panosxvii Δημοσίευση 6 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιουλίου, 2010 Καλησπέρα παιδειά μια ερώτηση θέλω να κάνω.Μπορώ να ζητήσω απ'την full tilt rakeback χωρίς να έχω παίξει ιδιαίτερα πολύ?Προφανώς θέλω να ξεκινήσω να παίζω εκεί και το rakeback δεν θα με χάλαγε.Επίσης πόσο καιρό θέλει περίπου να εγκριθεί το deal αν αυτό γίνει?Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση
liondani Δημοσίευση 6 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιουλίου, 2010 Ζήτα το με email και από http://www.rakebackpros.com/ και από Full Tilt και σε κάνα δυο βδομάδες πολύ πιθανόν να έχεις την δυνατότητα... Δεν είναι στάνταρ άλλα ποιο πιθανόν από ο,τι στο παρελθόν. (Εγώ τους είχα ζαλίσει 2-3 μήνες και τελικά όλα κομπλέ) Παράθεση
batman Δημοσίευση 6 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιουλίου, 2010 και εγώ σε αυτό το site είμαι γραμμένος. Το πολύ σε μια δυο βδομάδες θα έχεις νομίζω αν κρίνω από έμενα και δυο φίλους μου, που γραφτήκαμε στο www.rakebackpros.com Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 6 Ιουλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιουλίου, 2010 Το θέμα είναι οτι έχω ήδη λογαριασμο στιν full tilt.Μπορώ να το κάνω στο site που μου λέτε?Δεν πρέπει να ανοίξω καινούργιο απο εκεί? Παράθεση
antonios1984 Δημοσίευση 6 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιουλίου, 2010 liondani otan ekanes eggrafh evales kapoion kwdiko gia bonus h to eixes afhsei keno?(ypothetw oti otan ekanes eggrafh sthn full tilt den eixes graftei mesw rakebackpros). egw eixa zhthsei alla phra ta @@ mou wspou ekana kainourgio logariasmo kai sthn prwth analhpsh ton akyrwsane.... Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2010 Το site το οποίο αναφέρατε ουσιαστικά πρέπει να είναι της full tilt. Παλιότερα δεν έδινε τόσο εύκολα rakeback, αλλά τώρα τελευταία σχεδόν όλες οι αιτήσεις γίνονται αποδεκτές. Αν στείλετε mail στο support της fulltilt ζητώντας rakeback οι ίδιοι σας το προτείνουν (βοηθάει να αναφέρετε ότι θέλετε να αυξήσετε τον μέγιστο αριθμών των τραπεζιών που μπορείτε να ανοίξετε ταυτόχρονα - more rake για τα μάτια τους). Αν είχατε ανοίξει λογαριασμό στην tilt μέσω pokerstrategy ή κάποιου ανάλογου και είχατε πάρει κάποιο αρχικό bankroll μέσω κάποιου κωδικού, τότε λογικά θα σας αρνηθούν το rakeback όσες φορές και αν προσπαθείστε, εκτός και αν κάνετε αρκετό rake που εκεί δεν κοιτάνε σχεδόν τίποτα.Στείλτε ένα mail στο support, περιμένετε την απάντηση...Κάντε αίτηση μέσω rakebackpros..Περιμένετε λίγο και αν δεν σας γίνει άμεσα αποδεκτή η αίτηση σας, τότε πάλι support κλπκλπ. Παράθεση
liondani Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2010 antonios1984 έγραψε:liondani otan ekanes eggrafh evales kapoion kwdiko gia bonus h to eixes afhsei keno?(ypothetw oti otan ekanes eggrafh sthn full tilt den eixes graftei mesw rakebackpros). egw eixa zhthsei alla phra ta @@ mou wspou ekana kainourgio logariasmo kai sthn prwth analhpsh ton akyrwsane....Φίλε δεν το το θυμάμαι αυτό... αλλά παλαιότερα δεν μου έδιναν Rakeback. Δεν θα ανοίξεις καινούριο λογαριασμό ... κάνε ο,τι ακριβώς επεσήμανε ο erevos παραπάνω! Παράθεση
antonios1984 Δημοσίευση 8 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουλίου, 2010 to ekana pollakis alla phra ta @@ mou pisw, koinws @@back!!! h vlakeia htan oti otan ekana eggrafh eixa valei kwdiko pou eida kapou kai twra den dikaioumai tpt Παράθεση
ImbecIle Δημοσίευση 8 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουλίου, 2010 Erev0s έγραψε:Αν είχατε ανοίξει λογαριασμό στην tilt μέσω pokerstrategy ή κάποιου ανάλογου και είχατε πάρει κάποιο αρχικό bankroll μέσω κάποιου κωδικού, τότε λογικά θα σας αρνηθούν το rakeback όσες φορές και αν προσπαθείστε, εκτός και αν κάνετε αρκετό rake που εκεί δεν κοιτάνε σχεδόν τίποτα.Είσαι σίγουρος ότι αν κάνεις μεγάλο rake σου δίνουν rb? Υπάρχει περίπτωση κάποιου ο οποίος έκανε register μέσω affiliate και του δώσανε rb? Παράθεση
