Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα φίλε μου...

Όπως ακριβώς το είπες είναι σαν το paypal, το ίδιο αξιόπιστο και έγκυρο μόνο που χρησιμοποιείται κατά κόρον από εταιρίες στοιχημάτων.

Εγώ το εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια αν θέλεις τη γνώμη μου...

Δημοσίευση

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Το σκέφτομαι καιρό να κανω απο κεί κατάθεση γιατι φοβάμαι οτι απο πιστωτική η τράπεζα μπορεί να κανει κανα τρελό και να μου μπλοκάρει την κάρτα φοβούμενη τη συναλλαγή και να ξεμείνω πουθενά στο εξωτερικό άφραγκος και μετά άντε βγάλε άκρη.

• 1 month later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα παιδια, και εγώ θέλω κάποιες πληροφορίες σχετικά με moneybookers, είμαι καινούργιο μέλος και θέλω να κάνω λογαριασμό στην moneybookers αλλά έχω μερικές απορίες(για να μην κάνω καμια γκάφα και τρέχω στο μέλλον :) )

1)Στην moneybookers οι χαρακτήρες πρέπει να είναι στα λατινικά ή ελληνικά? (λογικά λατινικά ε?)

2)Η χρεωστική της πειραιώς τι είδους κάρτα είναι? έχει απο οτι είδα κάποιες επιλογές delta/visa debit, visa electron, visa κτλ. (δεν έχω πειραιώς και σκέφτομαι να βγάλω :dry: )

3)Έχω χρεωστική του ταχ.ταμ. μπορώ να την χρησιμοποιήσω? Αν ναι τότε λογικά επιλέγω σαν είδος κάρτας το visa electron?(και στην moneybookers αλλά και στα poker sites?)

4)Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον λογαριασμό απο moneybookers και σε άλλα site?

Όποιος μπορεί να με βοηθήσει, ευχαριστώ, sorry αν σας κούρασα με τις ερωτήσεις μου.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Κάποιος αν γνωρίζει έστω και κάτι?

Γιατί διάβασα στην pokerstars ότι όπως θα κάνεις κατάθεση έτσι θα κάνεις και ανάληψη, δηλαδή αν χρησιμοποιήσω για παράδειγμα visa για πρώτη κατάθεση στην ανάληψη πρέπει να χρησιμοποιήσω πάλι visa.

Απλά μου φαίνεται πιο εύκολο μέσω moneybookers, και δεν θέλω να βάλω paysafe σαν πρώτη κατάθεση.

Υ.Γ μόνο freerolls παίζω για αρχή αλλά αν στο μέλλον θελήσω να κάνω τουλαχιστον μια κατάθεση να χρησιμοποιήσω moneybookers. Ευχαριστώ.

Δημοσίευση

Μπορεις να κανεις καταθεση κ αναληψη μεσω mooneybookers σε ολα τα σαιτ κ για να αγορασεις οτιδηποτε θες απο ιντερνετ το 99% των σαιτ το εχει σαν επιλογη πληρωμης.

Για την καρτα νομιζω πρεπει να γινει καποια ενεργοποιηση απο την τραπεζα για να πληρωσεις μεσω ιντερνετ

Το καλυτερο για αρχικη καταθεση ειναι paysafe μπορεις να κανεις αναληψη με οποιοδηποτε τροπο πληρωμης μετα κ μεσω mooneybookers φυσικα.

• 2 weeks later...