patrinos89 Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Καλησμπερα,θελω να ρωτησω αν ενδιαφερεται κανεις για μια ανταλλαγη $$ αναμεσα σε poker770 και pokerstars/fulltilt??δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλο ποσο $120 απλα εχω ενα προβλημα με την καρτα μου στο poker770 και δεν μπορω να κανω αναληψη(λογω προσωπικου λαθους,οχι ευθυνη της εταιρειας)μπορει να μην εχω πολλα ποστ κτλ οποτε καποιος να το σκεφτεται αλλα μερικοι φιλοι μου ειναι γνωστοι στην κοινοτητα τοy pokerland(gsbets,fuilhouse, jonito21) οποτε δεν νομιζω καποιος να φοβαται τη συναλλαγη...αν καποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει pmΕυχαριστω! Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Έχει το 770 επιλογή μεταφοράς χρημάτων σε άλλον παίκτη? Παράθεση
patrinos89 Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2010 ναι αν πας στο cashier,αριστερα λεει καπου "player transfer"πες μου οτι ενδιαφερεσαι....???κανεις να ενδιαφερεται???heeeeeeeeeeeeelp... Παράθεση
Recommended Posts