giorgio Δημοσίευση 8 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουλίου, 2010 Ναι, εγώ. Μετά από 3 μήνες βέβαια και με τη μορφή bonus $10k για ένα χρόνο. Παράθεση
jeik28 Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 kalimera thelw na rwtisw exw 6 mhnes na paiksw sto full tilt ekana aitisi gia rakeback tha parw tipota pisw Παράθεση
marcelos7 Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2010 Καλησπερα παιδια.Εχω και εγω το ιδιο θεμα.Αν και παιζω σε μικρα stakes κανω πολυ μεγαλο rake σχετικα με το br μου(ειμαι βεβαια στη φαση καθαρισμου του bonus ακομα).Τι ακριβως λετε να τους πω?Να ειμαι ψιλοαπειλιτικος οτι θα αλλαξω εταιρια κτλ ή ευγενικος? Επισης αν μπορει καποιος ας πει με τη σειρα τι πρεπει να κανω?Στελνω πρωτα στο support της full tilt και αν δεχτουν το rakeback μετα?Γιατι η διαδικασια εφοσον εχω ηδη account υποθετω οτι θα ειναι διαφορετικη.Θα γινει μεσω επικοινωνιας με το support του rakebackpros px?Και τελος αν εχω rakeback συνεχιζω να παιρνω ftp?Αυτα!και σορρυ αν κουρασα! Παράθεση
ayuken Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2010 Στειλε mail στο ftp support, οτιδηποτε και να στειλεις ειναι το ιδιο. Υποτιθεται οτι επικοινωνουν με rakebackpros αυτοι και σου λενε ποτε και αν θα εχεις rakeback. Μεχρι τωρα φαινεται οτι ειναι τελειως τυχαιο αν θα σου δωσουν.ftp παιρνεις κανονικα Παράθεση
Gamer0044 Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2010 Λοιπον παιδια μην αγχωνεστε η διαδικασια ειναι απλη. Στελνεις mail sto support της full tilt, αυτoι δινουν τα στοιχεια σου στο rakebackpros,σου στελνουν αυτοι ενα λινκ που σε μεταφερει στη σελιδα τους, συμπληρωνεις μια φορμα με τα στοιχεια σου κ τo nick σου στη FTP. Μετα απο 1-2 μερες σου στελνουν "Συγχαριστηρια κτλ, εγινε το deal, θα περνετε 27% rakeback, θα πιστωνεται στο λογαριασμο σας καθε παρασκευη το rake που κανατε τη προηγουμενη εβδομαδα" Επισης η διαδικασια αυτη ειναι κ πολυ γρηγορη απο τη μερα που εστειλα mail στο FTP μεχρι τη πρωτη πληρωμη δεν πρεπει να περασαν πανω απο 15 μερες.Εχω την εντυπωση οτι δινουν σε ολους rakeback, αν αρνηθουν αυτοματα χανου και το παιχτη, χαζος ειναι ο αλλος να παιζει χωρις rakeback.Δινουν το μικροτερο στην αγορα θα το παιζουν και δυσκολοι. Παράθεση
poker2011 Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2010 τι ακριβως ειναι το rakeback (ειμαι κ λιγο ασχετος).. Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2010 @poker2011http://www.pokerland.gr/paiktes/erev0s/ ... neous.html <-- Έχουμε κάνει ένα εισαγωγικό άρθρο για να πάρεις μια ιδέα. Παράθεση
poker2011 Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2010 παιδια καλησπερα..ηθελα να ρωτησω ολες οι ετερειες μπορουν μα δωσουν rakeback?παιζω 1.5 χρονο στο pkr. Παράθεση
Gamer0044 Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2010 poker2011 έγραψε:παιδια καλησπερα..ηθελα να ρωτησω ολες οι ετερειες μπορουν μα δωσουν rakeback?παιζω 1.5 χρονο στο pkr.Nai dinei 30% nomizo, genika gia oti apories exeis tsekare ta parakato siterakeback.comrakebackpros.comrakeback.co.uk Παράθεση
poker2011 Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2010 ευχαριστω..αν και στα αγγλικα ψιλοεβγαλα μια ακρη Παράθεση
poker2011 Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2010 καλησπερα.εστειλα στο pkr για rakeback και μου εστειλαν email οτι και καλα για να μου το δωσουν θα πρεπει να εχω ανα μηνα πανω απο 500$..ισχυει κατι τετοιο ξερει κανενας η και καλα μουφα? Παράθεση
peris31 Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 καλησπερα παιδια..προσφατα ξεκινησα να παιζω full tilt.ειχα λογαριασμο απο πριν αλλα χωρις rakeback.τους το ζητησα μεσω email και μου το αρνηθηκαν.εχετε καποια λυση να μου προτεινετε?Μηπως να τους πω να μου διαγραψουν το λογαριασμο και να ξαναγραφτω μεσω affiliate? Παράθεση
Recommended Posts