tavou Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2010 Μετα απο καποιο καιρο που παιζω ποκερ στο ιντερνετ ειπα να βαλω καποιο πλανο επιτελους(αν και εχω βαλει και στο παρελθον και για διαφορους λογους δεν πετυχαν [κυριος λογος εγω :laugh: ])αρχισα να ξαναπαιζω στην pokerstars και αρχισα να κανω 8-table σε 5,40 double or nothing βαζωντας και στο παιχνιδι μου καπια 2,20$ 90 ατομον!να τονισω οτι δεν παιζω καθολου turbo γιατι πιστευω πως εχω καποιο edge στα non-turbo τραπεζια!το πλανο περιλαμβανει περιπου 3 session τι μερα και 2-3 90αρια!αυτο βγαζει περιπου 3χ8=24 24χ30=720 don τον μηνα!με 720χ2,2(τα vpp που δινει καθε τραπεζι) μαζευω 1584 vpp και πηγαινω silverstar(εχω παει ηδη)!αρχισα το πλανο μου με BR 85$(ξερω τραγικα μικρο για 5$ αλλα δεν πιστευα οτι θα γινω broke στα double or nothing)οπως πιστευα μου πανε αρκετα καλα και αυτα ειναι τα στατιστικα μου ως τωραστα 1280 παιχνιδια αρχισα το πλανομε αυτα και με καποιες καλες θεσεις στο 2,20 90αρι (που πραγματικα το θεωρω απο τα ποιο αστεια τραπεζια εκει μεσα) εχω σημερα 453$ στο BR μου!επισης εχω σκοπο καθε τελος του μηνα να εξαργυρωνω τα fpp σε satellites 280fpp 6 ατομων που οι 2 παιρνουν 11$ και ο τριτος τα fpp του πισω!Οσα βγαινουν απο αυτα τα παιζω στα ιδια τραπεζια που ειπα παραπανω και οτι βγει ειναι τι μηνιαιο rakeback ας πουμε!ως τωρα εχω ενα ωραιο +370$ περιπου χωρις να εχο χαλασει τα fpp μου!ο λογος που ανεβασα εδω ειναι για 2 πραγματα!1)πρωτων για να ακουσω γνωμες και να μου πειτε αν προτεινετε αλλα τραπεζια να βαζω στο παιχνιδι μου η αλλους τροπους να χαλαω τα fpp μου!2)αμα συνεχισει ετσι σκεφτομε τον σεμπτεμβριο να ανεβω στα 10$ DON που πιστευω θα χω το BR και με το ιδιο plan θα γινω goldstar και ετσι περισοτερα fpp + καποια vip τουρνουα!θα θελα και εδω ιδεες και σκεψεις για το τι τραπεζια θα μπορουσα να παιζω μαζι με τα don!(να τονισω οτι μαρεσουν περισσοτερο τραπεζια με μεγαλυτερο αρχικο stack και κοντα στο 1 στους 8 να μπαινουν itm!συγνωμη αν κουρασα απλα εχω πολυ ορεξη με ολο το plan αφου παει και καλα και ηθελα να μοιραστω σκεψεις! :woohoo: φιλικα Γιωργος! Παράθεση
plzd2cu Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2010 Το δικο μου πλανο περιελαμβανε ενα περασμα πρωτα απο το δημοτικο για να μαθω ορθογραφια... Και μετα πλανο για ποκερ... Καλες οι σκεψεις σου παντως... Παράθεση
NotSure90 Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2010 plzd2cu έγραψε:Το δικο μου πλανο περιελαμβανε ενα περασμα πρωτα απο το δημοτικο για να μαθω ορθογραφια... Και μετα πλανο για ποκερ... Καλες οι σκεψεις σου παντως...Και αφού θες να το παίξεις εξυπνάκιας στο δημοτικό δεν σας μάθανε τονικό σύστημα? Ωραίο το πλάνο σου tavou.Έχω παρόμοιο Bankroll.Αλλά το τι τραπέζια παίζεις είναι καθαρά δικό σου θέμα.Θες πιο σίγουρο κέρδος?Παίζε αυτά που ξέρεις οτι είσαι καλός.Θες να γίνεις καλύτερος?Παίξε αυτά που σε δυσκολεύουν.Αυτά. :side: Παράθεση
