Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλως σας βρηκα και ιντερνετικα να πω ενα μεγαλο μπραβο στο pokerland για ολη την καλη δουλεια που εχουν στο forum! ;)

Εχω διαβασει bankroll management ξερω ποια ειναι τα ορια για sng ,mtt

Ενα πραγμα που με βασανιζει ειναι οι ηττες.

Καποια παιδια μου λενε οτι αμα ακολουθεις το bankroll δεν εχεις να φοβασαι τιποτα.

Ελα που ομως εδω και μια βδομαδα καθε μερα χανω......(και αν κερδιζω καποια sng ειναι τοσο μικρα που δεν βοηθανε)

Γιαυτο και ανοιξα αυτο το θεμα,

θα ηθελα την γνωμη σας και την εμπειρια σας.

Η βασικη ερωτηση ειναι αν υπαρχει καποιο ποσοστο του bankroll που δεν πρεπει να ξεπερασεις εχοντας "χασουρα"Ενα παραδειγμα για να βοηθησω

Εχουμε πχ 1000ευρο bank και παιζουμε καθε μερα σε τραπεζια που ακολουθουν τον κανονα του bankroll στα επιτρεπτα ορια δηλαδη.Παιζοντας λοιπον ενω εχεις καλη διαθεση κτλπ, χανεις σε μερικες ωρες 100euro(-100) δηλαδη το 10% του bankroll σου.

Σταματας εκει?

Η μηπως επρεπε να ειχα σταματησει στο 5% δηλαδη στα -50euro???(μιλωντας για παιξιμο καθε μερα)

Oπως καταλαβατε προσπαθω να περιορισω τις μεγαλες απωλειες.

Ευχαριστω εκ των προτερων :)

Δημοσίευση

mak έγραψε:

Η βασικη ερωτηση ειναι αν υπαρχει καποιο ποσοστο του bankroll που δεν πρεπει να ξεπερασεις εχοντας "χασουρα"

idanika there's no such thing. epeidh omws sinithws otan peftei h psychologia peftei kai to paixnidi tou kathenos apla mhn paizeis if u don't feel like it. it's up to u den yparxoun tetoia rules

Δημοσίευση

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις!!

Παιζω 3,3 και ενιοτε 1,2 για να συμπληρωσω το multitabling

Αλλα.....τα εχω δοκιμασει ολα και πολλα τραπεζια και λιγα τραπεζια δεν μπορω να βγαλω ακρη οι μισοι μου λενε παιξε >5 οι αλλοι παιξε 2 με 1.

Ειναι αναλογα πως σε βολευει

Εγω υπαρχουν μερες να παιζω πολλα τραπεζια και να κερδιζω και και με λιγα τραπεζια το ιδιο δεν μπορω να βρω κατι σταθερο.

Φιλε afterimage σκεψου οτι σταματησα 3 μερες και μετα επαιξα αλλες 3 και εχανα συνεχεια(ενω ειχα τζαμι ψυχολογια)(λες και υπηρχε bot να χανω.....καποιος κολλημενος ισως το σκεφτοταν και αυτο.....)

Παντος οταν κανω multitabling και χασω σε ολα τοτε εχω παρατηρησει οτι τα λεφτα φευγουν πιο ευκολα.

Οποτε καπου ενδιαμεσα ειναι η λυση.

Δημοσίευση

iJustRiveredYou έγραψε:

Βαλε ενα strict stop loss και ακολουθησε το πιστα.. Πχ χανεις 3 bi και σταματας να παιζεις οτι και να γινει.. Live to fight another day.. B)

Μόνος τρόπος(αν είμαι σε τιλτ) απευθείας ανάληψη όλων των χρημάτων και ξανά πίσω μετά από καμιά βδομάδα.Easier said than done.Την έχω πατήσει αρκετές φορές με το "ένα buy in αν χάσω ακόμα και βγαίνω".Θέλει δουλειά το θέμα.

Δημοσίευση

alienhack έγραψε:

iJustRiveredYou έγραψε:
Βαλε ενα strict stop loss και ακολουθησε το πιστα.. Πχ χανεις 3 bi και σταματας να παιζεις οτι και να γινει.. Live to fight another day.. B)

Μόνος τρόπος(αν είμαι σε τιλτ) απευθείας ανάληψη όλων των χρημάτων και ξανά πίσω μετά από καμιά βδομάδα.Easier said than done.Την έχω πατήσει αρκετές φορές με το "ένα buy in αν χάσω ακόμα και βγαίνω".Θέλει δουλειά το θέμα.[/quote:3s4cw2nk]

Σιγουρα, θελει αυτοελεγχο. Εγω εχω τα 3bi αλλα δεν ειναι λιγες οι φορες που εχω χασει 7,8 ακομα και 10 και δεν το εχω καταλαβει καν.. :unsure:

Υπαρχει ενα προγραμμα που σου κλειδωνει τα poker clients για οσο χρονο το εχεις ρυθμισει εσυ οταν χασεις τα bi που εχεις βαλει σαν οριο, μπορει να φανει χρησιμο.. :P

Δημοσίευση

GeorgeSadoor έγραψε:

Εγώ ευτυχώς δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. :P

Επειδή εκεί που παίζω δεν έχει autorebuy βλέπω συνεχώς πόσο είναι το bankroll μου.Απενεργοποιήστε το autorebuy.

pou paizeis ??

panta pas gia max value !! ;);)

Δημοσίευση

vas έγραψε:

GeorgeSadoor έγραψε:
Εγώ ευτυχώς δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. :P

Επειδή εκεί που παίζω δεν έχει autorebuy βλέπω συνεχώς πόσο είναι το bankroll μου.Απενεργοποιήστε το autorebuy.

pou paizeis ??

panta pas gia max value !! ;);)[/quote:271odz6a]

betfair

iJustRiveredYou έγραψε:

Μαλλον εννοεις να το κανουμε manual συνεχεια για να υπολογιζουμε καλυτερα ποσα χασαμε και οχι να παιζεις ολο το session χωρις καθολου reload..

Ακριβώς.

Αν έχεις 2 οθόνες στην μία μπορείς να έχεις το παραθυράκι (ή κάτι τέτοιο τέλοως πάντων-cashier) που σου δείχνει πόσα έχεις συνολικά και πόσα μέσα στο παιχνίδι.Εκεί είναι οκ το autorebuy.Για έναν νέο παίκτη όμως είναι απαραίτητο το manual.

Δημοσίευση

Ο leatherass παντως λεει να μην κοιτας καθολου το cashier οταν παιζεις γιατι ετσι αλλαζεις το παιχνιδι σου. Ειναι αναλογα στον ανθρωπο αλλος οταν κερδιζει γινεται πιο tight για να μη χασει τα κερδη αλλος πολυ πιο loose αλλος οταν χανει γινεται maniac εντελως etc.. Κανονικα θα πρεπει να παιζεις το ιδιο ανεξαρτητα αποτελεσματος εκεινη τη στιγμη.

Για αυτο δεν ειναι ασχημη συμβουλη να μην κοιτας καθολου ειδικα εαν εισαι εντος bankroll και να βλεπεις τα αποτελεσματα μετα.

Δημοσίευση

Σωστό κι αυτό (να μην το κοιτάς) αλλά με κάποιο τρόπο πρέπει να υπολογίσεις πόσα παίζεις.

Αν κερδίζεις και έχεις μεγάλο stack το καλύτεροπου έχεις να κάνεις είναι να αλλάξεις τραπέζι (ειδικά αν υπάρχουν κι άλλα άτομα με το ίδιο stack με σένα).Εγώ προσωπικά αυτό κάνω.