naos4b Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2010 NL $0.25/$0.50 Texas Hold'em - Monday, June 28, 19:10:30 GMT 2010Table Neon 31 6-max (Real Money)Seat 2 is the buttonTotal number of active players : 6Seat 1: ntonald ( $49 )Seat 2: filaki ( $34.87 )Seat 3: Drakfisk ( $38.15 )Seat 4: jaythepee ( $35.42 )Seat 5: prem1 ( $72.75 )Seat 6: 21aaa21 ( $9.25 )Drakfisk posts small blind [$0.25]jaythepee posts big blind [$0.50]** Dealing down cards **Dealt to ntonald [ Ah, Jd ]prem1 raises to [$1.75]21aaa21 foldsntonald calls [$1.75]filaki foldsDrakfisk foldsjaythepee folds** Dealing Flop ** [ 8h, Ad, 6h ]prem1 bets [$3.18]ntonald calls [$3.18]** Dealing Turn ** [ Jh ]prem1 checksntonald bets [$7.50]prem1 calls [$7.50]** Dealing River ** [ 2s ]prem1 checksntonald bets [$13.65]prem1 goes all-inprem1 raises to [$60.32]ntonald calls [$22.92]ntonald goes all-inReturning uncalled bet [$23.75] to prem1** Showdown **ntonald shows [ Ah, Jd ] two pair, Aces and Jacksprem1 shows [ Qh, 9h ] a Flush** Hand Conclusion **prem1 wins $95.75 from main pot with a FlushO αντίπαλος είναι tight με 88% cont bet.Στο turn πιστεύω ότι είμαι μπροστά τον βάζω σε A-K,A-Q ή K-K Q-Q εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτηκα για J-J .Στο river όταν μου τα γυρίζει νομίζω είναι σίγουρο call σωστά? Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2010 naos4b έγραψε:O αντίπαλος είναι tight με 88% cont bet.Στο turn πιστεύω ότι είμαι μπροστά τον βάζω σε A-K,A-Q ή K-K Q-Q εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτηκα για J-J .Στο river όταν μου τα γυρίζει νομίζω είναι σίγουρο fold σωστά?fypΤο ειπες και μονος σου, tight αντιπαλος flush κατω και στα γυρναει ειναι πανευκολο fold, Χανεις απο τα παντα που μπορει να το κανει αυτο.. ΑΚ/ΑQ δεν τα παιζει ποτε ετσι ουτε ΚΚ/QQ φυσικα.. Δεν ειδα τα stacks αν εισαι committed αλλα αν οχι easy fold για εμενα.. Παράθεση
laxmana Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2010 Αρχικά αν μπορείς μην βάζεις τα αποτελέσματα του χεριού γιατί επηρεάζουν. Άστο μέχρι το river και ρώτα κάτι του τύπου call ήfold?Όσο για το χέρι τώρα. Είναι καθαρό fold. Το φύλλο σου είναι καθαρό bluff catcher και δεν πιστεύω κανείς σε αυτά τα stakes να το έκανε με κάτι που κερδίζεις.KK-QQ (γενικά underpair) δεν έχει σχεδόν πότε εκεί. Κανείς σχεδόν δεν κάνει c/r στο river προσπαθώντας να σε πετάξεί από τον Α+ που φαίνεται να έχεις.Ούτε με ΑΚ ή ΑQ ή θα βάραγε ή θα έκανε c/c.Γενικά έχε ένα σχέδιο πρίν κάνεις μια κίνηση. Κάνω bet/fold ή κάνω bet/call αλλιώς αν δεν είσαι σίγουρος κάνε check.Το bet/fold για thin value στο river δεν είναι άσχημο γιατί μπορεί να πάρεις ένα call από AK, AQ Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2010 laxmana έγραψε:Οκ το cbet αλλά double barrel και 3barrel πόσο κάνει. Όχι ότι έχει σημασία για το χέρι γιατί ουσιαστικά το δηλημά μας είναι αν θα κάνουμε call ή shove. Το fold είναι λίγο ακραίο εκτός αν ξέρεις ότι δεν βαράει 3barrel με ΑΚ και βαράει μόνο set και χρώμα.Τι αν θα κανουμε call η shove αφου του εκανε c/r all in στο rivel η δε βλεπω καλα.? Επισης λεει tight αντιπαλος τα γυρναει στο river με flush κατω, δε νομιζω οτι το κανει ποτε με AK εκει κανει απλα call και σιγουρα πονταρει το turn. Νομιζω ειναι σχετικα ευκολο fold.. Εγω θα εκανα c back και στο river σαν φλωρακι... Παράθεση
laxmana Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2010 Ναι μόλις το διόρθωσα διάβασα λάθος το χέρι ΣυγνώμηΔεν ειδα τα stacks αν εισαι committed αλλα αν οχι easy fold για εμεναΠαντώς και committed να είσαι αν είσαι 90% ότι χάνεις όπως σε αυτήν την περιπτώση δεν είναι ανάγκη να του δώσεις τα υπόλοιπα πχ 10$ σου γιατί αν μαζέψεις όλα αυτά τα σποτ βγαίνει ένα buy in στο τέλος του μήνα. Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2010 laxmana έγραψε:Ναι μόλις το διόρθωσα διάβασα λάθος το χέρι ΣυγνώμηΤο εχω παθει απειρες φορες.. Μονο αν το δω με universal replayer δεν κανω λαθος, παντα κατι δε θα δω σωστα που ειναι σημαντικο και τρωω κραξιμο.. :silly: Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2010 Mpa den kanw pote fold:1. den 2. Exoume to3. Den pistevw oti akolouthei SXEDON POTE 4. Exoume Παράθεση
vostok Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2010 Raise Flop, οριακό call στο turn, check-behind riverΙΜΟ Παράθεση
aizack13 Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2010 vostok έγραψε:Raise Flop, οριακό call στο turn, check-behind riverΙΜΟkoumpakia IMO Παράθεση
grgant Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2010 Raise Flop, οριακό call στο turn, check-behind riverΙΜΟ + raise pre flop most of the time Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2010 iJustRiveredYou έγραψε:laxmana έγραψε: σαν φλωρακι... [/quote:t1x4igl5]xaxaxaxa na sai kala kuliemai!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
vostok Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2010 aizack13 έγραψε:koumpakia IMOhmm..?! Παράθεση
ayuken Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2010 raise flop vs utg με αυτο το χερι που εχεις για ποιο λογο? Παράθεση
w0undy Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2010 vostok έγραψε:Raise Flop, οριακό call στο turn, check-behind riverΙΜΟ:ohmy: grgant έγραψε:+ raise pre flop most of the timeotan eida to parapanw line anarotiomoyn an mporei na ginei xeirotero...eimaste apenanti se tight utg sto 50nl paidia, den exoyn logikh ayta poy lete. prospathiste na agnohsete ligo to ti eixe kai janaskefteite thn partida.wp. bet/fold river. Kanenas 50nl reg ekei den perimenei na petajeis 2pair/set (epeidh tetoia call einai POLY synithismena) oyte na kaneis vbet(/fold) top pair. Παράθεση
grgant Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2010 exw dei la8os tin partida woundy.don't know what's wrong with me twra to katalava.8ewrise to post akyro.symfwnw me to line an kai an itan poly tight borei na pigaina check behind sto river kapoies fores.afou ekanes bet,meta einai call obv. Παράθεση
Recommended Posts