safesteps Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2010 Seat 1: -Butcher- ($200 in chips) Seat 3: galaxyman9 ($283.50 in chips) Seat 4: safesteps ($196 in chips) ANTES/BLINDSgalaxyman9 posts small blind ($2), safesteps posts big blind ($2), PRE-FLOP-Butcher- folds, galaxyman9 raises to $5, safesteps calls $5 with ( ).FLOP (board cards: )galaxyman9 bets $6, safesteps raises to $17, galaxyman9 calls $17.TURN (board cards: )galaxyman9 checks, safesteps bets $22, galaxyman9 calls $22.RIVER (board cards: )galaxyman9 checks, safesteps bets $22, galaxyman9 raises to $154, safesteps ??Δεν έχω παίξει αρκετά χέρια με τον αντίπαλο αλλά κυρίως λόγω multitabling δεν έχω δει πολλά showdowns του. Παράθεση
TOREADOR Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2010 ετσι οπως παιχτηκε το χερι snap call ειναι . το range του οσο περιεργο και να σου φαινεται δε περιλαμβανει μονο ΑΑ,55 Παράθεση
Miltos.cy Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2010 Δεν μου αρεσει το bet σου στο river γιατι ειναι πολυ weak και δινεις χωρο στον αντιπαλο να σε μπλοφαρει...Προτιμω ενα 50αρικο ετσι ωστε αν στα βαλει ολα να ειναι πιο ευκολο το fold..Το μικρο bet στο river τσιγκλαει τον αντιπαλο να σου τα χωσει..Παιζουν πολλα πραγματα για μενα σε τετοια αποφαση...Αν εχει κανει τετοια sick bluff bravo του.fold Παράθεση
vostok Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2010 Πιστεύω πως είναι Foldκαλύτερα check-behind στο river και show-down.Γενικά μετά το flop η στρατηγική είναι να χτυπίσουμε nuts-straight/nuts-flushστο turn πλέον πολύ προσοχή λόγω του ότι υπάρχει πάντα η πιθανότητα για καλύτερο Full/Quads Παράθεση
AEL 88 Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2010 Γιατί check behind?Εννοείται ότι θα κάνεις bet στο river.Σίγουρα όμως,όπως γράφει κι ο Μίλτος, θα περίμενα λίγο μεγαλύτερο bet. Τώρα για την τελική απόφαση,αν δεν έχεις καμία πληροφορία για τον αντίπαλο, πρέπει να κάνεις fold, παρ' όλο που χάνεις μόνο από 55.(Αν έπαιξε έτσι ΑΑ τότε ο.κ).Εγώ για να είμαι ειλικρινής δε θα άντεχα και θα έκανα call Παράθεση
TOREADOR Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2010 συμφωνω με Μιλτο,μεγαλυτερο river bet .as played επιμενω οτι ειναι call,εστω και για info(μηπως ειμαι poly large ? ) @vostok σε 3handed cash game νομιζω οτι ειναι τελειως λαθος ο τροπος που το βλεπεις. Παράθεση
vostok Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2010 Λόγω του ότι έχψ 3rd nuts, και άν είναι να χάσω να χάσω το minimum και κάνοντας multi-tabling παίζω Nuts και 2nd Nuts. EDIT:@TOREADOR/AEL88 Άποψη μου βέβαια, μπορεί να κάνω και λάθος. Παράθεση
kostas_zig Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2010 Ρε παιδιά νομίζω οτι ειναι ένα πολυ κακό fold...ειναι δυνατόν να μην θες να μπουν όλα τα λεφτά μέσα με αυτό το χέρι ?!?!Εγω πιστεύω οτι είχε Α5 και σε έβαλε σε μια απλή τριάδα ντάμες...Σε τέτοια stakes δεν μπορώ να φανταστώ οτι δεν θα έκανε reraise πιο πριν με άσσους!!Βέβαια μπορεί να κρατάει και ζεύγος πεντάρια αλλα πάλι πιστεύω είναι μια περίπτωση που πρέπει απλά να τα πληρώσεις...!!!Anyway your money your choice,έξω από το χορό... :silly: :silly: Παράθεση
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2010 AEL 88 έγραψε:Εγώ για να είμαι ειλικρινής δε θα άντεχα και θα έκανα call Δεν αποκλείεται να κάνει raise για value με worse(A5) ή να μπλοφάρει απλά.Σε 3 handed game θα περίμενα τα 55,ΑΑ να παιχτουν πιο aggressive.Unhappy call imo. Παράθεση
