Poker.gr Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2010 Καλημέρα σε όλουςΑΠΟΨΕ στις 21:45 (Τρίτη 9/6) θα διεξαχθεί το "HELLAS Poker.gr Team Final" και μπορείτε ήδη να διεκδικήσετε τη συμμετοχή σας, μέσα από τα προκριματικά τα οποία διεξάγονται συνεχώς στο Poker.gr.Λίγο νωρίτερα στο πρόγραμμα 3 προκριματικά από μόλις $5 για να κερδίσετε μια θέση στο μεγάλο τελικό των 21:45 με 1 εγγυημένο πακέτο αξίας $3.000: Αν θες να ζήσεις κι εσύ την εμπειρία ενός Live Event, μπορείς να το κάνεις, ακόμη και με... $5! Το Poker.gr, όπως κάθε μήνα έτσι και τον Ιούνιο, διοργανώνει το Hellas Poker.gr Team Final, με ένα πακέτο αξίας $3.000 εγγυημένο, για συμμετοχή σε live event του εξωτερικού. vrikolakasgr, LEFGREEK, varymetalos2, είναι τα μέλη μας που έχουν κερδίσει τους 3 προηγούμενους τελικούς και μαζί τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε κάποιο Live Event.Aπόψε στις 21:45 λοιπόν, διεξάγεται ο τελικός του HELLAS Poker.gr Team Final, με προκριματικά να τρέχουν λίγες ώρες πριν στην πλατφόρμα μας. Συγκεκριμένα:- 8/6, στις 19:30, Hellas Poker.gr Team Prokr. $11. Mια θέση εγγυημένη για το μεγάλο τελικό. Buy in $11, minimum 12 παίκτες, 6λεπτα blinds, 1.500 μάρκες.- 8/6 στις 20:30, Hellas Poker.gr Team Super Turbo, $5,5. 1 ticket για τον τελικό εγγυημένο. $5,5 buy in, minimum 25 παίκτες, 3λεπτα blinds και 1.000 μάρκες. Δεν υπάρχουν διαλείμματα.- 8/6 στις 21:00, Hellas Poker.gr Team Super Turbo, $5,5. 1 ticket για τον τελικό εγγυημένο. $5,5 buy in, minimum 25 παίκτες, 3λεπτα blinds και 1.000 μάρκες. Δεν υπάρχουν διαλείμματα.- Απόψε στις 21:45 Hellas Poker.gr Team Final! Ο μεγάλος τελικός με εγγυημένο ένα πακέτο συμμετοχής σε live event του εξωτερικού. Ο νικητής μπορεί να επιλέξει αν θα το χρησιμοποιήσει σε τουρνουά της σειράς EPT ή σε WSOP Εvent με buy in $1.000. H αξία του πακέτου είναι $3.000. Minimum 10 παίκτες, 3.000 μάρκες και 15λεπτα blind intervals!Kαλή επιτυχία Πάνος Παράθεση
Poker.gr Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2010 Και δεν θα πας και μονος σου!Ειναι τα παιδιά από το leaderboard, από προηγούμενο Team Final και μερικοί ενδιαφερόμενοι ακόμα.Θα γίνει καλό team στο ταξίδι Πάνος Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2010 Δυστυχως μου μπλοκαραν τον λογαριασμό από την ongame οπως πληροφορηθηκα από εκπρόσωπό σας για cheating...xaxaxa...το περιεργο ειναι οτι δεν παιζω στην εταιρια, και το εισιτηριο το κερδισα πριν 1,5 μηνα καθαροτατα, και ουδεποτε εχω κανει καποια παρανομη ενεργεια σε 5-6 τουρνουα που συμμετειχα τους τελευταιους μηνες. Ειμαι πολυ περιεργος για το τι συνεβει, την στιγμη που μπηκα την περασμενη βδομαδα χωρις να παιξω, διοτι νομιζα οτι την προηγουμενη τριτη θα ηταν το τουρ και ολα καλα ηταν, και σημερα τζιφος...Ερώτηση: Δεν θυμαμαι ποτε μου συνεβη, και ποια σαιτ επαιζα εκεινη την ωρα, αλλα θυμαμαι να ειχε πεσει η συνδεση στο μεσο τουρ session (τοτε που το μελέταγε ο LOUKAS!!), και εβαλα cosmote on the go που εχω για backup...ειναι παρανομο αυτο??? Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2010 OFF TOPIC : all threads are linked to "loukas":lol Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2010 Α ρε Λουκα!!Οριστε και η αποδειξη αν παιζω η οχι στο σαιτhttp://www.officialpokerrankings.com/on ... 4.html?t=8 Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2010 kasspav έγραψε:Α ρε Λουκα!!Οριστε και η αποδειξη αν παιζω η οχι στο σαιτhttp://www.officialpokerrankings.com/on ... 4.html?t=8kale nai pios to amfisvitise...pera apo tin ongame Παράθεση
Recommended Posts