dimitris39 Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2010 Θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η διαδικασια να κανω κατεθεση στο foul tilt με MONEYBOOKERS εχω ηδη λογαριασμο στην MONEYBOOKERS Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2010 Cashier ---> Deposit Now ---> Moneybookers ως τρόπο κατάθεσης. Αν δεν στο έχει στην πρώτη λίστα, add new deposit option κάτω δεξιά και τον επιλέγεις από την λίστα με τις συνεργαζόμενες εταιρίες. Παράθεση
tevatron Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2010 Γενικα το εμπιστεύεστε το moneybookers? Επειδή δε γνωρίζω είναι σε φάση paypal? Του βάζεις λεφτά πληρώνειw κ ένα commission και μετά το χρησιμοποιείς όπου περνάει για να κάνεις πληρωμές?thx Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2010 Καλημέρα φίλε μου... Όπως ακριβώς το είπες είναι σαν το paypal, το ίδιο αξιόπιστο και έγκυρο μόνο που χρησιμοποιείται κατά κόρον από εταιρίες στοιχημάτων.Εγώ το εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια αν θέλεις τη γνώμη μου... Παράθεση
tevatron Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2010 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Το σκέφτομαι καιρό να κανω απο κεί κατάθεση γιατι φοβάμαι οτι απο πιστωτική η τράπεζα μπορεί να κανει κανα τρελό και να μου μπλοκάρει την κάρτα φοβούμενη τη συναλλαγή και να ξεμείνω πουθενά στο εξωτερικό άφραγκος και μετά άντε βγάλε άκρη. Παράθεση
delinio83 Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2010 Καλησπέρα παιδια, και εγώ θέλω κάποιες πληροφορίες σχετικά με moneybookers, είμαι καινούργιο μέλος και θέλω να κάνω λογαριασμό στην moneybookers αλλά έχω μερικές απορίες(για να μην κάνω καμια γκάφα και τρέχω στο μέλλον )1)Στην moneybookers οι χαρακτήρες πρέπει να είναι στα λατινικά ή ελληνικά? (λογικά λατινικά ε?)2)Η χρεωστική της πειραιώς τι είδους κάρτα είναι? έχει απο οτι είδα κάποιες επιλογές delta/visa debit, visa electron, visa κτλ. (δεν έχω πειραιώς και σκέφτομαι να βγάλω :dry: )3)Έχω χρεωστική του ταχ.ταμ. μπορώ να την χρησιμοποιήσω? Αν ναι τότε λογικά επιλέγω σαν είδος κάρτας το visa electron?(και στην moneybookers αλλά και στα poker sites?)4)Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον λογαριασμό απο moneybookers και σε άλλα site?Όποιος μπορεί να με βοηθήσει, ευχαριστώ, sorry αν σας κούρασα με τις ερωτήσεις μου. Παράθεση
delinio83 Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 Κάποιος αν γνωρίζει έστω και κάτι? Γιατί διάβασα στην pokerstars ότι όπως θα κάνεις κατάθεση έτσι θα κάνεις και ανάληψη, δηλαδή αν χρησιμοποιήσω για παράδειγμα visa για πρώτη κατάθεση στην ανάληψη πρέπει να χρησιμοποιήσω πάλι visa.Απλά μου φαίνεται πιο εύκολο μέσω moneybookers, και δεν θέλω να βάλω paysafe σαν πρώτη κατάθεση.Υ.Γ μόνο freerolls παίζω για αρχή αλλά αν στο μέλλον θελήσω να κάνω τουλαχιστον μια κατάθεση να χρησιμοποιήσω moneybookers. Ευχαριστώ. Παράθεση
teoo87 Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 Μπορεις να κανεις καταθεση κ αναληψη μεσω mooneybookers σε ολα τα σαιτ κ για να αγορασεις οτιδηποτε θες απο ιντερνετ το 99% των σαιτ το εχει σαν επιλογη πληρωμης.Για την καρτα νομιζω πρεπει να γινει καποια ενεργοποιηση απο την τραπεζα για να πληρωσεις μεσω ιντερνετΤο καλυτερο για αρχικη καταθεση ειναι paysafe μπορεις να κανεις αναληψη με οποιοδηποτε τροπο πληρωμης μετα κ μεσω mooneybookers φυσικα. Παράθεση
dimitris39 Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2010 Ξερει κανεις εαν στο MONEYBOOKERS που εχω 2 λογαριασμους μπορω να δηλωσω την ιδια πιστωτικη? Παράθεση
Recommended Posts