tavou Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2010 αυτο το πραγμα σε αυτο το φορουμ λιγη βοηθεια εψαξα αμεσως κραξιμο δηλαδη τι να πω αν τα λαθη βιασυνης θεωρουν ωs ανωτατη εκπαιδευση το δημοτικο its ok παω να ξεγραφτω απο την σχολη μου!τελος παντωνεγω το ανεβασα για τους δυο λογους που αναφερω πιο πανω!για να παρω ιδεες απο ατομα που εχουν δοκιμασει περισσοτερα και εχουν μια μεγαλυτερη εμπειρια απο μεναθα μαρεσε να προσπαθω ιδεες και να ανεβαζω καθε τελος του μηνα την πορια μου και αν θα ανεβω stake αναλογα με το br μου!χτες ας πουμε τσεκαρα το promotion battle of the planets στην pokerstars και λεω να παιζω για το low orbit του πιο χαμηλου leaderboard που ειναι το 2$ και κατω!θα παιζω 2 session 10-table την παρασκεθη βραδυ εφοσον αυτο τελειωνει καθε σαββατο βραδυ και σαββατο λογικα δεν θα ειμαι σπιτι εχει και το triple shootout 50.000$gtd τουρνουα που ειναι πολυ καλο αμα μπεις!αυτα για το πρωι παω για ενα μικρο session!Καλημερα στην κοινοτητα Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2010 Φιλική συμβουλή Καθαρά υποκειμενική : Φτιάξε Ένα bankroll 1000+ USD από τα sngs και άρχισε MTT φιλε μου, MTT και μονο.. Micro+ Low stakes προφανώς. Καλή σου τύχη Παράθεση
tavou Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2010 παιζω sng περισσοτερο γιατι δεν "αντεχω" το variance τον μεγαλων field που εχει η pokerstars!απο τουρνουα τα πιο "ωραια" που εχω δει ειναι καποια με 33$ που μαζευουν το πολυ 500 ατομα και δινουν απο 3-4Κ πρωτη θεση!Αλλα αυτα θελουν μεγαλο BR!εχεις να μου προτινεις καποια?επισης αυτο το ΜΟΝΟ εμενα προσωπικα θα με καταστρεψει γιατι αν δεν παιζω sng για συντηρηση του bankroll θα λαλησω σε μεγαλο downsning στα ΜΜΤ!κοντα στα 1000$ ελεγα να ξεκινησω τα 10$ don οπως ειπα και να ανεβω στα 3$ η και 5$ των 27 ατομων!οτιδηποτε εχεις να μου προτινεις θα χαρω να το ακουσω Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2010 Afto tha simplirwna , oti an den exeis xrono apleto, -antoxi gia ta swings tote kalytera na meineis sta sngs, oxi pws afta den exoun swings klp. Anw, mborw na sou proteinw safws, oxi apo edw profanws, pm me otan mboreis na ta poume. gl. Παράθεση
eCli Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2010 tavou έγραψε:παιζω sng περισσοτερο γιατι δεν "αντεχω" το variance τον μεγαλων field που εχει η pokerstars!απο τουρνουα τα πιο "ωραια" που εχω δει ειναι καποια με 33$ που μαζευουν το πολυ 500 ατομα και δινουν απο 3-4Κ πρωτη θεση!Αλλα αυτα θελουν μεγαλο BR!εχεις να μου προτινεις καποια?επισης αυτο το ΜΟΝΟ εμενα προσωπικα θα με καταστρεψει γιατι αν δεν παιζω sng για συντηρηση του bankroll θα λαλησω σε μεγαλο downsning στα ΜΜΤ!κοντα στα 1000$ ελεγα να ξεκινησω τα 10$ don οπως ειπα και να ανεβω στα 3$ η και 5$ των 27 ατομων!οτιδηποτε εχεις να μου προτινεις θα χαρω να το ακουσωΦιλαρα εχεις παρει τα πανω σου!!Χαιρομαι, επανω τους!!Εχεις βρει εναν τροπο να αυξανεις το br σου.