pocket10s Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2010 snap call.πρεπει να ειναι εξαιρετικα ασχετος με omaha ο αλλος για να παιξει ετσι ΑΑ η 55.ακομα και 3-handed δεν κρυβεις ετσι ΑΑ full και πονταρεις για value.το omaha δεν ειναι holdem που κρυβεις το φυλλο σου για value.εκτος αν flopαρεις absolute nuts,δηλαδη quads και πανω.θεωρω οτι ειναι call αυτοματο.και αν αυτη ειναι μια απο τις 2% φορες που θα χανεις,δεν πειραζει.αλλο 98% θα κερδιζεις.πες μας και τι εγινε τελικα. Παράθεση
grgant Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2010 Kata tin gnwmi mou,mono kai mono apto line tou antipalou prepei na apokleisoume AAxx.Pisteyw oti oso slowplay kai na to kanei sto turn 8a ekane re raise gia value,gia na kanei shove i c/r-shove sto river. kai to allo pou graftike parapanw,diladi A5xx.diladi sto turn otan peftei Q pws ginetai na kanei call me A5xx???(ektos an exei A5xx me flush draw an kai ayto einai travigmeno).opote menoun ta 55xx kai i blofa.apayta ta 2 nomizw oti sygentrwnei perissoteres pi8anotites na exei 55xx,fyllo to opoio 8a to epaize kai akrivws etsi,i telospantwn fyllo to opoio symvadizei me to line tou antipalou.An itan blofa twra,xalali tou.Apo mena FOLD. Παράθεση
pocket10s Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2010 grgant έγραψε:Kata tin gnwmi mou,mono kai mono apto line tou antipalou prepei na apokleisoume AAxx.Pisteyw oti oso slowplay kai na to kanei sto turn 8a ekane re raise gia value,gia na kanei shove i c/r-shove sto river. kai to allo pou graftike parapanw,diladi A5xx.diladi sto turn otan peftei Q pws ginetai na kanei call me A5xx???(ektos an exei A5xx me flush draw an kai ayto einai travigmeno).opote menoun ta 55xx kai i blofa.apayta ta 2 nomizw oti sygentrwnei perissoteres pi8anotites na exei 55xx,fyllo to opoio 8a to epaize kai akrivws etsi,i telospantwn fyllo to opoio symvadizei me to line tou antipalou.An itan blofa twra,xalali tou.Apo mena FOLD.πιστευεις δηλαδη οτι απο το raise που εφαγε στο flop αποφασισε να παει το set 5αρια του σε φτηνο showdown και του εκατσε μετα;ειναι και αυτο μια περιπτωση.φυσικα μην αποκλειουμε το ενδεχομενο να παιζει και αυτος με ΑQ η Q5 που ειναι πολυ πιθανο και πιο πιθανο απο το 55ΧΧ για μενα. Παράθεση
grgant Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2010 παει το set 5αρια του σε φτηνο showdownkati tetoio ennow an kai meta to re raise sto flop den nikaei polla fylla otan erxetai to turn.Apo tin alli me Q5xx giati na kanei check raise sto river?(prepei na exei kanei overvalue to fyllo tou,pragma pou sayta ta stakes mou fainetai para3eno,i na kanei represent kati megalytero vlepontas ta weak bets meta to flop gia na pros8esei to folding equity).Me AQxx pali exei pio poly noima alla kai pali egw 8a ekana bet apo brosta sto river.Episis ta bets apoti katalavainw einai sto turn gyrw sto 1/2 tou pot kai sto river 1/4 tou pot pragma pou sto myalo tou antipalou borei na fainetai san blocking bet me apotelesma kapoies fores na odigeitai stin ais8isi oti exei kalytero fyllo se sxesi me mas apo ti exei,i akoma kai na mas bloffarei an exei air(dyskolo).Pantws an kapoios borei na mou e3igisei to A5xx pou diavasa pio panw me to opoio paei mexri to river kai kanei kai check/raise gia value poly 8a i8ela na ton akousw. Παράθεση
