Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

BossMedia Game #2232035883: Table Table OH 1519 - $10.00/$20.00 - Pot Limit Omaha - 12:38:03 - 2010/06/20

Seat 4: Lolboom ($6535.89)

Seat 6: AEL 88 ($1754.69)

Seat 3: Spooo0n ($1912.50)

Lolboom posts the small blind of $10.00

AEL 88 posts the big blind of $20.00

Spooo0n is the button

*** HOLE CARDS ***

Dealt to AEL 88 [7c 8h 7h 5s]

Spooo0n raises $70.00

Lolboom folds

AEL 88 calls $70.00

*** FLOP *** [7d Qh 9c]

AEL 88 checks

Spooo0n bets $132.00

AEL 88 calls $132.00

*** TURN *** [7d Qh 9c] [2c]

AEL 88 checks

Spooo0n bets $375.00

AEL 88 calls $375.00

*** RIVER *** [7d Qh 9c 2c] [3s]

AEL 88 checks

Spooo0n bets $1140.00

AEL 88 ?

Το χέρι αυτό με απασκολεί από την Κυριακή που το έπαιξα.Εκτός της απόφασης στο river, τί διαφορετικό θα μπορούσα να έχω κάνει στην παρτίδα μέχρι το turn? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσίευση

Συμφωνω για το lead bet στο river για τις περισσοτερες φορες

περνουμε καποιο value απο hands που κανουν check behind αφου με τα

missed draws στο board μοιαζει πολυ για bluff.

και ουσιαστικα γλυτωνουμε στο set over set αρκετα χρηματα

αφου θα κανουμε 100% fold σε move

Δε φανταζομαι σχεδον ποτε να κανει bluff σε τετοιο board , και με τετοιο river.

Δυσκολευομαι να κανω fold στο river , αφου ειναι και 3handed.

Θα επερνα την αποφαση μου βασισμενος σε καποιο read ,

aν πιστευα οτι ειναι γενικα ικανος παιχτης για move θα εκανα call.

Δημοσίευση

Μεχρι και το μπετ του αντιπαλου στο τερν ετσι ακριβως θα επαιζα κ γω, μετα το μπετ του ομως θα πηγαινα ολα τα λεφτα. Ειμαστε αρκετα μπροστα απο το range του αντιπαλου, φοβομαστε μονο QQxx,99XX, θα τα "εσπρωχνα" λοιπον εκτος αν ειχα καποιο πολυ ισχυρο read, που θα με εκανε να παιξω διαφερετικα.

Αν για καποιο λογο εκανα απλο call στο turn σιγουρα στο river θα εκανα ενα bet περιπου 50% του ποτ για value, το παιξημο μας μοιαζει πολυ σαν να ημασταν σε draw, στο range που μας εχει τοποθετησει o αντιπαλος υπαρχουν τα χερια 10-8xx, 10-Jxx. Σιγουρα θα περανμε call απο μικροτερο set, 2 pair, overpair, ενω κατα ενα μεγαλο ποσοστο θα περναμε call ακομα και απο Q, πχ A-Qxx.

Οπως παιχτηκε η παρτιδα θα εκανα call στο river, οπως ειπα μονο 2 χερια φοβομαστε.

Επισης μην αποκλειουμε και το ενδεχομενο ο αντιπαλος απλα να δοκιμαζει ενα move, αφου δεν εχουμε δειξει καθολου δυναμη, ειναι κ λιγο της μοδας τετοιες κινησεις, πχ σε μια παρτιδα σημερα το πρωι 5-10 plo εγω check-call με τον αντιπαλο να τα βαζει ολα στο river (παρομοια κατασταση δλδ) , μετa απο σκεψη κανω call με 2 pair, ο αλλος ειχε 3η επαφη και flush draw.

Δημοσίευση

Μ αρεσει το check-call στο φλοπ, αλλα θα εκανα οπωσδηποτε c/r στο turn.

Eτσι οπως παιχτηκε παντως μεχρι εκει, θα προτιμουσα κ εγω lead bet sto river.

Απ'τη στιγμη ομως που τσεκαρεις & ερχεται 3rd bullet, απλα κανεις ενα φοβισμενο call (αντι ενος ηρωικου bet!!).

Κατι μου λεει οτι ο Spooo0n ειχε διαβασει το αρθρο του Νικου (Οταν 2 bullets δεν ειναι αρκετα ;) )

Νομιζω θα ηταν πολυ πιο ενδιαφερον να μας πεις τις δικες σκεψεις μεχρι το turn. Εισαι winning player & δεν νομιζω να ειναι αυτο το στυλ παιχνιδιου σου.

Σκοπευες να τον παγιδεψεις με c/r στο ριβερ αν εκανε πχ bet ~600?? Ή ειχες καποιο read οτι κραταει nuts???

Διευκρινιζω (προς αποφυγιν παρεξηγησεων) οτι τα συγκεκριμενα stakes τα βλεπω με τα κυαλια. :laugh:

Δημοσίευση

Από το flop,σε συνδυασμό και με το μέγεθος του pre flop raise, πιστεύω ότι ο αντίπαλος κρατάει μεγάλα φύλλα.Μέσα σ΄αυτά μπορεί να είναι και το QQ μπορεί και όχι.Αποφάσισα λοιπόν από to flop, να πάω check-call μέχρι το river,εκτός αν πέσει κάρτα που συμπληρώνει την κέντα.Τότε θα πήγαινα πάσο. Ίσως το σωστότερο θα ήταν να γυρίσω pot στο turn, δεν είμαι σίγουρος ακόμα. Σ' αυτή την περίπτωση όμως θα έπαιρνα call μόνο από QQ. Φυσικά αν ήταν σε draw θα καθάριζα το pot εκείνη τη στιγμή και δε θα έβλεπε river.Είχα όμως άλλο ένα 70% του stack μου πίσω μου, το οποίο θα μπορούσα να κρίνω στο river αν θα το βαλω μέσα ή όχι.Σωστές ή λάθος, αυτές ήταν οι σκέψεις μου μέχρι το turn.

