες του τυπου "Μην τα πεις αυτα παραεξω γτ ολοι θα γελανε" καλυτερα θα ηταν να κρατανε τις αποψεις τους για παρτι τους Παράθεση
HPanigma Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2010 xwris kapio read einai diskolo... na pei kapios an eisai brosta i pisw.. ti fold rate exei sto cbet? poso agresive einai? to cheack edikse adinamia... bori na se blofari ... alla gia na mhn fobithike apo ton aso... sto bubble... mallon pisw se kobw... episis ti tourney einai? (poso fishy players pezoun...)kai einai megalo to buy in gia to bank roll sou? opote na exei sxetika noima na beis apla sta lefta san super short stack? an einai regular tourney gia to bank roll sou opote se endiaferei perisotero ena kalo plasarisma kai as xaseis to bubble go all in..polla pezoun rolo stin kathe apofasi...sto WSOP tha to petaga se 11$ freezout tha pidaga panw sto trapezi! Παράθεση
konosz Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2010 shove pre flop.an dn mporeite na stirikste apopseis min tis lete leei o psfsin kai exei apolyto dikio Παράθεση
liondani Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2010 Shove preflop καλό μου ακούγεται...Στο turn για να μη δείξεις αδυναμία BET το 1/3 του pot (small ball προσέγγιση) και fold αν έκανε πάλι all-in (πιθανά 2 ζευγάρια λόγω Αχ η καλύτερο kicker) στο flop επειδή είναι rainbow νομίζω δεν θα ήταν άσχημο το check για να κρατήσεις το pot χαμηλά και να πάρεις επίσης πληροφορίες από την απάντησή του... και δείχνει μεγαλύτερη δύναμη στο συγκεκριμένο flop (rainbow με A και δύο μικρά)σε σχέση με το "continuation bet" που κάνεις... πιθανόν δεν πίστεψε καν ότι έχεις τον Άσσο! Παράθεση
NotSure90 Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2010 konosz έγραψε:shove pre flop.an dn mporeite na stirikste apopseis min tis lete leei o psfsin kai exei apolyto dikioΒλέπω έχεις διάθεση να το συνεχίσεις το θέμα.Για να το λέω προφανώς το στηρίζω σε κάτι που έχω ζήσει.Απο κει και πέρα γίνεται συζήτηση.Μέσα και απο αυτή μαθαίνουμε ΟΛΟΙ μας.Πρέπει να καταλάβουν μερικοί οτι όταν βρίσκονται σε μία κοινότητα σαν αυτή και ειδικά διαδικτυακή θα βρεθούν απέναντι σε όλων των ειδών τους παίκτες.Είμαι μικρός σε ηλικία και παλαιότερα έπαιζα σε online παιχνίδια τα οποία είχαν φόρουμ.Παρόλο που είχα να κάνω με συνομήλικους ήταν πιο ώριμοι στο να καταλάβουν οτι υπάρχουν και νέοι παίκτες και οτι όλοι έχουν περάσει απο εκεί.Δε λέω υπήρχαν και 2-3 μαγκήτες που το παίζαν βεντέτες αλλά τέτοια άτομα είναι οι κλασσικοί που πάσχουν απο έλλειψη σεβασμού στην πραγματική ζωή τους και προσπαθούν να επιβεβαιωθούν μέσα απο ανούσια πράματα.Εγώ δεν σνόμπαρα κανέναν και δεν το έπαιξα μάγκας σε κανέναν και το ίδιο ζητώ* απο τους γύρω μου.*Δεν το επιβάλλω.Το ζητώ.Απο κει και πέρα αναλαμβάνει ο χαρακτήρας και το ήθος του καθένα. Παράθεση
Tsaflas Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2010 Φιλε notsure δεν ειναι αναγκη να τραβαμε το συγκεκριμενο θεμα απο τα μαλλια και να πλατειαζουμε χωρις λογο..Ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι σε αυτη την κοινοτητα εχουμε υπαρξει μελη και καποιας αλλης διαδικτυακης κοινοτητας, οποτε ολοι ξερουμε πως παντου υπαρχουν οι καλοπροαιρετοι που εχουν τη διαθεση να βοηθησουν κ να λυσουν αποριες κ οι κακοπροαιρετοι που δεν εχουν διαθεση να κανουν τπτ αλλο απο το να σνομπαρουν και να το παιζουν ιστορια.. Οσον αφορα το hand τωρα ο συγκεκριμενος παικτης εχει ενα μετριο rate σε fold στο continuation bet αλλα επισης εχει δειξει πολυ επιθετικος οταν παιζει απο position εναντιον ενος παικτη postflop ( Πριν απο 5-6 παρτιδες ειχε χασει παρα πολλες μαρκες σε μια μπλοφα οπου δεν ειχε τπτ κ ο αλλος παικτης τον ειδε με ενα πολυ μετριο σε σχεση με το board φυλλο, επομενως περασε απο το μυαλο μου πως μπορει να ειναι σε ψιλο steamy κατασταση)... Παράθεση