pocket10s Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2010 grgant έγραψε:Episis ta bets apoti katalavainw einai sto turn gyrw sto 1/2 tou pot kai sto river 1/4 tou pot pragma pou sto myalo tou antipalou borei na fainetai san blocking bet me apotelesma kapoies fores na odigeitai stin ais8isi oti exei kalytero fyllo se sxesi me mas apo ti exei,i akoma kai na mas bloffarei an exei air(dyskolo).σωστα αυτα.αλλα και παλι πιστευω οτι πολυ σπανια θα εχει το 55xx το οποιο ειναι το μονο ουσιαστικα που μας κερδιζει.γιατι το ΑΑ το αποκλεισαμε.και αν τελικα ειχε ΑΑ να τον κανουμε note για omaha donk ολοι Παράθεση
grgant Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2010 sto myalo tou antipalou borei na fainetai san blocking betsorry giayto.exoume position opote la8os syllogismos. Παράθεση
Gamer0044 Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2010 Miltos.cy έγραψε:Δεν μου αρεσει το bet σου στο river γιατι ειναι πολυ weak και δινεις χωρο στον αντιπαλο να σε μπλοφαρει...Προτιμω ενα 50αρικο ετσι ωστε αν στα βαλει ολα να ειναι πιο ευκολο το fold..Το μικρο bet στο river τσιγκλαει τον αντιπαλο να σου τα χωσει..Παιζουν πολλα πραγματα για μενα σε τετοια αποφαση...Αν εχει κανει τετοια sick bluff bravo του.foldΟυτε εμενα μου αρεσει το μπετ στο ριβερ αλλα, το οτι ισως προσπαθει να μας μπλοφαρει στη συγκεκριμενη παρτιδα ειναι καλο η κακο. Δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος που σκεφτεται σοβαρα να παει πασο στη συγκεκριμενη παρτιδα. Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2010 Leme aorista oti mporei na bloffarei alla poia hands mporei na exei pou bloffaroun ekei? Analysh enos hand de mporei na ginei xwris ranges. Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2010 Miltos.cy έγραψε:Δεν μου αρεσει το bet σου στο river γιατι ειναι πολυ weak και δινεις χωρο στον αντιπαλο να σε μπλοφαρει...Προτιμω ενα 50αρικο ετσι ωστε αν στα βαλει ολα να ειναι πιο ευκολο το fold..Έχεις απόλυτο δίκιο και συμφωνώ! Δεν σκόπευα να κάνω τόσο μικρό bet και σίγουρα δεν το έκανα μικρό για να επισύρω μπλόφα. Ήταν missclick! Πάτησα το 1/4 bet και μετά με click στο slider προσπάθησα να διορθώσω το ποσό προς τα πάνω, δεν ήθελα να ποντάρω όμως καν 44$ που ήταν το μισό pot. Προσπάθησα κάτι στα 30$ αλλά τα click στο slider δεν έγιναν ποτέ και όταν πάτησα bet ήταν αργά!vostok έγραψε:καλύτερα check-behind στο river και show-down.Μου φαίνεται αδιανόητο να μην κάνω bet εδώ, αλλά ενώ γράφω αυτές τις γραμμές ψάχνω φύλλα που θα κάνουν call εκτός του Q5 και δεν βρίσκω. Σκέτη Q δεν ακολουθεί στο flop...vostok έγραψε:στο turn πλέον πολύ προσοχή λόγω του ότι υπάρχει πάντα η πιθανότητα για καλύτερο Full/QuadsΔεν υπάρχουν Quads στο turn!alienhack έγραψε:Δεν αποκλείεται να κάνει raise για value με worse(A5)Δεν νομίζω να μένει στο turn με A5 και σίγουρα δεν κάνει c/pot r στο river.pocket10s έγραψε:snap call.πρεπει να ειναι εξαιρετικα ασχετος με omaha ο αλλος για να παιξει ετσι ΑΑ η 55.Δεν μπορεί να είναι snap αλλιώς παίζει να είμαι εγώ άσχετος με omaha (θα μπορούσε!)55 γιατί να μην παιχτεί έτσι; Ακόμη και το ΑΑ μέχρι το turn θα μπορούσε να παιχτεί έτσι. Στο river μόνο δεν φαίνεται για ΑΑ πια.grgant έγραψε:Episis ta bets apoti katalavainw einai sto turn gyrw sto 1/2 tou pot kai sto river 1/4 tou pot pragma pou sto myalo tou antipalou borei na fainetai san blocking bet me apotelesma kapoies fores na odigeitai stin ais8isi oti exei kalytero fyllo se sxesi me mas apo ti exei,i akoma kai na mas bloffarei an exei air(dyskolo).