miolnir28 Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2010 Τελευταια παιζω αρκετα heads up και εχω την εξης ερωτηση. Οταν ο αντιπαλος μενει με λιγες μαρκες (π.χ εγω εχω 2500 και ο αλλος 500 μαρκες) μου κανει αρκετα συχνα all in.Με τι range φυλλων κανω το call? Απο την μια δεν θελω να του δωσω την ευκαιρια να διπλασιασει αλλα οταν τα blinds ειναι σχετικα μεγαλα δεν μπορεις και να πας συνεχεια πασο μεχρι να σου ερθει καλο φυλλο. Παράθεση
GREC0 Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2010 7 2 off+ (an ta blinds eina psila) Παράθεση
ImbecIle Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2010 Κατέβασε το PokerStove, ώστε να υπολογίζεις το equity που έχεις απέναντι σε διάφορα ranges. Μάθε πως να υπολογίζεις pot odds. Βάζεις τον αντίπαλο σου σε ένα πιθανό range (το range αυτό εσύ θα το καθορίσεις σύμφωνα με τον μέχρι τώρα τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου σου), υπολογίζεις το equity που έχεις στο range αυτό, και με απλά μαθηματικά σύμφωνα με τα pot odds μπορείς να υπολογίσεις αν το call σου είναι +ev ή -ev. Παράθεση
labKK Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2010 @ ImbecIle Χρησιμοποιείς ΗΜ ή PT στα HU sng και αν ναι ποια στατιστικά του αντιπάλου σε ενδιαφέρουν πιο πολύ? Παράθεση
ImbecIle Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2010 labKK έγραψε:@ ImbecIle Χρησιμοποιείς ΗΜ ή PT στα HU sng και αν ναι ποια στατιστικά του αντιπάλου σε ενδιαφέρουν πιο πολύ?Για HUSNG δεν χρησιμοποιώ κάποιο software, γιατί συνήθως παίζω 1 table (και πολύ σπάνια two-tabling) , και στηρίζομαι πάνω σε reads/notes. Το μόνο στατιστικό που θα ήθελα να ξέρω είναι αν ο αντίπαλος μου είναι winning η losing player, για να προσαρμόσω το παιχνίδι μου ανάλογα.Γενικά για να κάνω tracking (ή review) τα παιχνίδια μου χρησιμοποιώ PT. Παράθεση
Recommended Posts