John_Artega Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2010 zitw signomh, eimoun polu eirwnikos alla htan kapws perierges oi teleutaies hmeres gia emena. kai pali zhtaw signomh kai apo ton Notsure pou tou apantisa etsi alla kai apo ton Tsaflas pou ekana to thread tou san ta moutra mou me thn malakia pou egrapsa. tha parakalousa kapoios moderator na svisei thn malakia mou kai an den exoun kai oi alloi antirish na ginei ena mikro ksekatharisma kai na svistoun oi apantiseis ( h to meros twn apantisewn) pou aforoun sthn mpourda mou. kai pali signwmh Παράθεση
liondani Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2010 John_Artega έγραψε:zitw signomh, eimoun polu eirwnikos alla htan kapws perierges oi teleutaies hmeres gia emena. kai pali zhtaw signomh kai apo ton Notsure pou tou apantisa etsi alla kai apo ton Tsaflas pou ekana to thread tou san ta moutra mou me thn malakia pou egrapsa. tha parakalousa kapoios moderator na svisei thn malakia mou kai an den exoun kai oi alloi antirish na ginei ena mikro ksekatharisma kai na svistoun oi apantiseis ( h to meros twn apantisewn) pou aforoun sthn mpourda mou. kai pali signwmh+10000Προς τιμήν σου! Παράθεση
psfsin Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2010 NotSure90 έγραψε:konosz έγραψε:shove pre flop.an dn mporeite na stirikste apopseis min tis lete leei o psfsin kai exei apolyto dikioΒλέπω έχεις διάθεση να το συνεχίσεις το θέμα.Για να το λέω προφανώς το στηρίζω σε κάτι που έχω ζήσει.Απο κει και πέρα γίνεται συζήτηση.Μέσα και απο αυτή μαθαίνουμε ΟΛΟΙ μας.Πρέπει να καταλάβουν μερικοί οτι όταν βρίσκονται σε μία κοινότητα σαν αυτή και ειδικά διαδικτυακή θα βρεθούν απέναντι σε όλων των ειδών τους παίκτες.Είμαι μικρός σε ηλικία και παλαιότερα έπαιζα σε online παιχνίδια τα οποία είχαν φόρουμ.Παρόλο που είχα να κάνω με συνομήλικους ήταν πιο ώριμοι στο να καταλάβουν οτι υπάρχουν και νέοι παίκτες και οτι όλοι έχουν περάσει απο εκεί.Δε λέω υπήρχαν και 2-3 μαγκήτες που το παίζαν βεντέτες αλλά τέτοια άτομα είναι οι κλασσικοί που πάσχουν απο έλλειψη σεβασμού στην πραγματική ζωή τους και προσπαθούν να επιβεβαιωθούν μέσα απο ανούσια πράματα.Εγώ δεν σνόμπαρα κανέναν και δεν το έπαιξα μάγκας σε κανέναν και το ίδιο ζητώ* απο τους γύρω μου.*Δεν το επιβάλλω.Το ζητώ.Απο κει και πέρα αναλαμβάνει ο χαρακτήρας και το ήθος του καθένα.[/quote:1toclfuf]egw pasxw stin zwi mou apo elleipsi sevasmou?? egw eimai o magitis? den katalaves ti egrapsa mou fainetai.. alla mallon eisai o klassikos ellinas paixtis pou kanei call na dei ti mpompa kai pou kanei defend any2 apo ta blinds epd ton "klevoun" perastika sou an katalaves oti se xlevastika i otidipote.. apla sou lew oti exw uparksei ki egw asxetos (k akomi eimai) kai tsadizomoun otan mou elege kati o m3lancholy gt imoun psoroperifanos! xalarwse coolare kai an matheis pote poker tha katalaveis ti peponia petakses Παράθεση
aekara1921 Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2010 πρεπει να βαλεις περιπου 7000 για 14000 αν δεν κανω λαθος.εχεις top pair αλλα το σημαντικοτερο ειναι πως με το check που κανεις στο turn δειχνεις αδυναμια οποτε του δινεις το δικαιωμα να μπλοφαρει η να πονταρει το second pair,επισης μπορει να κραταει πιο αδυναμο ασσο.αν αθροισεις ολες αυτες τις περιπτωσεις ποσοστιαια ξεπερνουν το 30% που ζητας με βαση τα μαθηματικα για να κανεις call.βεβαια αν ειχες καποιο πολυ καλο read τοτε θα ηταν ευκολοτερο.καλυτερο ομως απ ολα για μενα σ αυτη την φαση ειναι το allin preflop. Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2010 Οπως προειπώθηκε, το buyin θα επηρρεαζε την απόφασή μου. Παιχτες σαν και μενα που παιζουν σχετικά low, καταλαβαινουν γιατι επηρρεαζει αυτό.Ομως σε κάθε περίπτωση ειτε 11$ ειτε 55$, allin preflop ειναι η πιο πιθανή κίνηση που θα εκανα. Κινηση η οποια εξαρταται από αυτους που βρισκονται στα blinds. To επιπεδό τους, την στακα τους και τα στατιστικά τους.Οπως παιχτηκε το χερι και επειδη δεν ξερω τον αντιπαλο θα εγερνα προς το call...ο λόγος ειναι οτι εδειξες αδυναμια με το check. Παράθεση
Recommended Posts