Πέρα από το ότι δεν υφίσταται το blocking bet λόγω position (το διόρθωσες μόνος σου!) αν έχει καλύτερο φύλλο, χωρίς να έχει nuts, άρα μόνο ΑΑ, το raise δεν έχει νόημα γιατί ποιο φύλλο θα τον πληρώσει; Μόνο το AQ ενώ χάνει από QQ και 55. Δεν νομίζω το AA να κάνει c-r river εκεί. Μπορεί να κάνει c-c ή bet-call/fold. Εκτός και κρατάει το αρρωστημένο AAQ5!holdemgr έγραψε:Leme aorista oti mporei na bloffarei alla poia hands mporei na exei pou bloffaroun ekei? Analysh enos hand de mporei na ginei xwris ranges.Σωστά! Αυτό δεν μπορώ να βρω (στην ανάλυση, γιατί στην παρτίδα δεν μπόρεσα να κάνω τέτοιες σκέψεις): Range που έχει μείνει στην παρτίδα μέχρι το river και είναι μπλόφα ή χειρότερο φύλλο που να ΞΕΡΕΙ ότι έχει folding equity! Ίσως μόνο το Q5 που έχει quads blockers και θα κάνει ίσως τα overfull να πάνε πάσο (πολύ αισιόδοξο από μέρους του γιατί δεν ξέρει πόσο donk ή όχι είμαι για να κάνω light call), ενώ αν εγώ έχω quads blockers θα φοβηθώ τα overfull του με Α. Ακόμη και αυτό δεν νομίζω ότι σ' αυτά τα stakes μπορεί κάποιος να το σκεφτεί online την ώρα του action εκτός και έχει τεράστια εμπειρία ώστε να του βγαίνει 'αυτόματα' αλλά και πάλι με τέτοια εμπειρία δεν θα επιχειρήσει κάτι τόσο σοφιστικέ με έναν random αντίπαλο... Παράθεση
pocket10s Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2010 κοιτα οταν λεω snap call εννοω οτι δε γινεται να πας πασο για το ελαχιστο ποσοστο οπου χανεις.το θεωρω πραγματικα αδιανοητο να εχει ΑΑ και να το εχει παιξει ετσι!εισαι απολυτος στο flop και αφηνεις φυλλα να ανοιγουν;γιατι;;;γι αυτο αποκλειω το ΑΑ.πες μας τι εγινε μας εχει φαει η αγωνια! Παράθεση
grgant Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2010 Safesteps,kai egw to apekleisa to AAxx an eides.opote den katalavainw pws synedeses ayto pou egrapsa me ayto to syberasma.Ayto gia to blocking bet pes oti den to egrapsa.epic fail :laugh:Oson afora ta hands pou borei na metatrepsei se blofa symfwnw:Apo tin alli me Q5xx giati na kanei check raise sto river?...na kanei represent kati megalytero vlepontas ta weak bets meta to flop gia na pros8esei to folding equitykai gw mono ayto to fyllo vlepw na borei na to kanei ayto(logw kai twn quad blockers) afou exei meinei mesa s'ola ta streets. Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2010 grgant έγραψε:Safesteps,kai egw to apekleisa to AAxx an eides.opote den katalavainw pws synedeses ayto pou egrapsa me ayto to syberasma.Στο προηγούμενο quotation έχω με bold το γιατί: μιλάς για καλύτερο φύλλο, τι φύλλο μπορεί να έχει που του δίνει την αίσθηση ότι έχει καλύτερο φύλλο λόγω weak bet αν όχι ΑΑ; Παράθεση
grgant Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2010 Ok twra to eida.Vasika to egrapsa giati ayto einai ena option gia kapoious paiktes sta stakes pou paizw egw(oxi toso high) alla logika ontws den yparxei kai poly logiki gia c/r me AAxx.Ektos vevaia kai an exei to AAQ5 opws eipes! Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 pocket10s έγραψε:πες μας τι εγινε μας εχει φαει η αγωνια!Θα σε στεναχωρήσω! Έκανα fold... Παράθεση
AEL 88 Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 safesteps έγραψε:pocket10s έγραψε:πες μας τι εγινε μας εχει φαει η αγωνια!Θα σε στεναχωρήσω! Έκανα fold...[/quote:2homieo7]Με το χέρι στην καρδιά. Δεν αξίζει για 100$(αν έχανες τελικά..)να κάνεις το call και να κοιμηθείς ήσυχος το βράδυ?Κι άντε εσύ κοιμήθηκες ήσυχος.Τόσο κόσμο που σχολίασε το χέρι δε τον σκέφτεσαι? Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2010 call . muck . next hand... Παράθεση
Recommended Posts