Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Στη φωτογραφία βλέπεται το διάγραμμα από μία σειρά τουρνουά που έχω παίξει στη πλατφόρμα του Pokerstars με συνολικό αριθμό χεριών που δεν ξεπερνούν τα 22.000.

Τι κάνουμε από εδώ και πέρα?? Συνεχίζουμε ελπίζοντας ότι η μία γραμμή θα πλησιάσει την άλλη? Ή όπως θα πουν οι περισσότεροι, quit poker anyway?

Μπλε γραμμή: Total Winnings

Πορτοκαλί γραμμή: All in equity value

* Ο τίτλος είναι η αγαπημένη φράση του baskont, την οποία και υιοθέτησα!

Δημοσίευση

ειναι λαθος να το βλεπεις σε Τmoney , γιατι ενα beat deep σε ενα tour

θα αλλαξει ολα τα ποσοστα.

Βαλτο σε bb , αν και νομιζω οτι στο pokercopilot δεν εχει ακομα.

(εχω ηδη στειλει προταση για να μπει σαν option).

Φαινεται ομως οτι εισαι πισω , αν και 450 tour ειναι λιγα.

Δημοσίευση

Καταρχήν ψάξε το. Από κει και πέρα

1. Το διάγραμμα είναι κακό αλλά όχι τρομερά κακό και σε έχει αδικήσει όντως.

2. Δεν είναι 450 τουρνουά αλλά πολύ λιγότερα.

3. Το συγκεκριμένο γράφημα είναι είναι από τα πιο άχρηστα γραφήματα που μπορείς να βγάλεις για τουρνουά με μεγάλο field. Πολύ σπάνια το Total Winnings είναι πάνω από το All in equity value και ΜΟΝΟ αν οι πρώτες θέσεις και ΜΟΝΟ είναι πολύ περισσότερες από αυτές που σου αναλογούν.

Αν θες να έχεις μια πρώτη ΕΝΔΕΙΞΗ για το που βρίσκεσαι από το Poker Tracker το αντίστοιχο γράφημα σε ΒΒ όπως σου είπε ο gsbets σε συνδυασμό με το non showdown winnings. Από το ΗΕΜ έχεις πολύ περισσότερες επιλογές καθώς μπορείς να προσαρμόσεις τα allin, να δεις κάθε φάση του τουρνουά και του stack σου ξεχωριστά και πολύ άλλα και να προσεγγίσεις πολύ καλύτερα την πραγματικότητα. Αν μάλιστα κάνουν και το update για τα tour που λένε θα είναι έτη φωτός μπροστά από το ΡΤ. Τόσα χέρια παίζεις δώσε $80 και πάρτο. Αν έχεις όρεξη θα βγάλει πολύ σύντομα τα λεφτά του ακόμα και tour των $2 να παίζεις

Δημοσίευση

Καλημέρα giorgio και ευχαριστώ για την απάντηση...

Δεν είναι τα 80$-$100 ή $200, έχω ήδη το HEM απλά έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ Windows εδώ και καιρό και το γράφημα αυτό είναι το μοναδικό που έχει το pokercopilot.

Το Pokercopilot είναι το πρώτο tracking software για Mac (Apple computers), οπότε βλέπωντας και κάνοντας. Πριν λίγο καιρό βγήκε και το poker tracker για mac που έχει αυτές τις περισσότερες επιλογές που αναφέρεις.