miolnir28 Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2010 Παιδια συμπληρωσα προχτες τους απαιτουμενους VPPs και εγινα silver star. θελω να κανω την εξης ερωτηση. Τα FPPs που μαζευω ειναι καλο να τα κραταω (ισως γιατι αν εχω πολλα θα εχω περισσοτερα πλεονεκτηματα) ή δεν εχουν καποια αλλη χρησιμοτητα και να παω να τα παιξω στα freeroll που προσφερει η pokerstars?Επισης εχω και μια απορια για τα VIP Stellar Rewards. Αυτα τα χρηματα μπαινουν κατευθειαν στον λογαριασμο σου μολις συμπληρωσεις τους απαιτουμενους VPPs ή πρεπει να κανω κατι? Παράθεση
noble Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2010 miolnir28 έγραψε:Επισης εχω και μια απορια για τα VIP Stellar Rewards. Αυτα τα χρηματα μπαινουν κατευθειαν στον λογαριασμο σου μολις συμπληρωσεις τους απαιτουμενους VPPs ή πρεπει να κανω κατι?Den mpainoun kateue8eianPigane cashier-->VIP store patas sto search VIP stellar awards, 8a deis ekei ta xrimata pou boreis na pareis kai patas buy this item.auto*auto 8a sou kostisei 1FPP an 8umamai kala Παράθεση
miolnir28 Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2010 Ok το βρηκα αυτο που λες. Οσον αφορα τα VIP stellar awards δεν υπαρχει κανενας λογος να περιμενω να μαζευτουν πολλα ετσι? Οποτε κερδιζω κατι να το παιρνω αμεσως? Παράθεση
antonios1984 Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2010 kane agora me thn mia. den yparxei logos na perimeneis Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2010 miolnir28 έγραψε:Ok το βρηκα αυτο που λες. Οσον αφορα τα VIP stellar awards δεν υπαρχει κανενας λογος να περιμενω να μαζευτουν πολλα ετσι? Οποτε κερδιζω κατι να το παιρνω αμεσως?yep Παράθεση
miolnir28 Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2010 Παιδια οσον αφορα το πρωτο σκελος της ερωτησης?Παιδια συμπληρωσα προχτες τους απαιτουμενους VPPs και εγινα silver star.θελω να κανω την εξης ερωτηση. Τα FPPs που μαζευω ειναι καλο να τα κραταω (ισως γιατι αν εχω πολλα θα εχω περισσοτερα πλεονεκτηματα) ή δεν εχουν καποια αλλη χρησιμοτητα και να παω να τα παιξω στα freeroll που προσφερει η pokerstars? Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2010 μην παιζεις τα freeroll δεν αξιζει,υπαρχει το store για να τα αξιοποιησεις αναλογα με τι σε ενδιαφερει.γενικα καλο ειναι να τα κρατας και συγκεντρωνοντας πολλα ειτε να αγοραζεις τα bonus ειτε καποιο ticket klp Παράθεση
ayuken Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2010 παιζε τα 6max 280fpp satellites για το 1/4Sunday Million. Βγαινεις στις 2 πρωτες θεσεις, και κανεις unregister απο το tour Παράθεση
EPIKOUROS Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2010 Φίλε μου ούτε εγώ εχω κάνα σπουδαίο level(goldstar).Αλλά αν θες μια συμβουλή τα ffp είναι από το rake kαι το RAKE=ΛΕΦΤΑ κ πολλές φορές αρκετά.Κοίταξε σε ποια τουρνουά είσαι καλύτερος ωστέ μετά να κάνεις unregister κ να τα παίρνεις πίσω,κοίταξε τα bonus,κοίταξε συμμετοχές σε μεγάλα τουρνουά κτλ αλλά επέλεξε αυτό που πιστεύεις οτί είναι πιο συμφέρον για την τσέπη σου!κ ξαναλέω ffp=rake=λεφτά για αυτό πρέπει να τα χρησιμοποιούμε με προσοχή κ με το μέγιστο ώφελος για εμάς κ όχι να τα πετάμε ''ελαφρά την καρδία''.Αυτά τα λίγα γιατί το RAKE είναι τεράστιο θέμα.. Παράθεση
miolnir28 Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2010 Ευχαριστω ολους για την βοηθεια και τις απαντησεις.Θελω μια διευκρινηση για το θεμα με το unregister που μου λετε. Ας παρουμε για παραδειγμα τα 6max 280fpp satellites για το 1/4Sunday Million που ειπε και ο φιλος ο ayuken.Εστω μπαινω και προκρινομαι. Μετα κανω unregister απο το 1/4Sunday Million και παιρνω πισω 11 δολλαρια δηλαδη? Παράθεση