Εγω θα προτεινα να συνεχισεις με τα DON σε αυτο το επιπεδο που εισαι και σιγα σιγα να μπεις στα MTT.Δεν χρειαζεται να ανησυχεις τοσο για variance κτλ.Ξεκινα με το 2.20+R 500 cap καθε μερα στις 3:30.Ξεκινα στο vt με pearlJammer και Junglean και γενικως μελετησε MTT για να μπαινεις στο κλιμα.Καλα και τα DON αλλα σε μεγαλυτερα επιπεδα θα συναντησεις δυσκολιες και θα χρειαστεις αποκλειστικη και ενταντκη μελετη.Τα ΜΤΤ ειναι το καλυτερο μελλον θεωρω. Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2010 Genika apo sizitiseis pou eixa apo filous pou paizoun regularly diafores parallages tou NLH, opws HU-SNG,Cash Game, SNG, MTT, einai genika apodekto nomizw oti to mellon , i toulaxiston etsi fainete, einai ta MTT...An kai afta exoun arxisei na sterevoun, .Twra den kserw ti ginetai sta High stakes, egw sta 20-55 Usd paizw- MTT. Pandws sta HS HU-Sng, einai apistefti ksirasia, ta sng 6-180 entrants, einai 50+% regs, kai genika u get the point.I alitheia, mono sta MTT vlepw ligo pswmi-mellon. Alla kai pali..Paradeigmatos xarin, xthes imoun sto 11/R, sto $33 kai sto $22, kai koitaw apo katw to T-Shark kai vlepw pros ekpliksin mou oti apo tous 27 pektes total sta 3 tables pou epaiza, oi 23 itan Winning (LOL), me tous 15-16 apo aftous na exoun 2000+ Mtt .....Dark times are uppon us.. Παράθεση
eCli Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2010 mathew ace έγραψε:Genika apo sizitiseis pou eixa apo filous pou paizoun regularly diafores parallages tou NLH, opws HU-SNG,Cash Game, SNG, MTT, einai genika apodekto nomizw oti to mellon , i toulaxiston etsi fainete, einai ta MTT...An kai afta exoun arxisei na sterevoun, .Twra den kserw ti ginetai sta High stakes, egw sta 20-55 Usd paizw- MTT. Pandws sta HS HU-Sng, einai apistefti ksirasia, ta sng 6-180 entrants, einai 50+% regs, kai genika u get the point.I alitheia, mono sta MTT vlepw ligo pswmi-mellon. Alla kai pali..Paradeigmatos xarin, xthes imoun sto 11/R, sto $33 kai sto $22, kai koitaw apo katw to T-Shark kai vlepw pros ekpliksin mou oti apo tous 27 pektes total sta 3 tables pou epaiza, oi 23 itan Winning (LOL), me tous 15-16 apo aftous na exoun 2000+ Mtt .....Dark times are uppon us..Και επειδη ηταν winning??Τι σημασια εχει??Αμα εισαι και εσυ winning διεκδικεις το μεριδιο της πιτας.Τουλαχιστον εγω ετσι πιστευω.Οπως και να εχει στα ΜΤΤ donks θα υπαρχουν παντα απο τα μγαλυτερα εως τα μιρκοτερα buy in. Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2010 . den eipa to antitheto. Kai winning na min eisai pali diekdikeis. ..Obv,, lol,,Alla alliws to diekdikeis otan exeis weak field in front of you doode..Kai afto einai to point mou, oti ta fields exoun diskolepsei poly. Παράθεση
tavou Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2010 sou steila minima mathew ace edo kai 2-3 meres mipos den irthe pote:P? Παράθεση
Recommended Posts