Δημοσίευση

...Κι επειδή πρέπει να φύγουμε για ΠΣΚ,το τέλος της πάσας:

BossMedia Game #2232035883: Table Table OH 1519 - $10.00/$20.00 - Pot Limit Omaha - 12:38:03 - 2010/06/20

Seat 4: Lolboom ($6535.89)

Seat 6: AEL 88 ($1754.69)

Seat 3: Spooo0n ($1912.50)

Lolboom posts the small blind of $10.00

AEL 88 posts the big blind of $20.00

Spooo0n is the button

*** HOLE CARDS ***

Dealt to AEL 88 [7c 8h 7h 5s]

Spooo0n raises $70.00

Lolboom folds

AEL 88 calls $70.00

*** FLOP *** [7d Qh 9c]

AEL 88 checks

Spooo0n bets $132.00

AEL 88 calls $132.00

*** TURN *** [7d Qh 9c] [2c]

AEL 88 checks

Spooo0n bets $375.00

AEL 88 calls $375.00

*** RIVER *** [7d Qh 9c 2c] [3s]

AEL 88 checks

Spooo0n bets $1140.00

AEL 88 calls $1140.00

*** SUMMARY ***

Total pot $3441.00 | Rake $3.00

Board: [7d Qh 9c 2c 3s]

Spooo0n won ($0.00), showed [Ac Kh Js 3c]

Lolboom won ($0.00), mucks

AEL 88 won ($3441.00), showed [7c 8h 7h 5s]

O αντίπαλος ήταν βέβαιο ότι θα έκανε μεγάλο bet στο river είτε είχε overset είτε όχι.Το ζητούμενο είναι αν πρέπει σε μια ανάλογη περίπτωση να γυρίσουμε pot στο turn ή να κάνουμε lead bet στο river...

Δημοσίευση

Το ζητούμενο είναι αν πρέπει σε μια ανάλογη περίπτωση να γυρίσουμε pot στο turn ή να κάνουμε lead bet στο river...

Οπως εγραψα και παραπανω πιστευω οτι η καλυτερη επιλογη μετα το αδιαφορο turn ειναι το c/r, τελειωνεις τη πασα εκει (τις περισσοτερες φορες) συν το οτι γλυτωνεις απο "περιργα" river και δυσκολες αποφασεις. Επισης πολλες φορες θα παρεις call απο 2 pair και απο χερια οπως αυτο που κραταει ο αντιπαλος, flush draw + 10 για κεντα.

Egw tha problhmatizomoun giati ekane bluff se toso blank river

Δεν με προβληματιζει ιδιαιτερα, ειναι και λιγο standart το μεγαλο bet εδω. Tο range που θα καναμε c/c 2 streets και check στο river (πολυ σημαντικο γιατι δειχνει κατα 80% θες να πας σε φτηνο sd)ειναι fold σε μεγαλο bet στο river. Δεν νομιζω οτι ειναι fish move αν και δεν μπορουμε και να το αποκλεισουμε.

Δημοσίευση

Gamer0044 έγραψε:

Δεν με προβληματιζει ιδιαιτερα, ειναι και λιγο standart το μεγαλο bet εδω. Tο range που θα καναμε c/c 2 streets και check στο river (πολυ σημαντικο γιατι δειχνει κατα 80% θες να πας σε φτηνο sd)ειναι fold σε μεγαλο bet στο river. Δεν νομιζω οτι ειναι fish move αν και δεν μπορουμε και να το αποκλεισουμε.

Auto mporei na shmainei (mporei kai oxi) oti eimaste apisteyta exploitable se 3-barreling

Δημοσίευση

Gia to river play, k egw 8a protimhsw to c-c, gia na tou dwsoume thn ekfairia na mplofarei. fylla tou styl JT8x, KJTx den kanoun check behind gia showdown, kai einai fylla megala oso yparxoun k alles kartes na anoiksoun. Einai hdh arketa ta lefta sto kedro kai axizei na dokimasei na ta klepsei.

Sto turn an o adipalos krata 3 straight cards, 2 clubs, exei ta odds gia na kanei call to all in sto turn.

Na tonisw oti egw 8a ekana POT sto turn.

An omws sto river kanei o adipalos pada megalo bet k esy pas paso sta straight/flush cards, tote to EV tou call sto turn > EV tou shove sto turn

Koitaw na veltiw8w sto omaha kai oso perissotera hands postarontai toso to kalytero.ty

Δημοσίευση

fake21 έγραψε:

sto river kai meta to bet tou nomizo maximum exei 2 pair 9q.o antipalos se exei se flush draw opote nomizo einai snap call.

Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου για το snap call: αν ο αντίπαλος έχει 2 pair και σε έχει σε fdraw γιατί να κάνει μεγάλο bet στο river;

Δημοσίευση

AEL 88 έγραψε:

O αντίπαλος ήταν βέβαιο ότι θα έκανε μεγάλο bet στο river είτε είχε overset είτε όχι.Το ζητούμενο είναι αν πρέπει σε μια ανάλογη περίπτωση να γυρίσουμε pot στο turn ή να κάνουμε lead bet στο river...

Ακριβώς αυτό! Εγώ νομίζω ότι με αυτό το line σε βάθος χρόνου θα χάνεις χρήματα... ελπίζω για καλό δικό σου να κάνω λάθος ;)