petrospoker Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2010 Παίδες χαίρετε!Γνωρίζει κανείς που πωλούνται paysafe στο κέντρο της Αθήνας (Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Αλεξάνδρας, Εξάρχεια, Πλατεία Βικτωρίας κλπ.)? Υπάρχει σε μαγαζιά όπως ο Παπασωτηρίου ή το Πλαίσιο? Να σημειώσω ότι ήδη μπήκα στο site της paysafe και μου έβγαλε διάφορα σημεία πώλησης στην περιοχή μου, όπου όταν ρώτησα δεν ήξεραν καν τι είναι η paysafe! Ακόμα και αν την βρίσκετε σε περίπτερο ή μίνι μάρκετ και μπορείτε να με διαφωτίσετε να πως να πάω εκεί, θα εκτιμούσα πολύ την βοήθειά σας. Παράθεση
guffyman Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2010 Αν και μένω στη Θεσσαλονίκη,απ'όσο ξέρω που αγοράζω paysafe cards,πωλούνται συνήθως στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα.Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν κάπου κωλημένο ή σε ταμπελίτσα το logo της paysafe.Στο πλαίσιο τουλάχιστον στην Θεσσαλονίκη δεν μπορείς να βρείς απ'όσο γνωρίζω,όμως μπορείς να βρείς σε αρκετά internet cafe.Αυτά,ελπίζω να σε διαφώτισα. :laugh: Παράθεση
petrospoker Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2010 Thx για την απάντηση. Όμως τα περίπτερα, ψιλικατζίδικα κλπ. της περιοχής μου ή τουλάχιστον σε όσα εγώ απευθύνθηκα δεν έχουν, γι΄ αυτό ρωτάω για κάτι πιο συγκεκριμένο. Παράθεση
Gamer0044 Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2010 Exei sigoura se ena minimarket sthn ippokratous kamia 300aria metra meta ta grafia tou pasok. Παράθεση
Petegopoulos Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2010 Στην Αλεξάνδρας φίλε μου στα περίπτερα που είναι μεταξύ γηπέδου Παναθηναικού και Κηφισίας από τα τρία έχει τουλάχιστον στα δύο, ΄σίγουρα έχει σε αυτό που είναι μπροστα από το Artigiano Παράθεση
kokgr79 Δημοσίευση 2 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιουλίου, 2010 στο www.paysafecard.com αν βαλεις τον τκ της περιοχης σου εμφανιζει τα σημεια πωλησης Παράθεση
petrospoker Δημοσίευση 2 Ιουλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιουλίου, 2010 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Παράθεση
Recommended Posts