Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

BIC = Bank identifier Code. Κωδικός της τράπεζας που έχεις λογιαριασμό.

Το BIC σε συνδυασμό με το IBAN είναι οι μόνοι κωδικοί που χρειάζεται να έχεις για να πάρεις χρήματα.

Το IBAN αναγράφεται και στο βιβλιάριο σου, για το BIC είτε το βρίσκεις από κάποια διαδικτυακή λίστα με τα BIC αν ξέρεις ακριβώς το παράρτημα της τράπεζας σου ή ρώτα στην τράπεζα σου όταν πας (και τηλεφωνικά γίνεται στην γραμμή κοινού που έχουν - ο αριθμός αναγράφεται πίσω απο την κάρτα αναλήψεως σου).

Δημοσίευση

Ο ΙΒΑΝ έχει σταθερό αριθμό χαρακτήρων για κάθε χώρα με μέγιστο μήκος 34 αλφαριθμητικούς χαρακτήρες. Για την Ελλάδα το σταθερό μήκος χαρακτήρων είναι 27.

Οι 2 πρώτοι αλφαβητικοί χαρακτήρες καθορίζουν τη χώρα, στην οποία τηρείται ο λογαριασμός (GR για την Ελλάδα).

Οι 2 επόμενοι είναι ψηφία ελέγχου που επικυρώνουν τον ΙΒΑΝ.

Το τελευταίο τμήμα του είναι ο Βασικός Αριθμός Λογαριασμού (Basic Bank Account Number ή BBAN) o οποίος αποτελείται από τον κωδικό της Τράπεζας , τον κωδικό του καταστήματος και τον αριθμό λογαριασμού του πελάτη.

Στην Ελλάδα η κωδικοποίηση του ΒΒΑΝ (Βασικός Αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού) είναι η εξής:

3 ψηφία για τον κωδικό της τράπεζας

4 ψηφία για τον κωδικό του καταστήματος

16 ψηφία για τον αριθμό λογαριασμού του πελάτη*

*Σημείωση: Όταν τα ψηφία του αριθμού λογαριασμού του πελάτη είναι λιγότερα από 16 τότε συμπληρώνονται με μηδενικά που τοποθετούνται στην αρχή του.

Όσο για το BIC/Swift:

Παράδειγμα της Eurobank είναι EFGP GR AA (8ψηφιο), για το παράτρτημα Αθηνών...Αλλά ρώτα καλύτερα στην τράπεζα ή στον αριθμό επικοινωνίας τους για ακρίβεια.

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Παιδια προκειται να κανω πρωτη φορα αναληψη απο pokerstars και θελω λιγο βοηθεια και εγω μηπως κανω καποιο λαθος.

Καταρχην καταθεση χρηματων εχω κανει με χρεωστικη της Πειραιως. Για αναληψη θα χρησιμοποιησω την ιδια καρτα.

Υπαρχει καποιο οριο χρηματων που μπορω να κανω αναληψη? Κατι τετοιο μου φανηκε διαβασα καπου αλλα λογω αγγλικων δεν το επιασα και πολυ καλα. Δεν θελω να κανω αναληψη κανενα τεραστιο ποσο. Εχω αυτη τη στιγμη γυρω στα 1000 δολλαρια μεσα και θελω να βγαλω τα μισα.

Επισης τι παιζει με τα δολλαρια και τα ευρω? Να παω πρωτα στο cashier και να μετατρεψω τα 500 που θελω να βγαλω σε ευρω και μετα να προχωρησω τη διαδικασια της αναληψης? Η να παω κατευθειαν στο cashout να βαλω το ποσο σε δολλαρια και θα κανει μονο του την μετατροπη?

Τελος θα μου ζητησουν τιποτα στοιχεια για να γινει η αναληψη (π.χ. ταυτοτητα) και αν ναι τι μπορει να μου ζητησουν?

Ευχαριστω για οποιες απαντησεις.

Δημοσίευση

Όχι φίλε για 500 δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Τώρα είτε σε δολάρια είτε σε ευρώ το ίδιο πράγμα είναι γιατί σε ευρώ θα σου έρθουν στο λογαριασμό σου.Εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ κανένα πρόβλημα στην pokerstars καθώς είναι εγγύηση,λογικά σε 3-4 μέρες θα είναι στον τραπεζικό λογ/σμο σου,άντε κ σε καλή μεριά :)

Δημοσίευση

στο λογαριασμό σου θα μπουν σε ευρώ. απλά θα σου κρατήσουν 4 ευρώ για την μετατροπή. εμένα έτσι έγινε στην full tilt, μάλιστα μου είχαν πει σε 10 εργάσιμες αλλά σε 3 μέρες τα λεφτά ήταν ήδη στο λογαριασμό μου