antonios1984 Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2010 miolnir28 έγραψε:Ευχαριστω ολους για την βοηθεια και τις απαντησεις.Θελω μια διευκρινηση για το θεμα με το unregister που μου λετε. Ας παρουμε για παραδειγμα τα 6max 280fpp satellites για το 1/4Sunday Million που ειπε και ο φιλος ο ayuken.Εστω μπαινω και προκρινομαι. Μετα κανω unregister απο το 1/4Sunday Million και παιρνω πισω 11 δολλαρια δηλαδη?otan kaneis unregister tha pareis 11 tournament dollars. Παράθεση
ayuken Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2010 παιρνεις 11Τ$ που μπορεις να τα χρησιμοποιησεις μονο σε τουρ ή μπορεις να τα ανταλλαξεις μεσω της pokerstars με καποιον αλλον για κανονικα $σχεδον σιγουρα καποιος εδω στο φορουμ θα σε βοηθησει με την ανταλλαγη, και αν οχι στο 2+2 ανταλλαζονται πολυ ευκολα Παράθεση
liondani Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2010 miolnir28 έγραψε:Παιδια συμπληρωσα προχτες τους απαιτουμενους VPPs και εγινα silver star. θελω να κανω την εξης ερωτηση. Τα FPPs που μαζευω ειναι καλο να τα κραταω (ισως γιατι αν εχω πολλα θα εχω περισσοτερα πλεονεκτηματα) ή δεν εχουν καποια αλλη χρησιμοτητα και να παω να τα παιξω στα freeroll που προσφερει η pokerstars?Επισης εχω και μια απορια για τα VIP Stellar Rewards. Αυτα τα χρηματα μπαινουν κατευθειαν στον λογαριασμο σου μολις συμπληρωσεις τους απαιτουμενους VPPs ή πρεπει να κανω κατι?προσωπική μου άποψη είναι ότι από τα καλύτερα value το έχει το Turbo Take Down Τουρνουα 1.000.000 Guaranteed + AudiTT + PRO-BOUNTYS κάθε τελευταία Κυριακή του μήνα που θέλει 3000 FPPs. Οπότε δεν χαλάς τίποτα από τα FPPs και όταν φτάνεις 3000 FPPs κάνεις register ! ... και έχεις πλέον δικαίωμα στο όνειρο!!!ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: 5000 άτομα πληρώνονται στάνταρ (με MAX συμμετοχές 25000 άτομα) συνήθως οι συμμετοχές κυμαίνονται στις 15.000 με 20,000 άτομα MAX οπότε πολύ πιθανότερο να είσαι in the money σε σχέση με ένα άλλο "συμβατικό" τουρνουά ! Παράθεση
eCli Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2010 Η καλυτερη επενδυση πιστευω ειναι να παιζεις 1fpp+R hyper turbo για το sunday 1/4.Μετα πατας unregister και μετα πας για ξεπλυμα...Πολυ φασαρια για το τπτ δηλαδη, αλλα στο συγκεκριμενο εχεις την καλυτερη αποδοση πιστευω fpp/$.Αλλιως αυτο που ειπε ο φιλος λιονταρι. Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2010 eCli έγραψε:Η καλυτερη επενδυση πιστευω ειναι να παιζεις 1fpp+R hyper turbo για το sunday 1/4.Μετα πατας unregister και μετα πας για ξεπλυμα...Πολυ φασαρια για το τπτ δηλαδη, αλλα στο συγκεκριμενο εχεις την καλυτερη αποδοση πιστευω fpp/$.Αλλιως αυτο που ειπε ο φιλος λιονταρι. τι μου θυμισες!τα αγαπημενα μου τουρνουα οταν εχω τιλταρει,γραφομαι χαλαω καμια 20αρια fpp για rebuy και ησυχαζω! καμια φορα κερδιζω και το ticket οποτε ακομα καλυτερα! Παράθεση
miolnir28 Δημοσίευση 12 Ιουλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιουλίου, 2010 Κερδισα μια εισοδο απο το 6max 280fpp satellites για το 1/4Sunday Million.Αν κανω unregister τα 11 tournament dollars μπορω να τα χρησιμοποιησω σε οποιοδηποτε παιχνιδι (heads up, sit n go, tour)? Παράθεση
mousakas Δημοσίευση 12 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιουλίου, 2010 miolnir28 έγραψε:Κερδισα μια εισοδο απο το 6max 280fpp satellites για το 1/4Sunday Million.Αν κανω unregister τα 11 tournament dollars μπορω να τα χρησιμοποιησω σε οποιοδηποτε παιχνιδι (heads up, sit n go, tour)?ναι μπορείς Παράθεση
Recommended Posts