Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

mou r8e ena mail ap to fulltilt me ta nea sxetika me to fulltilt.fr ktl k eida to eksis parakseno..stin arxi tou minimatos pou kanonika 8a prepe na leei dear...( nickname)

adi na leei to onoma mou..leei ton 6psifio kwdiko prosvasis pou exw...to parakseno einai oti o kwdikos mou..(o opoios opws fainete 8a allaksei polu sudoma) einai fulltilt (******)

pws akrivws ginete loipon to ftp na exei prosvasi se auto,efoson upoti8ete oti ta account einai asfali k kaneis den exei prosvasi??

den kserw borei na petaksa megali patata..apla 8a i8ela kapoia gnwmi panw s auto..

Δημοσίευση

Epeidh den eimai kai polu fan ths FullTilt(eimai ths antagwnhstrias PokerStars)isws auto pou sou prwteinw na mhn se vohthisei kai polu.

Anyway omws egw tha sto prwteinw.Travhxe ena screenshot me to mail pou sou eirthe kai steiltous ena mhnyma zhtontas tous exhghseis.An den sou apanthsoun praxe analoga(egw sthn thesh sou kai mono apo auto to mail sumperainw polla kai tha eixa hdh diagrapsei to account mou.)

Kalh tuxh oti kai an kaneis.

Δημοσίευση

Den mporw na sto eksigisw. Auto pou mporeis na kaneis einai, katarxin, na steileis sto security toys - vres to mail apo to site - , na tous episinapseis to mail 'h ena screenshot k na tous rotiseis peri tinos prokeitai.

Kata deuteron, h FT exei valei dynatothta gia enan 3-psifio PIN pou sthn ousia einai 3 fulla tis trapoulas, ta opoia dineis panta kathe fora pou kaneis login. Opote, kai na sou vroune to passwd, de tha mporoune na mpoune xwris to PIN. Efarmose to.

Kalh tyxh.

Δημοσίευση

nai re man. epikoinwnhse amesa me to support ths full tilt, rikse kai duo kanthlia kathws epishs pes tous oti tha postareis to mail sto 2+2(afou allakseis to password prin). (h pokerstars tha kanei kwlotoumpes gia tetoia nea!) me thn kinhsh afth tha kerdisoun oi paixtes me thn megalyterh prosoxh pou tha dwsoun sto security tous oi etaireies

Δημοσίευση

vsk 8elw na diavasw tous kanones leitourgias tou site...an uparxei kapou grammeno oti to fulltilt den borei na exei prosvasi sto password sou ktl...profanws k borw na zitisw apozimiwsi i otidipote..vevaia auto einai alli istoria...alla stin teliki...i aksiopistia tou site oson afora auto pou vrisketai? sto oti k kala mia epixeirisi disekatomuriwn den exei logo na bei sto account sou? auto apla exei logiki alla gia kanenan logo den apotelei sovari egguisi..