makedon Δημοσίευση 4 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Ιουλίου, 2010 Καλησπέρα παίδεςέχω γραφτεί στο νέο site του PokerXRC και απόψε έχει το 1500$ guaranteed deepstack. Με τόσο λίγα άτομα το variance του δεν είναι τρομερά μεγάλο????Τι παίζει, ας μου εξηγείσει κάποιος???? Παράθεση
makedon Δημοσίευση 4 Ιουλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Ιουλίου, 2010 μια φωτογραφία 1000 λέξεις!!!! Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 4 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Ιουλίου, 2010 Οσο μικροτερο field τοσο μικροτερο το varience Παράθεση
makedon Δημοσίευση 4 Ιουλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Ιουλίου, 2010 Άρα είναι καλά για να σπρωχτώ???? Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 4 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Ιουλίου, 2010 makedon έγραψε:Άρα είναι καλά για να σπρωχτώ????Οχι δεν εχει value, θα ειναι λιγα ατομα και ολοι οι pros θα σε διαλυσουν.. Παράθεση
makedon Δημοσίευση 5 Ιουλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 5 Ιουλίου, 2010 Ποιοι Pros??? Μόνο ο Πανόπουλος είναι. Είδα πως την προηγούμενη φορά το πήρε μια κοπέλα. Πόσο δύσκολο είναι???? Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 5 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Ιουλίου, 2010 makedon έγραψε:Ποιοι Pros??? Μόνο ο Πανόπουλος είναι. Είδα πως την προηγούμενη φορά το πήρε μια κοπέλα. Πόσο δύσκολο είναι????Αφου το πηρε κοπελα θα ειναι ez game, θα μπω και γω με ψησατε.. Παράθεση
makedon Δημοσίευση 5 Ιουλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 5 Ιουλίου, 2010 αυτό λέω και εγώ, όχι να υποτιμήσω τις φίλες συμπαίκτριες αλλά το να το πάρει μια γυναίκα είναι θέμα λίγο. Τέσπα θα κονταροχτυπηθούμε μέσα μάγκες. Καλή επιτυχία σε όλους... Παράθεση
liondani Δημοσίευση 5 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Ιουλίου, 2010 CU on the Final Table Παράθεση
antonios1984 Δημοσίευση 5 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Ιουλίου, 2010 pantws apo apopsh kosmou einai tragiko to cake. 56 lepta gia na gemisei ena sng. dld eleos Παράθεση
noble Δημοσίευση 5 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Ιουλίου, 2010 makedon έγραψε:. Με τόσο λίγα άτομα το variance του δεν είναι τρομερά μεγάλο????Τι παίζει, ας μου εξηγείσει κάποιος????e vevaia to variance s ena tour (sng) me 30 sumetoxes einai polu megalutero apo ena me 2500+ ti na leme twra.... :laugh: mi sou po oti prepei na onomasoume ta hu sitngo donkaments!!! Παράθεση
Recommended Posts